Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(lelelyte @ 2008 02 20, 22:08)
gal galit parekomenduoti, kaip gydytoją kanapeckienę surasti?  blush2.gif ačiū

Privaciai ji dirba klinikoje "Medicinos stebuklas", Seliu g. (Zverynas), o dar man rodos tebedirba ir Seskines poliklinikos moteru konsultacijoje. Jei reikia telefonu, rasyk i az biggrin.gif .
Atsakyti
Nekanorova ar Nenarokova yra ta geroji gydytoja Ginekologijos klinikoje?
Atsakyti
Žaneta Kasilovskienė dirba privačioje klinikoje kuriai ir vadovauja....MAXMEDA. Nuostabus žmogus ir aukštos kvalifikacijos gydytoja. O klinikoje dirba labai malonus daktarai ir seselės...Pas ją lankausi jau 5 metai ir nėštumą ji prižiūrėjo...viskas buvo nuostabu...Rami ir švelni mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2008 02 26, 20:58)
Nekanorova ar Nenarokova yra ta geroji gydytoja Ginekologijos klinikoje?

Nenarokova ax.gif dirba Savanoriu pr ir Antakalnio poliklinikoje ax.gif
Visi ja labai giria tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*kakava* @ 2008 02 20, 23:17)
ar lankotės kas pas Žiobakienę? kokie atsiliepimai?  smile.gif

As pas ja gimdziau.Pinigeliu nedaviau,nes buvau susitarusi su akusere schmoll.gif tai tokia salta be emociju ji man pasirode ir aplamai vos pora kartu uzejo per visa gimdyma.Nepatiko ji man.
Atsakyti
man doc. Arlauskiene thumbup.gif
dirba Antakalnio klinikuose bei privaciai Pilies g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 02 16, 15:36)

Tau turetu patikti mano gydytoja,ji labai draugiska,niekada nemoralizuoja viska supranta as jau pas ja 8 metus vaikstau.Ji dirba tik privaciai tai gydytoja Karpenko
Fabijoniskese Gedvydziu 25.tel 230 22 35 Moterys ja megsta nes ji turi didele patirti labai profesionali buvo moteru konsultacijos vedeja.Jei galvoji uzsirasyt tai paskubek nes pas ja kartais eiles visa menesi  verysad.gif

Ir as pas Karpenko lankausi thumbup.gif tikrsai super gydytoja. Tik va eiles dideles ten, ypac jei nori vakare po darbo... Bet tikrai verta palaukti, jei nera labai skubu thumbup.gif
Atsakyti
Noriu papasakoti savo istoriją,kad žinotumėte kaip galima papulti į keblią padėtį. blush2.gif Atsiradusi ant didžiosios lūpos bartolino liauka, cista (b.l.) per 9mėn.išdidėjo ir supūliavo. Gyd. rekomendavo prapjauti ir išvalyti, kadangi pūliuojančios operuoti negalima. Nors pačioje pradžioje sakė, kad su tokia liauka galima gyventi ir nugyventi schmoll.gif . Kadangi tą liauką man jau skaudėjo, tai ją reikėjo prapjauti ir išvalyti. Tai atlikus, po 3 dienų pasakė, kad man labai gaila, bet tą b.l. reikės pašalinti. g.gif Visas mėn. laukimo, nes operuoti galima tik po menstruacijų. Viskas kaip priklauso, su gyd. sutarta, su anestologu sutarta.(suprantat ką turiu omeny) drinks_cheers.gif Galvoju pasibaigs mano bėdos. bigsmile.gif Po operacijos, kai gryžau namo, į 5 parą apsižiūrėjau ir supratau, kad man išoperavo ne tą operuotą b.l., o kitoje pusėje sveiką b.l. g.gif schmoll.gif Kaip toliau gyventi? Kaip pasitikėti gyd.? cool.gif Aišku gyd. pripažino savo kaltę ir atsilygino, bet... Noriu, kad žinotų visos Lietuvos moterys, ko tik medikai nepridirba. Dabar nežinau ką reikia daryti su ta neišoperuota b.l. Kol kas ji nedidėja ir jos neskauda. Visa laimė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 03, 11:07)
Noriu papasakoti savo istoriją,kad žinotumėte kaip galima papulti į keblią padėtį. blush2.gif Atsiradusi ant didžiosios lūpos bartolino liauka, cista (b.l.) per 9mėn.išdidėjo ir supūliavo. Gyd. rekomendavo prapjauti ir išvalyti, kadangi pūliuojančios operuoti negalima. Nors pačioje pradžioje sakė, kad su tokia liauka galima gyventi ir nugyventi schmoll.gif . Kadangi tą liauką man jau skaudėjo, tai ją reikėjo prapjauti ir išvalyti. Tai atlikus, po 3 dienų pasakė, kad man labai gaila, bet tą b.l. reikės pašalinti. g.gif Visas mėn. laukimo, nes operuoti galima tik po menstruacijų. Viskas kaip priklauso, su gyd. sutarta, su anestologu sutarta.(suprantat ką turiu omeny) drinks_cheers.gif Galvoju pasibaigs mano bėdos. bigsmile.gif Po operacijos, kai gryžau namo, į 5 parą apsižiūrėjau ir supratau, kad man išoperavo ne tą operuotą b.l., o kitoje pusėje sveiką b.l. g.gif  schmoll.gif Kaip toliau gyventi? Kaip pasitikėti gyd.? cool.gif  Aišku gyd. pripažino savo kaltę ir atsilygino, bet... Noriu, kad žinotų visos Lietuvos moterys, ko tik medikai nepridirba. Dabar nežinau ką reikia daryti su ta neišoperuota b.l. Kol kas ji nedidėja ir jos neskauda. Visa laimė. bigsmile.gif

Tikrai nuosirdziai uzjauciu jus, tapus viena is tu daugelio mediku auku. Duokdie, kad tai butu pirmas ir paskutinis kartas, kai jums taip nepasiseka ir kad del tokio mediku aplaidumo neturetumete rimtesniu sveikatos problemu 4u.gif . Gerai, kad pasidalinate ne vien tik gera, bet ir skaudzia patirtimi, parodancia ir kita mediku darbo puse. Vis delto, jei jau viesai aprasote savo patirti, butu idomu suzinoti ir kas jus taip nugyde mirksiukas.gif Manau, kad labai nenusizengsite sios temos taisyklems, jei paskelbsite gydytojo (-u) pavarde (-s), nors tema ir apie gerus Vilniaus ginekologus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 03 03, 23:29)
Tikrai nuosirdziai uzjauciu jus, tapus viena is tu daugelio mediku auku. Duokdie, kad tai butu pirmas ir paskutinis kartas, kai jums taip nepasiseka ir kad del tokio mediku aplaidumo neturetumete rimtesniu sveikatos problemu 4u.gif . Gerai, kad pasidalinate ne vien tik gera, bet ir skaudzia patirtimi, parodancia ir kita mediku darbo puse. Vis delto, jei jau viesai aprasote savo patirti, butu idomu suzinoti ir kas jus taip nugyde mirksiukas.gif Manau, kad labai nenusizengsite sios temos taisyklems, jei paskelbsite gydytojo (-u) pavarde (-s), nors tema ir apie gerus Vilniaus ginekologus tongue.gif

Aš ne Vilnietė. Esu iš Šiaulių. rolleyes.gif Tik rašau, kad žinotų ir Vilnietės kas vyksta kituose miestuose. Ir ėjau pas visų išgirtą gyd. Apie ją kalba, kaip apie gerą specelistę ir savo srities žinovę. thumbup.gif Manau, kad visi klysta. Tik taip rašau, bet iki šiol negaliu suprasti, kaip ji galėjo nematyti. schmoll.gif Pavardės nenoriu skelbti, nes kai pagalvoji visi mes vienaip ar kitaip klystam, juk mes žmonės. Aš tikiuos jai bus didelė pamoka. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti