Roux, esu ne karta buvusi Vaisingumo klinikoj pas gydytoja Usoniene. Patiko aptarnavimas Pati gydytoja nemegsta caca lialia... Ir kainos normalios, sakyciau. Tyrimus paprastus daro ten, kai reikia - siuncia kitur.
Stakse, o kur tas Ališauskas - Vilniuj ar ne? Jei taip - tai kur jį rasti - ar jis privatus, ar brangiai ima?
Vilniuje. As pas ji buvau Grybo gatveje, tai yra brangu, bet man buvo taip bloga, kad pinigai jau nesvarbu. Žinau, kad jis dirba kazkurioj ligoninej ir kazkas sake, kad lygtai dirba dar kazkur privaciai, ir ten pigiau. Gal ir netiesa, negarantuoju. Bet kaip ten patekt? ??? Gal Medicinos paslaugu kataloge butu?
Alisauskas dirba Vilniuje Raudono kryziaus ligonineje. Esu pas ji irgi karta buvusi-super Kaip pas ji patekti ir ar brangiai imi negaliu pasakyti, nes kartu su mama ejau, o ji jo grupioke buvusi Gal buciau pas ji ir toliau lankiusis, bet netycia teko "susidurti" su gydytoja I.Dvarioniene (Antakalnio pol)-nuo to laiko ji mano pati paciausia geriausia ir t.t. ;D
Pas Dvarioniene ir as kazkada buvau patekusi - su vieno docento rekomendacija. Manau, gera gydytoja. Taip pat geru atsiliepimu (ir ne viena) girdejau apie Usoniene. Pati eiciau, bet Seskines poliklinikoje yra net kelios tikrai geros gydytojos. Aisku, kartais pavargsti sedeti eilese, bet susitaupo pinigeliai, uz kuriuos leliui galima kazka nupirkti
QUOTE |
Pas Dvarioniene ir as kazkada buvau patekusi - su vieno docento rekomendacija. Manau, gera gydytoja. Taip pat geru atsiliepimu (ir ne viena) girdejau apie Usoniene. Pati eiciau, bet Seskines poliklinikoje yra net kelios tikrai geros gydytojos. Aisku, kartais pavargsti sedeti eilese, bet susitaupo pinigeliai, uz kuriuos leliui galima kazka nupirkti |
Jo, Šeškinėj eilės tai nerealios, o pinigų iš tikro susitaupo, tik nervų - tai kažin. Kiek aš susidūriau su gydytojom iš ten, tai mano nuomonė nelabai. O kokios ten geros?
As taip pat lankausi pas Dvarioniene, nieks man jos nerekomendavo, tiesiog patekau pas ja ir labai dziaugiuosi, isties, tai bene vienintele mano sutikta daktare, kuri visada pasitinka su sypsena.
o gal kas zinote gera gydytoja Klaipedoje ???, nes ta pas kuria lankiausi apvyle :-X, nes per mazai pries gimdyma uzmokejom...