Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(*Marija* @ 2007 11 03, 13:53)
gal kas buvo savanoriu 11E apsilankes? Ju puslapy kainu nera  g.gif gal kas galetu pasidalint ispudziais? ax.gif  radau, kad ten Nekanorova dirba, cia tiek apie ja gero parasyta, noreciau apsilankyt  4u.gif

4u.gif O jus cia apie Nekanorova ar Nenarokova? g.gif
Nes Svanoriu pr. zinau Nenarokova dirba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 17 sausio 2008 - 02:42
Man patinka ginekologas - akušeris R. Juršėnas, dirba Antakalnio klinikose ir privačiai, kab. Neliga. Abu kartus gimdžiau pas jį, likau patenkinta.
Atsakyti
gal kuri vaikstot i baltupiu seimos medicinos centra? as buvau tik viena karta pas gyditoja,pleskeviciene, tai dar negaliu pasakyt,nieko apie ja. tikiuosi patiks. tik keista kad nepasvere ir pilvuko nepamatavo , nes esu nescia nestuke.gif .
Atsakyti
Siandien uzsiregistravau pas E.Abraitiene vasario pradzioje savanoriu pr, kas buvo pas ja ??? kokie atsiliepimai ,noriu geros ir kvalifikuotos gyditojos , o ne saldzialiezuves. Planuoju vaikeli ,ir noriu "tiesiog laimingai isnesioti ir pagimdyti" nes jau karta turejau skaudu persileidima, del nezinia ko ,gal infekcija ( taip sake poliklinikos daktare), kuri man po persileidimo pamirso priminti apie anti D injekcija ,ir kuria man paskutine minute gavo ir suleido - mano kr - o vyro +( beje gavo mano mama puse Vln isnarsius,nes poliklinika neturejo ir nesuko sau del to galvos )....gal tik mamos deka dabar turiu nuostabuji stebukla....dabar jau atejo laikas ir kitam nuostabiam stebukluj. Norejau uzsiregistruoti pas taip visu giriama Nenarokova ,bet butu tik vasario pabaigoje, o man taip nesinori ilgai laukti.
Laukiu atsiliepimu apie Abraitiene ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 24 sausio 2008 - 13:28
na va ir as uzsirasiau pas Dantute Kanapeckiene....lb lb bijau tai bus pirmasis kartas....
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2008 01 24, 13:56)
na va ir as uzsirasiau pas Dantute Kanapeckiene....lb lb bijau tai bus pirmasis kartas....

manau, kad tikrai neverta jaudintis... kanapeckiene - puiki gyd. ax.gif
Atsakyti
Seskines poliklinikoje ginekologes: Markauskiene ir Vasilevska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphine @ 2008 01 24, 20:53)
manau, kad tikrai neverta jaudintis... kanapeckiene - puiki gyd. ax.gif

pritariu, tai puiki daktare, as pas ja pirma karta ejau ir lbai dziaugiuosi, kad ji buvo mano pirmoji daktare... idomu kur ji dabar dirba? ax.gif nes praeitais metais dar dirbo seskines poliklinikoj ir prie vpu, kazkokioj klinikoj, o kur dabar?
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2008 01 24, 20:45)
pritariu, tai puiki daktare, as pas ja pirma karta ejau ir lbai dziaugiuosi, kad ji buvo mano pirmoji daktare... idomu kur ji dabar dirba?  ax.gif  nes praeitais metais dar dirbo seskines poliklinikoj ir prie vpu, kazkokioj klinikoj, o kur dabar?

ten pat db ji dirba...tai mano pirmasis kartas....tikiuos viskas bus gerai...
Atsakyti
labas 4u.gif

gal kas nors lanketes pas gydytoja Rima Sapon, ir kokiu jusu nuomone apie ja, ji dirba pylimo gatveje,

aciu is anksto ax.gif
Atsakyti
[.
[/quote]

???? g.gif
Atsakyti
[quote=kristyyynyte,2008 01 25, 14:44]
[.
[/quote]

???? g.gif
[/quote]

As buvau pas ja pries keleta metu. Tiesa, tai buvo tik vienas apsilankymas. Atejau tik pasidaryti echoskopijos su siuntimu. Ji man nustate policistiniu kiausidziu sindroma, labai daug kalbejo, aiskino, kas tai yra, kaip paprastai gydomas, patare gera endokrinologa, paskyre vaistuku... vienu zodziu, suteike pilna konsultacija, nors as buvau susimokejusi tik uz echo thumbup.gif
Manau, kad ji visai nebloga, dalykiska ir rupestinga. Tiesa, pas ja daugiau apsilankyti man nekilo noro, bet manau, kad cia tik mano asmenine problema (biolauku nesutapimas ar ka blink.gif blush2.gif ).
Atsakyti