Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

uzsirasiau pas seskines poliklinikos ginekologe- Vasilevska.Gal galit kas nors pasakyti savo nuomone apie ja?
Atsakyti
QUOTE(PIRANJA @ 2005 12 01, 20:24)
Aš vaikštau pas G.Karpenko - labai liuks gydytoja !!!(Gedvydžių 25) Viską detaliai paaiškina, net papiešia kartais  Visada kai ką nors daro perspėja ir ką daro ir kodėl daro. Viską daro labai švelniai. Aš esu labai ja patenkinta  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(viketa @ 2005 12 02, 19:49)
Pritariu, jos deka pagymdžiau antrą vaiką - buvo didelių problemų.  Labai gera, profesionali gydytoja.

QUOTE(Fanta @ 2005 12 04, 20:05)
Ir as pritariu  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif Radau tai, ko ilgai ieskojau  thumbup.gif

O kiek kainuoja pas ja vizitai, tepinėliai ir kt?
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2005 12 14, 11:53)
Audronė Meškauskienė, man ji viena iš atidesnių, jautresnių ir atsargesnių ginekologių, patiko jos kruopštumas ir neatsainus požiūris. Žadu vėl eiti, tikiuosi, kad nenuvils ir toliau.

Visiškai pritariu, gyd. Meškauskienė labai maloni, švelni, atidi ir rūpestinga.Lankiausi pas ją nėštumo metu ir gimdžiau vaikelį.Priežiūra thumbup.gif .Jei bus antras, stengsiuosi tik pas ją pakliūt. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal žinot ką nors apie gyd. Vonsavičiūtę?Ji dirba antakalnio poliklinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man iškylo tokia dilema help.gif Čia daug parašyta apie kelias geras gydytojas iš Antakalnio poliklinikos. Pasiryžau ir aš nueiti, išsirinkti geriausią man ir tapti pastovia kliente biggrin.gif Tik susimąsčiau, o kaip gi išsirinkti geriausią, nenuėjus pas kiekvieną. Kaip Jūs galvojate, ar čia gerai eiti pas vieną, po to - pas kitą, o po to jau apsispręsti galutinai? Juk kiekviena iš jų matys kortelėje, kad aš - neapsisprendėlė? Paskui nežiūrės kreivai? Kaip galvojate?
Atsakyti
Aš taip pat lankausi pas Mariną Nenorokovą, net persirašiau pas kitą terapeutą. Tai gydytoja iš didžiosios raidės. Dabar persikraustėm į kitą rajoną, bet poliklinikos keisti net nežadu vien dėl jos
Atsakyti
QUOTE(rencew @ 2006 02 10, 00:36)
Aš taip pat lankausi pas Mariną Nenorokovą, net persirašiau pas kitą terapeutą. Tai gydytoja iš didžiosios raidės. Dabar persikraustėm į kitą rajoną, bet poliklinikos keisti net nežadu vien dėl jos

PRITARIU!!!! Gydytoja is didziosios raides! Viena pazistama gydytoja ir pati pas ja lankosi, ir jos visos seimos moterys lankosi tad paklausus kokia rinktis ji man pasake tik Nenarokova. Ir nesigailiu! Fainulka kaip reta! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors turite gerų arba blogų atsiliepimų apie Antakalnio poliklinikoje dirbančią Birutę Poškienę?

Dėkoju;)
Atsakyti
nu o as buvau pas musu SM ginekologe Rita Matulionytė bigsmile.gif nu labai man ji patiko thumbup.gif laaabai maloni ir svelni gydytoja rolleyes.gif tai kolkas kitos neieskosiu tongue.gif nes tiek esu ju pakeitus doh.gif ir pas V. Eringyte buvau, taip pat nebloga labai daug issiklausineja ir apie mano asmenini gyvenima kuris visai nesusijes su mano ginekologinem problemom blink.gif nu, bet vistiek ne tokia kokios as noreciau, ir dar dvi gydytojos, bet pamirsau pavardes doh.gif bet nieko ipatingo, viena pastoviai man kazkokiu ligu suranda ir vis reikia vaistu kalnus prisipirkt swoon.gif tai dabar labai buvau maloniai nustebinta, kai gyd. Rita Matulionyte, man neisrase jokiu vaistu blink.gif isejau is jos kabineto issisiepus biggrin.gif tai dazniausiai taip buna, kad mes pacios daug ligu prisigalvojam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saVulka @ 2006 02 25, 13:54)
PRITARIU!!!! Gydytoja is didziosios raides! Viena pazistama gydytoja ir pati pas ja lankosi, ir jos visos seimos moterys lankosi tad paklausus kokia rinktis ji man pasake tik Nenarokova. Ir nesigailiu! Fainulka kaip reta!  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif , tik akušerė tokia truputį įdomi su ja dirba
Atsakyti
ar kas nors lanketes nestumo metu NORNEDOJ klinikoj Rinktines gatvej? ju puslapy ten viskas labai graziai aprasyta...reikia pasirinkti kur eiti, tai gal sulauksiu atsiliepimu?
Atsakyti
Sveikos, gal galit parekomenduoti gera privacia ginekologe Vilniuje? Skubiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti