Sveiki,noreciau paklausti gal zinote kur dirba gynekologe Rita Matulionyte?Ar poliklinikoi o gal privaciam kabinete?
na ir as prisijungsiu...vakar pirma karta apsilankiau pas kanapeckiene, tikrai labai puiki ginek. db galiu ja visoms rekomenduoti
QUOTE(astiti @ 2008 02 13, 16:15)
na ir as prisijungsiu...vakar pirma karta apsilankiau pas kanapeckiene, tikrai labai puiki ginek. db galiu ja visoms rekomenduoti
o kur si ginekologe dirba? ir ar ilgos eiles pas ja? nes man skubiai reikia pas ginekologe, bet tai bus pirmas kartas, nes niekad neturejau jokiu problemeliu, o dabar net lb issigandusi esu noriu savo pirmam kartui lb kantrios ir supratingos ginekologes
QUOTE(nionia @ 2008 02 14, 08:39)
o kur si ginekologe dirba? ir ar ilgos eiles pas ja? nes man skubiai reikia pas ginekologe, bet tai bus pirmas kartas, nes niekad neturejau jokiu problemeliu, o dabar net lb issigandusi esu noriu savo pirmam kartui lb kantrios ir supratingos ginekologes
man rekomnndavo db as tau rekomenduosiu tikrai labai labai esu patenkinta ir negaliu atsidziaugti kad butent ji buvo mano pirmoji ginek na del eisiu nzn, tiesiog skambink ir prasyk kad uzregistruotu.sekmes.
As drasiai rekomenduociau gydytoja ginekologe-akusere Kitoviene is Vilniaus gimdymo namu Tyzenhauzu g. pas ja gimdziau savo antra vaikuti Labai profesionali gydytoja Mano drauge paseke mano pavyzdziu ir abu savo berniukus pas ja gimde,ji labai greitai gimdo per dvi valandas pagimdo
Gydytoja ir atvaziuot speja ir priimt
Papildyta:
Tau turetu patikti mano gydytoja,ji labai draugiska,niekada nemoralizuoja viska supranta as jau pas ja 8 metus vaikstau.Ji dirba tik privaciai tai gydytoja Karpenko
Fabijoniskese Gedvydziu 25.tel 230 22 35 Moterys ja megsta nes ji turi didele patirti labai profesionali buvo moteru konsultacijos vedeja.Jei galvoji uzsirasyt tai paskubek nes pas ja kartais eiles visa menesi
Gydytoja ir atvaziuot speja ir priimt
Papildyta:
QUOTE(nionia @ 2008 02 14, 12:39)
Tau turetu patikti mano gydytoja,ji labai draugiska,niekada nemoralizuoja viska supranta as jau pas ja 8 metus vaikstau.Ji dirba tik privaciai tai gydytoja Karpenko
Fabijoniskese Gedvydziu 25.tel 230 22 35 Moterys ja megsta nes ji turi didele patirti labai profesionali buvo moteru konsultacijos vedeja.Jei galvoji uzsirasyt tai paskubek nes pas ja kartais eiles visa menesi
O kokios kainos pas Karpenko?
Astiti, o kokios kainos pas kanapeckiene? Susidomejau, nes iskau jaunos ginekologes, nes kiek buvau nesu patenkinta.
QUOTE(astalija @ 2008 02 20, 11:57)
Astiti, o kokios kainos pas kanapeckiene? Susidomejau, nes iskau jaunos ginekologes, nes kiek buvau nesu patenkinta.
na ji nepasakyciau, kad lb jauna, vyresnio apie 45 gal daugiau amziau sumokejau viso 110 lt, 50 konsultacija, 40 ekoskopas, 20 tepinelis...likau labai ja patenkinta, tikrai labai nuostabus zmogus
o kur jos ieškoti?
Na as kaip ir daugelis parekomenduociau gyd. Zaneta Kasilovskiene. Tikrai maloniai priima, paaiskina ir nepuola vaistu israsinet, jei kas Dirba privaciai, klinika Maxmeda. Koleges buvo ten pat tik pas Sonata Raksniene, irgi liko patenkintos
QUOTE(astiti @ 2008 02 20, 15:21)
na ji nepasakyciau, kad lb jauna, vyresnio apie 45 gal daugiau amziau sumokejau viso 110 lt, 50 konsultacija, 40 ekoskopas, 20 tepinelis...likau labai ja patenkinta, tikrai labai nuostabus zmogus
gal galit parekomenduoti, kaip gydytoją kanapeckienę surasti? ačiū
ar lankotės kas pas Žiobakienę? kokie atsiliepimai?