o stai man iskylo siokiu tokiu problemu su gyd. Nenarokova!!!!Siaip nuostabi gyd. su visais sutinku, pati lankausi jau 5 metus, bet pas mus darbe reikejo pereiti komisija ir nusiunte pas kita gyd, ji dirba musu lygoninije ir kartu su gyd. Nenarokova, ta kita daktare emesi mane gydyt padare irasus i kortele, visokius tyrimus dabar noriu vel gristi pas gyd Nenarokova, bet man labai nepatogu pries ja sakys kad lakstau kaip durnele, o isejo tokiu kose, nezinau kaip elgtis.PATARKYT!!!
QUOTE(Ievaa @ 2006 05 11, 13:57)
Tej vuot, vakar buvau pas gyd. Nenarokova, tai man super zuikiu vadina . Tikrai, kad nezino kur kreiptis, siulyciau ten pabandyt. Tikrai fyskei. prieme labai siltai, viska normaliai isdeste, nu vienzo gud
Ar galetum atskleist paslapti kiek suplojai uz ta vizita? Ir kaip ten su patekimu ? Ar dideles eiles?
Gydytoja Ulevičienė tikrai profesionali Šeimos medicinos centre Pylimo 9, bei bea bejo gydytojas Ališauskas.
QUOTE(Bitute32 @ 2007 02 02, 12:06)
Gydytoja Ulevičienė tikrai profesionali Šeimos medicinos centre Pylimo 9,
O Ulevičienė dirba ir Šeškinės poliklinikos moterų konsultacijoje
Sveikos,
Šiandien buvau šeimos medicinos centre (Pylimo g.) pas gydytoją Krasovskają, gydytoja tai . Laiku priėmė, nereikėjo laukti, kaip poliklinikoj. Apžiūrėjo nuodugniai ir viską labai aiškiai papasakojo. Kai reiks eisiu dar sykį. Tiesa kaina irgi nebloga nuo 50lt
Šiandien buvau šeimos medicinos centre (Pylimo g.) pas gydytoją Krasovskają, gydytoja tai . Laiku priėmė, nereikėjo laukti, kaip poliklinikoj. Apžiūrėjo nuodugniai ir viską labai aiškiai papasakojo. Kai reiks eisiu dar sykį. Tiesa kaina irgi nebloga nuo 50lt
gal zinot nuo keliu rytoj ir poryt dirba Nenarokova?
As paskutinius kelis metus lankausi pas G. Kravcenka, viskas laaabai patinka, bet kainos siandien kaip tik buvau pasitikrinti, na tyrimus padare, ekoschopija...sumokejau 320lt
Tai uzejau cia pasiskaitineti, kas ka rekomenduoja nes toliau mano finansai tokiu kainu nebepatrauks, kazkai seniau konsultacija pas ji iki 200lt siekdavo...
Dar teko lankytis klinikoje "Antiaging" žvėryne, kainos irgi nemazos. Nepatiko. Ginekologine kede stovi tiesiai pries gydytojos stala, taigi nusirengti ir apsirengti turi jos akivaizdoje, dariausi gan rimtus tyrimus, pasiskambinau, sako gydytojos sia savaite nebus, taigi dar savaite laukimo...
I neprivacius tai net negalvoju eit, kazkaip tiek neigiamu atsiliepimu esu prisiklausius...
Beje as turbut priesingai nei dauguma pirmenybe atiduociau vyrams ginekologams...Man jie kazkaip aiskiau kalba...
Tai uzejau cia pasiskaitineti, kas ka rekomenduoja nes toliau mano finansai tokiu kainu nebepatrauks, kazkai seniau konsultacija pas ji iki 200lt siekdavo...
Dar teko lankytis klinikoje "Antiaging" žvėryne, kainos irgi nemazos. Nepatiko. Ginekologine kede stovi tiesiai pries gydytojos stala, taigi nusirengti ir apsirengti turi jos akivaizdoje, dariausi gan rimtus tyrimus, pasiskambinau, sako gydytojos sia savaite nebus, taigi dar savaite laukimo...
I neprivacius tai net negalvoju eit, kazkaip tiek neigiamu atsiliepimu esu prisiklausius...
Beje as turbut priesingai nei dauguma pirmenybe atiduociau vyrams ginekologams...Man jie kazkaip aiskiau kalba...
QUOTE(Ingėnas @ 2007 02 03, 19:34)
O Ulevičienė dirba ir Šeškinės poliklinikos moterų konsultacijoje
Ir dar privačiame kabinete "Neliga", senamiestyje. Aš pas ją vaikštau. Tik kaip ji spėja per tiek vietų dirbti? Ai, bet man dėl to galvos neskauda, svarbu, kad gerai dirba.
dar vilniuje super super gydytojas ginekologas-akušeris Ričardas Daunoravičius.
Pas jį lanakausi ir gimdžiau pas jį. Nu nerealus, malonus labai, o apie gimdymą tai žodžiu neturiu
Planuojam jau antrą lelių tai gimdysiu tik pas jį
jis dirba antakalnio klinikose ten skyriaus vedėjas, bet pacientų ten nepriiminėja, nebet susitari.
o šiaip aš vaikštau į medicinos diagnostikos centrą ten jis dirba ketvirtadieniais.
O gal kam yra tekę lankytis pas A.Meškauskienę (dirba Vaisingumo klinikoj ir, atrodo, Antakalnio klinikose)? Kokie atsiliepimai apie šią gydytoją?
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2006 12 12, 10:45)
mergaites, gal ka girdejote apie gydytoja Ruta Abraitiene? Zinau, kad atidare neseniai privacia klinika, kurioje ir Klimas dirba, Savanoriu prospekte kazkur. Noreciau pas ja lankytis, nes mano gine ja rekomendavo, tai labai idomu butu suzinoti ar kas nors ka nors zinot
Papildyta:
jauciu kad jos vardas ne Ruta, o Eugenija nes tik tokia klinika randu Savanoriu pr.
Papildyta:
jauciu kad jos vardas ne Ruta, o Eugenija nes tik tokia klinika randu Savanoriu pr.
anksciau lankiausi pas ja, gydytoja gal ir nebloga, maloni tik jau vaistu kaip priraso tai kai nuejau pas Rita Matulionyte, nustebau, kad visiskai sveika esu