Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(dobiliukai @ 2007 11 20, 18:09)
Sveikos,

gal galit patarti? Man sestas menuo, vaikstau pas gydytoja poliklinikoj, bet nestumo pradzioj buvau pora sykiu ir privaciai, nes buvo problemu, netgi ligoninej gulejau. Per visa nestuma poliklinikoj man istyre krauja nuo sifilio ir aids, pacioj pradzioj paeme megineli, per kiekviena apsilankyma pasverdavau, sesute pamatuodavo spaudima ir dave viena siuntima echoskopijai. Ir dabar paprasiau siuntimo i ligonine, priminiau, kad nestumo pradzioj ten gulejai, tai gydytoja isverte akis ir pasake, kad man viskas gerai ir ji nemato diagnozes del kurios turetu man rasyti siuntima. Kazkaip susinervinau, pagalvojau kad ji tik nestumo pradzioj prie manes buvo priejus arciau nei per metra, o svertis ir spaudima matuotis ir namie galiu. Kazkaip galvoju ar verta tokiai gydytojai pinigus nesti (na, kad diagnoze pamatytu) ar is karto keisti gydytoja?

Na man dar per kiekviena apsilankyma,slapimo tyrima darydavo.Bet per daug kazkokiu tyrimu irgi nebuvo.
O siaip galiu patarti i VGN prisiregistruotis,ten ir gyd.Lina Sirsenaitenie(atrodo tokia pavarde) super thumbup.gif dirba.Labai maloni,profesionali daktare.Pas ja ir gimdyti galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 20 lapkričio 2007 - 20:59
QUOTE(natylli @ 2007 11 20, 21:58)
O siaip galiu patarti i VGN prisiregistruotis,

O kurioj mazdaug vietoj VGN? Zinau, kad uz stoties link liepkalnio kazkur, bet tame rajone klaidziot kazkaip nesinori g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 20, 20:24)
O kurioj mazdaug vietoj VGN? Zinau, kad uz stoties link liepkalnio kazkur, bet tame rajone klaidziot kazkaip nesinori  g.gif

Na jo,rajonas ne is geruju smile.gif As visada su taxi vaziavau ten i konsultacijas,kai laukiausi smile.gif
Tyzenhauzo g.jis.pro tilta eini ir uz tilto i desine,paeini tiesiai iki posukio i kaire ir vel tiesiai,ir matysit jau,nezinau ar supratot mane 4u.gif
Ten anksciau dirbo gyd.Kitoviene(jau rekomendavau)bet dabat ji nebe ten.Tai vat L.Sirsinaitiene jos kolege,irgi gera thumbup.gif
Atsakyti
AS lankausi pas 1 labai superine ginekologe (nepykit merginos, pavardes neisduosiu... ax.gif ), taciau jos specializacija nera nesciuju prieziura.

Tai va as jos paklausiau, kokia gydytoja galetu kaip nestuke.gif nesciajai rekomenduoti, tai ji pasake, kad savo anuka gimdys pas gyd. Jerzemskiene VGN.

Kol kas pas ja nebuvau, taciau tokia rekomendacija man pasirode patikima. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 11 21, 03:22)
Na jo,rajonas ne is geruju smile.gif  As visada su taxi vaziavau ten i konsultacijas,kai laukiausi smile.gif
Tyzenhauzo g.jis.pro tilta eini ir uz tilto i desine,paeini tiesiai iki posukio i kaire ir vel tiesiai,ir matysit jau,nezinau ar supratot mane 4u.gif
Ten anksciau dirbo gyd.Kitoviene(jau rekomendavau)bet dabat ji nebe ten.Tai vat L.Sirsinaitiene jos kolege,irgi gera thumbup.gif

aciu, bandysiu rasti g.gif
Atsakyti
O kaip reikia prisiregistruot i VGN, ar reikia gauti siuntima is seimos daktares?
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2007 11 21, 13:34)
O kaip reikia prisiregistruot i VGN, ar reikia gauti siuntima is seimos daktares?

Ne,ateini i konsultacija,ir sakai noriu prisiregistruotis,ir jei zinot pas kuria daktare norit- prasykit smile.gif
Konsultacija 26LT i registratura moki ir toliau jei susitarei su daktare,jai atskirai smile.gif
Tyrimai ir kt.ieina i tuos 26 LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 21 lapkričio 2007 - 15:41
QUOTE(natylli @ 2007 11 21, 16:40)
Ne,ateini i konsultacija,ir sakai noriu prisiregistruotis,ir jei zinot pas kuria daktare norit- prasykit smile.gif
Konsultacija 26LT i registratura moki ir toliau jei susitarei su daktare,jai atskirai smile.gif
Tyrimai ir kt.ieina i tuos 26 LT

Tai as turbut cia ir siausiu, nes kaskaip apie Antakalnio klinikas nekokiu atsiliepimu prisisklausiau... smile.gif
Gal galit parekomenduot gera gydytoja kuri ir nestuma priziretu ir gimdyma priimtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2007 11 21, 13:43)
Tai as turbut cia ir siausiu, nes kaskaip apie Antakalnio klinikas nekokiu atsiliepimu prisisklausiau...  smile.gif
Gal galit parekomenduot gera gydytoja kuri ir nestuma priziretu ir gimdyma priimtu  4u.gif

Gyd.L.Sirsinaitiene,galit pasiskaityti forume apie ja yra daug geru atsiliepimu smile.gif
Ir man teko pas ja pabuti,super daktare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dobiliukai @ 2007 11 20, 20:09)
Sveikos,

gal galit patarti? Man sestas menuo, vaikstau pas gydytoja poliklinikoj, bet nestumo pradzioj buvau pora sykiu ir privaciai, nes buvo problemu, netgi ligoninej gulejau. Per visa nestuma poliklinikoj man istyre krauja nuo sifilio ir aids, pacioj pradzioj paeme megineli, per kiekviena apsilankyma pasverdavau, sesute pamatuodavo spaudima ir dave viena siuntima echoskopijai. Ir dabar paprasiau siuntimo i ligonine, priminiau, kad nestumo pradzioj ten gulejai, tai gydytoja isverte akis ir pasake, kad man viskas gerai ir ji nemato diagnozes del kurios turetu man rasyti siuntima. Kazkaip susinervinau, pagalvojau kad ji tik nestumo pradzioj prie manes buvo priejus arciau nei per metra, o svertis ir spaudima matuotis ir namie galiu. Kazkaip galvoju ar verta tokiai gydytojai pinigus nesti (na, kad diagnoze pamatytu) ar is karto keisti gydytoja?

Dar šlapimo tyrimus kiekvieno apsilankymo metu turėtų daryti, o daugiau, jei niekuo nesiskundi, tai nieko ir nedaro mirksiukas.gif O pagal ministro įstatymą tik vieną echo viso nestuke.gif metu priklauso unsure.gif

QUOTE(natylli @ 2007 11 20, 20:58)
O siaip galiu patarti i VGN prisiregistruotis,ten ir gyd.Lina Sirsenaitenie(atrodo tokia pavarde) super thumbup.gif  dirba.Labai maloni,profesionali daktare.Pas ja ir gimdyti galima smile.gif

Aš pas ją lankiausi viename šeimos centre, vaikščiojau apie porą metų- pradžioje viskas lyg ir nieko buvo, bet kuo toliau, tuo mažiau ji man patiko unsure.gif Konsultacijos buvo mokamos, bet bendravimas nekoks... Pakeitusi gydytoją sužinojau labai keistų dalykų... nors ši gydytoja visas problemas siūlė spręsti arba KT, arba pastojimu, vėliau sužinojau, kad tiesiog šiaip pastoti negaliu- trukdo tos problemos, su kuriomis pas ją lankiausi visą laiką doh.gif Gimdyti pas ją nenorėčiau, nors ir galvoju apie VGN unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2007 10 30, 11:49)
Gal kuri lankėtės pas gyd. Jasevičiūtę Maxmedoje?Kokie atsiliepimai?

Šiandien buvau pas ją - thumbup.gif . Man labai patiko. Padarė tyrimus, viską detaliai paaiškino. Anksčiau lankiausi pas vieną čia dažnai palankiai linksniuojamą gydytoją. Dėl pastarosios profesionalumo nesiginčiju, tačiau pasigesdavau paaiškinimų, dėmesio bei to vadinamo human touch... unsure.gif Na aš iš tų mergaičių, kurioms to reikia blush2.gif.
O šiandien visa tai gavau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(agne mp @ 2007 11 23, 17:01)
Šiandien buvau pas ją -  thumbup.gif . Man labai patiko. Padarė tyrimus, viską detaliai paaiškino. Anksčiau lankiausi pas vieną čia dažnai palankiai linksniuojamą gydytoją. Dėl pastarosios profesionalumo nesiginčiju, tačiau pasigesdavau paaiškinimų, dėmesio bei to vadinamo human touch...  unsure.gif  Na aš iš tų mergaičių, kurioms to reikia  blush2.gif.
O šiandien visa tai gavau smile.gif .

ir kiek viskas kainavo? blush2.gif sorry, kad taip tiesmukiskai, bet rinkuosi kur eit.
Atsakyti