Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

Reikia patarimo ax.gif
Išsirinkau 2 gydytojas.
Kasilovskienė iš Maxmedos ir Kanapickienė iš Sėlių g. Medicinos centro.

Gal žinote pas kurią geriau eiti? Kainos pas abi beveik vienodos: 50 konsultacija ir 50 echoskopija, tik pas Kanapickienę echoskopija 40.

Kas pas jas lankėtės, patarkit 4u.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
As buvau pas Kanapeckiene, man tai buvo pirmas kartas, na zinok tikrai nesigailejau... thumbup.gif As tos kitos nzn, ta lyginti negaliu
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2006 07 31, 15:54)
Reikia patarimo ax.gif
Išsirinkau 2 gydytojas.
Kasilovskienė iš Maxmedos ir Kanapickienė iš Sėlių g. Medicinos centro.

Gal žinote pas kurią geriau eiti? Kainos pas abi beveik vienodos: 50 konsultacija ir 50 echoskopija, tik pas Kanapickienę echoskopija 40.

Kas pas jas lankėtės, patarkit 4u.gif  ačiū smile.gif

Na Kanapeckiene Šeškinės poliklinikoje dar dirba, tai nieko blogo negaliu apie ją pasakyti. Matyt nebloga daktarė.
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 07 27, 15:07)
Mergytės, o gal žinote kuri nors, kokios maždaug kainelės pas G. Karpenko privačiame kabinete?? g.gif  g.gif

buvau pas ją, vienas apsilankymas kainavo 60 Lt
Atsakyti
Man tai labai patiko Gydytojas Ronaldas Rogalskis thumbup.gif ,turi savo privacia klinika,dar dirba Grybo gatvej,Trakuose ir Baltijos Amerikos klinikoj.Visa nestuma pas ji lankiausi ir gimdziau pas ji,jauciausi lyg buciau vienintele jo paciente.
Atsakyti
QUOTE(Dutė @ 2006 07 27, 12:07)
Mergytės, o gal žinote kuri nors, kokios maždaug kainelės pas G. Karpenko privačiame kabinete?? g.gif  g.gif

Kainos panašios kaip ir visuose kituose kab.
Apziurejimas ir tep. paemimas 60 lt.,ehoskopija 80lt.
Bet ten gerai tas, kad paslaugos nesisumuoja - atejus jei reikia padaro ehoskopija, apziuri ir paima tep. , o sumoki tik 80 lt.(kaip uz ehoskopija).
Kiek buvau kituose kab. tai paima uz konsultacija 50 lt + ehoskopija 60 lt, + tepinelis 20lt.. ir t.t Gaunasi daug daugiau smile.gif
O siaip labai maloni gyd. galima pasikalbeti visais klausimais ir atsakymus gauni normalius, ne tokius kaip poliklinikose.
Atsakyti
QUOTE(jojo55 @ 2006 08 11, 19:17)
Kainos panašios kaip ir visuose kituose kab.
Apziurejimas ir tep. paemimas 60 lt.,ehoskopija 80lt.
Bet ten gerai tas, kad paslaugos nesisumuoja - atejus jei reikia padaro ehoskopija, apziuri ir paima tep. , o sumoki tik 80 lt.(kaip uz ehoskopija).
Kiek buvau kituose kab. tai paima uz konsultacija 50 lt + ehoskopija 60 lt, + tepinelis 20lt.. ir t.t Gaunasi daug daugiau  smile.gif
O siaip labai maloni gyd. galima pasikalbeti visais klausimais ir atsakymus gauni normalius, ne tokius kaip poliklinikose.

Ačiū už info... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas Kasilovskienę iš Maxmedos, tai man labai maloni gydytoja pasirodė. Išklausinėjo, apžiūrėjo ir išėjau išsišiepus, nors labai bijojau prieš einant smile.gif.
Atsakyti
Sveikutės,

norėčiau ir aš truputį informacijos apie gydytojus. Lankausi Genadijaus ir Ingridos Kravčenkų ginekologijos klinikoje. Lankydavausi tik profilaktiškai, o dabar pastojau. Kainos iš ties ten nemažos, tačiau man patinka aptarnavimas ir pati priežiūra, tam tikrus tyrimus taip pat vietoje atlieka. Mano atveju, buvo siokiu tokiu problemu, bet gydytojos dėka viskas išsisprendė laimingai.
Tačiau man būtų įdomu išgirsti išsamesnę nuomonę apie I.Kravčenkienę. Senesnėse žinutėse perskaičiau tik abstrakčiaus pagyrimus, kad patinka ir tiek. Labiausiai mane domina jų paslauga, kai sumokėjus tam tikrą sumą esi prižiūrima iki gimdymo, nukreipiama į gimdymo namus, ir jei neklystu, po gimdymo prižiūri ir konsultuoja mėnesį. Įdomu, kur yra gimdoma ir kokia gydytoja priima gimdymą?
Atsakyti
Žuvelė,

Viena mano gera pažįstama lankėsi - kainavo iš ties nemažai. Bet visada sterilu, švaru, maloniai bendrauja, visu tyrimus padaro laiku. Dėl gimdymo tai pati renkiesi, kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(-Dange- @ 2006 08 20, 01:11)
Buvau vakar pas Kasilovskienę iš Maxmedos, tai man labai maloni gydytoja pasirodė. Išklausinėjo, apžiūrėjo ir išėjau išsišiepus, nors labai bijojau prieš einant smile.gif.

Pritariu drinks_cheers.gif Ji musu nestuma priziurejo ir leliuka i pasauli prieme wub.gif Dekinga jai uz malonu bendravima ir isklausyma, bei aisku prieziurauser posted image
Atsakyti
Gal kas ką žino apie ginekologes Kirilovą, Zakarevičienę? Dirba Grybo g. bet turbūt ir dar kur - neišsirenku pas ką ten eiti. Vyrai, kiek skaičiau, geri, bet labai jau pas vyrą nesinori...
Atsakyti