Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(*Marija* @ 2007 11 23, 18:14)
ir kiek viskas kainavo? blush2.gif sorry, kad taip tiesmukiskai, bet rinkuosi kur eit.

Konsultacija - 70lt, echoskopas+onkocitologinis tyrimas - 100lt. smile.gif
Atsakyti
man tai labai patinka manoginekologe Karpenko . super tiesiog. tikrai negaila sumoketi uz apziura su tyrimais apie 100 lt ir iseiti ramiai smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 11 27, 10:14)
man tai labai patinka manoginekologe Karpenko . super tiesiog. tikrai negaila sumoketi uz apziura su tyrimais apie 100 lt ir iseiti ramiai smile.gif)))

Man mano irgi labai patinka. O jos vyras tai isvis superinis irgi ginekologas, o dar toks grazus:) Ziobakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.griskeviciene: 27 lapkričio 2007 - 09:18
QUOTE(Asio @ 2007 11 01, 19:06)
Kur be antkalnio pol. dar dirba Giliaseviciene g.gif

Seimos medicinos centre, netoli buvusio Lietuvos kino teatro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 11 27, 15:22)
Seimos medicinos centre, netoli buvusio Lietuvos kino teatro smile.gif

As tai apie ta daktare nekokiu atsiliepimus girdejau ( Giliaseviciene)
Atsakyti
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2007 11 27, 14:47)

gal gali pasidalinti? blink.gif

as pas ja karta nuejau ir likau labai patenkinta, dabar po NM vel tureciau apsilankyti. Tai buvo pirma daktare, kuri man visus tyrimus reikalingus pilnai padare 4u.gif Kiek gasdina tas dalykas, kad nori labai jau rimtus vaistus man skirti, na bet per prievarta juk neikis, jei atsisakysiu, o as turiu tokia teise smile.gif

siaip maloni, siltai bendrauja, atidi, neisivaizduoju, kas galetu buti blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(egle.griskeviciene @ 2007 11 27, 14:47)

Aš irgi girdėjau daug visokių atsiliepimų, bet lankausi jau kokius 5 metus pas ją ir neturiu jokių skundų schmoll.gif Anaiptol mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vinga @ 2007 11 30, 08:11)
Aš irgi girdėjau daug visokių atsiliepimų, bet lankausi jau kokius 5 metus pas ją ir neturiu jokių skundų  schmoll.gif Anaiptol  mirksiukas.gif

ir man atrodo, kad jinai aukstos kvalifikacijos gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne mp @ 2007 11 25, 22:12)
Konsultacija - 70lt, echoskopas+onkocitologinis tyrimas - 100lt.  smile.gif

o į konsultacijos kainą tepinėliai įėjo, ar jie atskirai kainuoja?
Atsakyti
Dazniausiai i konsultacijos kaina ieina tik "pokalbis" ir apziura, o jau pradedant nuo tepinelio reikia moket papildomai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 11 27, 17:05)
gal gali pasidalinti?  blink.gif

as pas ja karta nuejau ir likau labai patenkinta, dabar po NM vel tureciau apsilankyti. Tai buvo pirma daktare, kuri man visus tyrimus reikalingus pilnai padare  4u.gif Kiek gasdina tas dalykas, kad nori labai jau rimtus vaistus man skirti, na bet per prievarta juk neikis, jei atsisakysiu, o as turiu tokia teise smile.gif
siaip maloni, siltai bendrauja, atidi, neisivaizduoju, kas galetu buti blogai  g.gif

AS irgi girdejau ne kokiu atsiliepimu, kai pradejau ieskoti apie ja nuomoniu.
Nes pries tai kelis kartus as pas ja buvau (poliklinikoj), tai irgi turiu nusiskundimu ax.gif Atejau su nusiskundimais, ji apziurejo ir pasake,kad man nieko nera, pas mane viskas tvarkoj. O pasirodo pas mane endometriozes zidineliu buvo,kuriuos reikejo gydyti. Tai negi ji nemate? juolab.. kad as jau pati jutau,kad ne viskas gerai pas mane unsure.gif
Beto esu girdejusi,kad ji labai miela buna kai privaciai pas ja eini, arba kai laukneseli nesi...
siiap mano drauge per nestuma pas ja lankesi,tai patenkinta buvo... ax.gif

Bet as dabar einu pas Birute Intaite - superine gydytoja thumbup.gif Viska pasako, pataria,duoda siuntimus tyrimams (jeigu reikia). Tik gaila,kad pas ja daug zmoniu ir sunku prisiskambint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 07 gruodžio 2007 - 14:14
labas,as noriu palkausti gal kas galit patarti santariskese pas kokia ginekologe eiti g.gif ?is centro poliklinikos persiregistravau cia ir nezinau pas ka eiti?noriu pakliuti i geras rankas smile.gif .aciu
Atsakyti