Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

Sveikutes, as noreciau tu mergyciu-panyciu paklausti, kurios lankesi pas gyd. Nenarokova. Noreciau suzinoti, kiek pas ja kainuoja (privaciai) apsilankymas, tepinelis ir echoskopija. Buciau labai dekinga uz informacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2006 04 19, 21:13)
Sveikutes, as noreciau tu mergyciu-panyciu paklausti, kurios lankesi pas gyd. Nenarokova. Noreciau suzinoti, kiek pas ja kainuoja (privaciai) apsilankymas, tepinelis ir echoskopija. Buciau labai dekinga uz informacija thumbup.gif

nzn....as pas ja poliklinikoje lankausi.......
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2006 04 19, 21:13)

Aš šiandien buvau Eugenijos klinikoje, tiesa, pas kitą gydytoją, bet užmečiau akį į kainoraštį. Pas gydytoją Nenarokovą vienas apsilankymas 50 Lt, pakartotinas - 30 Lt. Echoskopija toje klinikoje kainuoja taip pat 50 Lt. O tepinėlis g.gif lyg tai 30 ar 40 Lt. Neatsimenu. Man nereikėjo, tai ir neįsidėmėjau. O šiaip siūlau pasiskambinti į kliniką, seselė viską išaiškins mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzmite @ 2006 04 21, 18:16)
Aš šiandien buvau Eugenijos klinikoje, tiesa, pas kitą gydytoją, bet užmečiau akį į kainoraštį. Pas gydytoją Nenarokovą vienas apsilankymas 50 Lt, pakartotinas - 30 Lt. Echoskopija toje klinikoje kainuoja taip pat 50 Lt. O tepinėlis  g.gif lyg tai 30 ar 40 Lt. Neatsimenu. Man nereikėjo, tai ir neįsidėmėjau. O šiaip siūlau pasiskambinti į kliniką, seselė viską išaiškins mirksiukas.gif .

tepinėlis 20lt.aš toj pačioj klinikoj pas Nenarokovą vakar buvau.super gydytoja!labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Didelis didelis jums asius!!! thumbup.gif Cia taip isreklamuota buvo sita gydytoja, kad ir as nusprendziau pas ja nueiti, nes pas Tatjana Perepelica, kur buvau, tai man nepatiko...sklaidesi ten po visa kabineta. blink.gif As dar tada sirgau blush2.gif , tai apziuredama mane, istepe krauju mano drabuzelius... doh.gif vienu zodziu pas ja nerekomenduociau eiti...Tai dar karta asiu!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabartine mano ginekologe man rekomendavo drauge, kuri pati pas ja lankesi. Nenusivyliau. Manau, kad geriausias rekomendacijas gali gauti is artimuju ir draugiu tarpo, internete atsiliepimai apie gydytojus tampa labai daugiaprasmiai del pernelyg didelio ju kiekio ir ivairoves - juk kiek zmoniu, tiek nuomoniu, todel susidaryti bendra vaizda gana sunku. O informacija, gauta is tau artimos aplinkos, bus tikresne ir tikslesne.
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2006 04 22, 10:04)
Didelis didelis jums asius!!! thumbup.gif Cia taip isreklamuota buvo sita gydytoja, kad ir as nusprendziau pas ja nueiti, nes pas Tatjana Perepelica, kur buvau, tai man nepatiko...sklaidesi ten po visa kabineta. blink.gif As dar tada sirgau blush2.gif , tai apziuredama mane, istepe krauju mano drabuzelius... doh.gif vienu zodziu pas ja nerekomenduociau eiti...Tai dar karta asiu!!! lotuliukas.gif

tai parašyk ir Tu įspūdžius,kai apsilankysi ax.gif
Atsakyti
Ok, butinai parasysiu!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Labas o gal žinot kaip del Sporto g. prie viešbučio"Šarūnas" diagnostikos ir ginekolog.klinika A.Valuckienės?... unsure.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie gydytojas Fabijoniškių 94 Vilniuj, privačiam I. Pūkėnienės kabinete?
Atsakyti
Tej vuot, vakar buvau pas gyd. Nenarokova, tai man super thumbup.gif zuikiu vadina assa.gif. Tikrai, kad nezino kur kreiptis, siulyciau ten pabandyt. thumbup.gif Tikrai fyskei. prieme labai siltai, viska normaliai isdeste, nu vienzo gud rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
O kaip Baltupiu 51 Maja Rokicka?
Papildyta:
QUOTE(rencew @ 2006 02 10, 00:36)
Aš taip pat lankausi pas Mariną Nenorokovą, net persirašiau pas kitą terapeutą. Tai gydytoja iš didžiosios raidės. Dabar persikraustėm į kitą rajoną, bet poliklinikos keisti net nežadu vien dėl jos

As irgi buvau del jos pas kita terapeuta persirasius, bet po pors metu ja atime is tos terapeutes....tai lakstyt per gydytojus jokio noro...o dar tos eiles poliklinikoj.... doh.gif galvoju pas ja i klinika eiti.
Papildyta:
QUOTE(acotra @ 2005 10 03, 17:23)
na as apie Kivilsaite tikrai nieko blogo negaliu pasakyk. keista tokius atsiliepimus skaityt. Ji man ir kiek zinau kas pas ja lankesi tikrai buvo maloni, svelni ir kvalifikuota daktare

Man ji nepatiko, nors terapeute ja rekomendavo bet kazkoks ledo gabals jis. Pareiga atliko apziurejo ir viso gero. Nei pasisneket su tokia nei geru patarimu tiketis is tokios verysad.gif
Atsakyti