Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(natylli @ 2007 10 31, 23:51)
Rekomenduoju gyd.Kitoviene. thumbup.gif
Ir nestuma ir gimdyma,ir kitais klausymais pas ja lankausi

Tiesa,gimdymus jau nepriima

o kur ja surasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 01, 07:45)
o kur ja surasti?  ax.gif

Anksciau ji VGN dirbo,o dabar
Baltupiu akuserijos klinika,Didlaukio g 51
Internete tel paziurek ,nes nepamenu,ir registraturoje uzsirasys,ji tik antradieniais dirba. smile.gif
Atsakyti
Kur be antkalnio pol. dar dirba Giliaseviciene g.gif
Atsakyti
Buvau as Seskine poliklinikoj pas ta ginekologe Vitko, tai jau is pirmu sakiniu supratau kad jai dar reik milziniskos praktikos ir teorijos ziniu doh.gif taip pasijauciau lyg as labiau apie ginekologija nusimanyciau nei jinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2007 11 02, 10:41)
Buvau as Seskine poliklinikoj pas ta ginekologe Vitko, tai jau is pirmu sakiniu supratau kad jai dar reik milziniskos praktikos ir teorijos ziniu doh.gif  taip pasijauciau lyg as labiau apie ginekologija nusimanyciau nei jinai doh.gif

Mano mama pas ja lankosi ir lbai patenkinta.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2007 11 01, 18:10)
Anksciau ji VGN dirbo,o dabar
Baltupiu akuserijos klinika,Didlaukio g 51
Internete tel paziurek ,nes nepamenu,ir registraturoje uzsirasys,ji tik antradieniais dirba. smile.gif

O kiek konsultacija pas ja kainuoja?
Atsakyti
gal kas buvo savanoriu 11E apsilankes? Ju puslapy kainu nera g.gif gal kas galetu pasidalint ispudziais? ax.gif radau, kad ten Nekanorova dirba, cia tiek apie ja gero parasyta, noreciau apsilankyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytee @ 2007 11 02, 18:26)
O kiek konsultacija pas ja kainuoja?

Tikrai nepasakysiu,nes as kai atejau ,spirale dejau,tai bendra suma buvo.O konsult.kaina net nepaklausiau ax.gif
Mam ir nesvarbu buvo,nes tik pas ja lankiausi nestuma,gimdyma,tai ir toliau norejau tik pas ja
Paskambinkit i ta klinika ,ten pasakys kainas
Atsakyti
QUOTE(laurat @ 2007 11 02, 12:44)
Mano mama pas ja lankosi ir lbai patenkinta....  g.gif

na kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Turbūt nepasakysiu nieko nauja, bet nepaminėti ir nepagirti negaliu. Neštumo metu lankiausi ir gimdžiau pas gyd. R.Daunoravičių. Lankiausi Grybo g. Medicinos Diangnostikos Centre, gimdžiau ten, kur jis vedėjauja - Antakalnio Klinikose.
Puikus žmogus, savo darbo profesionalas thumbup.gif
Gimdymas buvo labai komplikuotas. Neabejoju, kad jo puikaus darbo dėka viskas taip laimingai baigėsi.
Ačiū jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/amelija/ @ 2007 08 23, 15:57)
sveikos smile.gif  esu uzsirasiusiu pas ingrida kravcenko... bet pasiskaiciau cia, kad ten kainos nemazos.. gal kas nors pastaruoju metu lanketes ir zinot kiek ginekologine konsultacija ten kainuoja?  ax.gif nes kai skambinau nesusiprotejau apie kainas paklaust unsure.gif

Sveika,
As siandien buvau pas gyd Kravcenka tai likau labai patenkinta. Labai profesionalus ir malonus gydytojas, bet kainos tikrai nemazos. Pries tai buvau neprivacioj poliklinikoj del pilvo skausmo ir tepliojimo tai man pasake kad cia nieko tokio ir kad priezastys neaiskios. Pas gyd Kravcenka buvo padaryti visi tyrimai (ir vietoje istirti), pamatuotas spaudimas, svoris, echoskopija su ishsamiu pakomentavimu, suleido vaistu ir paaiskino del ko tas skausmas. Pasirodo kad turiu grieztai guleti lovoje. Jei nebuciau del sventos ramybes nuejus pasitikrinti privaciai neaisku kaip butu baigesi. Tiesa uz viska sumokejau 440 lt. Braaangu bet sveikata ir lialius brangiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit patarti? Man sestas menuo, vaikstau pas gydytoja poliklinikoj, bet nestumo pradzioj buvau pora sykiu ir privaciai, nes buvo problemu, netgi ligoninej gulejau. Per visa nestuma poliklinikoj man istyre krauja nuo sifilio ir aids, pacioj pradzioj paeme megineli, per kiekviena apsilankyma pasverdavau, sesute pamatuodavo spaudima ir dave viena siuntima echoskopijai. Ir dabar paprasiau siuntimo i ligonine, priminiau, kad nestumo pradzioj ten gulejai, tai gydytoja isverte akis ir pasake, kad man viskas gerai ir ji nemato diagnozes del kurios turetu man rasyti siuntima. Kazkaip susinervinau, pagalvojau kad ji tik nestumo pradzioj prie manes buvo priejus arciau nei per metra, o svertis ir spaudima matuotis ir namie galiu. Kazkaip galvoju ar verta tokiai gydytojai pinigus nesti (na, kad diagnoze pamatytu) ar is karto keisti gydytoja?
Atsakyti