Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(ingridukas @ 2007 07 13, 18:37)
Astuonis metus kamuoja genekologiniai uzdegimai.Lankiausi poliklinikoje ir privaciuose kabinetuose.Ne vieno zmogaus paskatinta nuejau siandien i Maxmeda pas Gyditoja Zaneta Kasilovskiene.Gyditoja superine tiek nauju dalyku suzinojau.reiks operuotis(ko astuonis metus poliklinikoi nemate)

Žaneta ir man pastebėjo bei teisingai diagnozavo cistą, nors kitoje klinikoje matė tik paprastą geltonkūnį, kurio tikrai nereikia operuoti g.gif Tačiau kažkur prieš pusmetį tapo gana sudėtinga patekti pas Kasilovskienę, tad paskutiniu metu užsirašinėju pas kitą Maxmedos ginekologę - Sonatą Rakšnienę. Labai maloni ir mano požiūriu kvalifikuota gydytoja, nusiuntė III lygio konsultacijai, nes abejojau dėl būtinybės operuotis cistą ir šiaip buvo labai paslaugi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 08 20, 23:21)
AS SIULYCIAU NUETI I GIMDYMO NAMUS PAS GYDYTOJA ELENA GARSVIENE.
LABAI GERA GYDYTOJA AS PAS JA LANKIAUSI KAI LAUKIAUSI ABIEJU SAVO MAZYLIU IR PAS JA GIMDZIU.
LABAI GERA GYDYTOJA

O nesilaukiancias ji taip pat konsultuoja?
Atsakyti
sveikos smile.gif esu uzsirasiusiu pas ingrida kravcenko... bet pasiskaiciau cia, kad ten kainos nemazos.. gal kas nors pastaruoju metu lanketes ir zinot kiek ginekologine konsultacija ten kainuoja? ax.gif nes kai skambinau nesusiprotejau apie kainas paklaust unsure.gif
Atsakyti
na siandien apsilankiau kravcenko klinikoje.. smile.gif aptarnavimas tikrai super, viska issamiai apziurejo, tepinelius eme, tyrimus darys ir pan.. bet visa tai turbut ir kainavo, nes uz apziura ir tyrimus su studentiska 20% nuolaida suplojau netoli 400lt verysad.gif net nzn uz ka kiek mokejau, nes nepasake uz ka tiek..o as kazkaip ir nesiteiravau.. unsure.gif nu zodziu, net nzn..seip esu viskuo patenkinta isskyrus kaina, bet kitas dalykas, neaisku ar kitur butu atlike kokybiska apziura ir nustate ta pati... unsure.gif
Atsakyti
Labas, gal kuri lanketes lukiskiu filiale pas gyd Mesoniene? Girdejau lyg ir geru atsiliepimu. Uzsirasiau pas ja, apsilankiau rugpjucio 1 d sake sveika.
Rugpjucio 22 su greitaja isveze nuo skausmu- plysusi cista...
Gal ji ir kaip balionelis paslanki, bet 4 cm, tai uzciuopt kaip ir turejo. Pamausdavo sonus, echoskopu netikrino, nors sakiau, kad anksciau cista esu turejus.
Eisiu pas ja, nes biletenis, bet gal kitos ieskotis?
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2007 07 27, 23:12)
Nenarokova privačiai dirba Ginekologijos klinikoje.

Kontaktus rasi čia http://www.ginekologas.lt/

Man ji labai patiko. Na, tokia daktarė, pas kurią norisi eiti šiaip sau be priežasties. Man tai svarbu. Ka būtų artimas, paprastas ir bendraujantis. Nežinau, kaip kitoms. Aš beveik visus daktarus jau baigiu taip susirinkti. Nueinu, pabendrauju, nepatinka ir viskas sudie.

Sėkmės ir tau.

p.s. Mes čia tokią reklamą daktarams darom, kad po to pas gydytoją vizito reikia laukti 3 savaites wink.gif

Labai noreciau suzinot paprastos konsultacijos kaina...Aciu
Atsakyti
QUOTE(KISSSliatinka @ 2007 08 26, 17:17)
Labai noreciau suzinot paprastos konsultacijos kaina...Aciu

Labukas,

pas Nenarokova privacioje klinikoje konsultacija kainuoja 50 Lt.

Atsakyti
As einu pas gine Nenarokova privaciai, pasakiau jai, kad 7 men darau leliuka ir nieko... tai prirase darytis visokiausius tyrimus (kainu nesake). Taip pagalvojau, jeigu eiciau pas ja i poliklinika, tai tyrimai nekainuotu?
Atsakyti
Aš gimdžiau pas ginekologę Dianą Ramašauskaitę. Paskui sužinojau, kad ji dirba Northway medicinos centre privačiai: ir konsultuoja ir tyrimus daro ir nėštumą prižiūri.
Vienžo po gimdymo pas ją ten nuėjau ir dabar ten pas ją lankausi.

Nu švelnesnės ir malonesnės ginekologės neesu sutikusi. O ant šitų daktarų esu diiidelė bailė.

Tikrai rekomenduoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2007 08 20, 22:21)
AS SIULYCIAU NUETI I GIMDYMO NAMUS PAS GYDYTOJA ELENA GARSVIENE.
LABAI GERA GYDYTOJA AS PAS JA LANKIAUSI KAI LAUKIAUSI ABIEJU SAVO MAZYLIU IR PAS JA GIMDZIU.
LABAI GERA GYDYTOJA

As ir katik persikeliau i Vilniu.Nesuprantu dar sistemos.Sakykit,o i Gimdymo namus galima eit be siuntimo?Tarkim prisirasau Seskines Poliklinikoj ir galiu lankytis GIMD.NAMUOSE AR KAIP?Ar reiks siuntimo is Seskines polikl.ginekologo siuntimo?Mat neseniai turejau persileidima,dabar nekaip jauciuosi,tai gal turetu priimt kaip ekstra atveji,be dideliu eiliu,nes po savaites gali buti labai jau blogai.Taip pasimetusi esu,kad net nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 09 04, 23:05)
As ir katik persikeliau i Vilniu.Nesuprantu dar sistemos.Sakykit,o i Gimdymo namus galima eit be siuntimo?Tarkim prisirasau Seskines Poliklinikoj ir galiu lankytis GIMD.NAMUOSE AR KAIP?Ar reiks siuntimo is Seskines polikl.ginekologo siuntimo?Mat neseniai turejau persileidima,dabar nekaip jauciuosi,tai gal turetu priimt kaip ekstra atveji,be dideliu eiliu,nes po savaites gali buti labai jau blogai.Taip pasimetusi esu,kad net nezinau ka daryti  verysad.gif

Nereikia siuntimo. Skambinkit arba ateikit i konsultacija Vilniaus Gimdymo Namuose. Jie dirba siokiadieniais nuo 08:00 iki 13:00

Telefono dabar nepamenu, taciua galit pasiskambinti i informacija 118 ir Jums tikrai pasakys numeri> prasykit VGN konsultacinio registraturos. Apsilankymas kainuoja apie 35 Lt.
Atsakyti
Jau senokai lankausi pas gyd. Bumbuliene Seimos medicinos centre Pylimo g. Ji mane ir nestumo metu priziurejo. Tik labai geri atsiliepimai-visada labai maloni, dalykiska, paaiskina situacija, nereikia lupte islupt atsakymu kaip kartais buna smile.gif
Atsakyti