Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

Sveiki,noreciau paklausti gal zinote kur dirba gynekologe Rita Matulionyte?Ar poliklinikoi o gal privaciam kabinete?
Atsakyti
na ir as prisijungsiu...vakar pirma karta apsilankiau pas kanapeckiene, tikrai labai puiki ginek. db galiu ja visoms rekomenduoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 02 13, 16:15)
na ir as prisijungsiu...vakar pirma karta apsilankiau pas kanapeckiene, tikrai labai puiki ginek. db galiu ja visoms rekomenduoti  thumbup.gif

o kur si ginekologe dirba? ir ar ilgos eiles pas ja? nes man skubiai reikia pas ginekologe, bet tai bus pirmas kartas, nes niekad neturejau jokiu problemeliu, o dabar net lb issigandusi esu verysad.gif noriu savo pirmam kartui lb kantrios ir supratingos ginekologes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 02 14, 08:39)
o kur si ginekologe dirba? ir ar ilgos eiles pas ja? nes man skubiai reikia pas ginekologe, bet tai bus pirmas kartas, nes niekad neturejau jokiu problemeliu, o dabar net lb issigandusi esu  verysad.gif noriu savo pirmam kartui lb kantrios ir supratingos ginekologes  4u.gif

man rekomnndavo db as tau rekomenduosiu thumbup.gif tikrai labai labai esu patenkinta ir negaliu atsidziaugti kad butent ji buvo mano pirmoji ginek thumbup.gif na del eisiu nzn, tiesiog skambink ir prasyk kad uzregistruotu.sekmes. thumbup.gif
Atsakyti
As drasiai rekomenduociau gydytoja ginekologe-akusere Kitoviene is Vilniaus gimdymo namu Tyzenhauzu g. pas ja gimdziau savo antra vaikuti smile.gif Labai profesionali gydytoja thumbup.gif Mano drauge paseke mano pavyzdziu smile.gif ir abu savo berniukus pas ja gimde,ji labai greitai gimdo per dvi valandas pagimdo blink.gif
Gydytoja ir atvaziuot speja ir priimt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nionia @ 2008 02 14, 12:39)
o kur si ginekologe dirba? ir ar ilgos eiles pas ja? nes man skubiai reikia pas ginekologe, bet tai bus pirmas kartas, nes niekad neturejau jokiu problemeliu, o dabar net lb issigandusi esu  verysad.gif noriu savo pirmam kartui lb kantrios ir supratingos ginekologes  4u.gif

Tau turetu patikti mano gydytoja,ji labai draugiska,niekada nemoralizuoja viska supranta as jau pas ja 8 metus vaikstau.Ji dirba tik privaciai tai gydytoja Karpenko
Fabijoniskese Gedvydziu 25.tel 230 22 35 Moterys ja megsta nes ji turi didele patirti labai profesionali buvo moteru konsultacijos vedeja.Jei galvoji uzsirasyt tai paskubek nes pas ja kartais eiles visa menesi verysad.gif
Atsakyti
O kokios kainos pas Karpenko?
Atsakyti
Astiti, o kokios kainos pas kanapeckiene? Susidomejau, nes iskau jaunos ginekologes, nes kiek buvau nesu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(astalija @ 2008 02 20, 11:57)
Astiti, o kokios kainos pas kanapeckiene? Susidomejau, nes iskau jaunos ginekologes, nes kiek buvau nesu patenkinta.

na ji nepasakyciau, kad lb jauna, vyresnio apie 45 gal daugiau amziau smile.gif sumokejau viso 110 lt, 50 konsultacija, 40 ekoskopas, 20 tepinelis...likau labai ja patenkinta, tikrai labai nuostabus zmogus thumbup.gif
Atsakyti
o kur jos ieškoti?
Atsakyti
Na as kaip ir daugelis parekomenduociau gyd. Zaneta Kasilovskiene. Tikrai maloniai priima, paaiskina ir nepuola vaistu israsinet, jei kas biggrin.gif Dirba privaciai, klinika Maxmeda. Koleges buvo ten pat tik pas Sonata Raksniene, irgi liko patenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 02 20, 15:21)
na ji nepasakyciau, kad lb jauna, vyresnio apie 45 gal daugiau amziau smile.gif  sumokejau viso 110 lt, 50 konsultacija, 40 ekoskopas, 20 tepinelis...likau labai ja patenkinta, tikrai labai nuostabus zmogus thumbup.gif

gal galit parekomenduoti, kaip gydytoją kanapeckienę surasti? blush2.gif ačiū
Atsakyti
ar lankotės kas pas Žiobakienę? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti