Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(Blue_rose @ 2007 12 07, 14:10)
AS irgi girdejau ne kokiu atsiliepimu, kai pradejau ieskoti apie ja nuomoniu.
Nes pries tai kelis kartus as pas ja buvau (poliklinikoj), tai irgi turiu nusiskundimu  ax.gif Atejau su nusiskundimais, ji apziurejo ir pasake,kad man nieko nera, pas mane viskas tvarkoj. O pasirodo pas mane endometriozes zidineliu buvo,kuriuos reikejo gydyti. Tai negi ji nemate? juolab.. kad as jau pati jutau,kad ne viskas gerai pas mane  unsure.gif

as nelabai turiu laiko poliklinikoj eilej laukti, todel einu privaciai 4u.gif Tikrai nuosirdziai apziurejo ax.gif

Blue_rose, mes likimo seses doh.gif Ir man taip buvo - rodziau neirodziau to paties sad.gif Bet as ejau Tilto gatveje i toki kabineta...
Atsakyti
Bandziau skaityti viska,bet gal ka praleidau,tai oasikartosiu.Gal kas gydetes pas Prof.C.Viksraiti?Ka galit apie ji pasakyti?Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Puiki ginekologė Daiva Bortkevičienė, kuri dirba Raudonojo kryžiaus ligoninėje Vilniuje. Paprasta, jautri , pasiaukojanti.
Atsakyti
gal galetumet man padeti ir parekomenduoti ginekologe, dar nei karto nebuvau, labai bijau eiti, nes turiu didele baime daktarams verysad.gif npreciau ginekologes, kuri neivarytu soko, ir maloniai su manim elgtusi...turiu butinai eiti, nes jauciu kad kzk negerai, ir neaisku skausma... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2007 12 27, 11:03)
gal galetumet man padeti ir parekomenduoti ginekologe, dar nei karto nebuvau, labai bijau eiti, nes turiu didele baime  daktarams  verysad.gif  npreciau ginekologes, kuri neivarytu soko, ir maloniai su manim elgtusi...turiu butinai eiti, nes jauciu kad kzk negerai, ir neaisku skausma... verysad.gif

Be galo silta ir maloni daktare Reda Ziobakiene.Ji dirba tilto gatveje privaciam kabinete.
Atsakyti
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2007 12 27, 08:21)
Be galo silta ir maloni daktare  Reda Ziobakiene.Ji dirba tilto gatveje privaciam kabinete.

o kokios kainos pas ja?kokia apziura atlieka per pirma karta?
Atsakyti
Sveikutes. O kokie atsiliepimai apie daktare Valuckiene? poryt einu pas ja pirma karta g.gif smile.gif
Atsakyti
gal zinot kokios kainos "Maksmedoj" nes bijau kad uzsirasyiu ir kisene tiek nenes moketi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2007 12 27, 17:37)
gal zinot kokios kainos "Maksmedoj" nes bijau kad uzsirasyiu ir kisene tiek nenes moketi verysad.gif

4u.gif
Neseniai buvau Maxmedoje pas Raksniene ax.gif Konsultacija kainuoja 70 lt, uz citologini - 40 lt, vaginaline echo - 50 lt. Zodziu uz viena vizita sumokejau 160 lt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2007 12 27, 11:03)
gal galetumet man padeti ir parekomenduoti ginekologe, dar nei karto nebuvau, labai bijau eiti, nes turiu didele baime  daktarams  verysad.gif  npreciau ginekologes, kuri neivarytu soko, ir maloniai su manim elgtusi...turiu butinai eiti, nes jauciu kad kzk negerai, ir neaisku skausma... verysad.gif

Siaip Raksniene visai maloni gydytoja mirksiukas.gif Man patiko. Beje, ji dar dirba Seskiniu poliklinikoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2007 12 27, 11:41)
o kokios kainos pas ja?kokia apziura atlieka per pirma karta?

viska tikrina ir vaginaline echoskopija ir taip paziuri gimda, zodziu viska .70lt berots jei apziura be papildomu tyrimu
Atsakyti
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2007 12 27, 08:21)
Be galo silta ir maloni daktare  Reda Ziobakiene.Ji dirba tilto gatveje privaciam kabinete.

mmm...niekaip jei neprisiskambinau....skaiciau kzk supermamamoj kad ji jau nedirba tilto gatveje...gal zinai ar teisa? doh.gif
Atsakyti
Superine gydytoja Daiva Keršulytė wub.gif Dėjau pas ja spirale, tai nieko papildomai nekainavo, ir idejo labai svelniai. Zodziu pati geriausia gydytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti