Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(bulkute @ 2005 06 28, 21:55)
Cerskuviene superine gydytoja, pas ja lankiausi vis nestuma ir gimdziau Antakalny dvyukus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nuostabi gydytoja, dirba Baltupiu seimos centre thumbup.gif

Čerškuvienė dirba Baltupių medicinos centre? kiek žinau, ten dirba Bartaškinė, pas kurią aš lankausi...
Atsakyti
Gal kas ka nors zino apie gydytoja Abramaitiene, Savanoriu ginekologijos klinikoj???Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(Ivon @ 2005 08 22, 20:49)
Gal kas ka nors zino apie gydytoja Abramaitiene, Savanoriu ginekologijos klinikoj???Aciu!!!

gal Abraitienę ?
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 06 23, 09:50)
Galėčiau parekomenduoti gyd. Kasilovskienę,ji dabar dirba privačiam kabinete prie mindaugo maximos,vadinas Maxmeda,tel. registratūros 2137708
Padaro visus reikalingus tyrimus,labai maloniai aptarnauja,dėmesinga,aš jau pas ją kokius 3-4 metus lankausi,ir mane nėščią prižūrėjo,ir gimdžiau pas ją  thumbup.gif
Dabar ir savo draugei ją rekomendavau,tai irgi liko patenkinta..

Dekui uz rekomendacijas. Vieta patogi ypac man. O gal galetum i az parasyti kainas ten konsultacijos ir tyrimu. Dekui is anksto:)
Atsakyti
Gal žinot kažką apie gyd. KERŠULYTĘ?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 14, 12:30)
O pas kokią terapeutę einate, kad jūsų ginekologė gyd. Nenarokova.
Nes Antakalnio poliklinikoje, jei eini pas šeimos gydytoją dažniausiai turi eiti pas prastą ginekologę. O jeigu pas bendros terapijos gydytojus (kurios dažniausiai senos ir nieko nesupranta) tada gali eiti pas gerą ginekologą. sad.gif

Kol kas vaikštau į polikliniką Pylimo g., bet planuoju pereiti į Antakalnį dėl to ir domiuosi.

mano terapeutė yra Apeikienė (18 apyl.), bet su ja tik šiandien susipažinau, nors jau toj poliklinikoj esu nuo 2001 metų. Šiaip sau gydytoja, bet man reikėjo tik konsultacijos.
Atsakyti
Aš vaikštau pas Bičkauskienę "Narmedoj" - labai liuks gydytoja thumbup.gif Viską detaliai paaiškina, net papiešia kartais biggrin.gif Visada kai ką nors daro perspėja ir ką daro ir kodėl daro. Viską daro labai švelniai. Aš esu labai ja patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2005 09 13, 11:56)
Aš vaikštau pas Bičkauskienę "Narmedoj" - labai liuks gydytoja  thumbup.gif  Viską detaliai paaiškina, net papiešia kartais  biggrin.gif  Visada kai ką nors daro perspėja ir ką daro ir kodėl daro. Viską daro labai švelniai. Aš esu labai ja patenkinta  thumbup.gif

O cia privaciai? kiek kainuoja pas ja?
Atsakyti
Kazkas cia apie Kivilsaite buvo klauses - bekit kuo toliau! Nors nemanau ad viena syki nuejus dar noretusi karteli patekt.

As toki siauba patyriau kai netiketai pas ja nusiunte echoskopuotis, tai sugrudo ta daukta ten, kazkas jai nukrito, lenkesi pasiimt, makalavo ten ranka, galvojau suplesys ten viska. Paskui tokiu saltu balsu, lyg manes ten isvis nebutu, kazkokia gydytojai sako: "paziurek, matai klasikinis atvejis, kaip vadoveliuose aisku iaskiasia cista, rasyk, operacinis gydimas". Zodziu pacientas neegzistuoja.

O kita syki vel netycia pas ja patekau, tai bandziau del dipherelino terapijos pasiklaust ,ar verta, tai atsiverte mano kortele ir :"o siaubas, tokia jaunas ir jau IV stadijos endometrioze!", o del vaistu tai sake pati apsispresk, nezinau ka as cia galiu patart.

Zodziu tingine abejinga ir tiek. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumi: 20 rugsėjo 2005 - 13:07
o gal kas lankėtės pas Olgą Bagdanovienę?
Atsakyti
QUOTE(laumi @ 2005 09 20, 14:03)
Kazkas cia apie Kivilsaite buvo klauses - bekit kuo toliau! Nors nemanau ad viena syki nuejus dar noretusi karteli patekt.

As toki siauba patyriau kai netiketai pas ja nusiunte echoskopuotis, tai sugrudo ta daukta ten, kazkas jai nukrito, lenkesi pasiimt, makalavo ten ranka, galvojau suplesys ten viska. Paskui tokiu saltu balsu, lyg manes ten isvis nebutu, kazkokia gydytojai sako: "paziurek, matai klasikinis atvejis, kaip vadoveliuose aisku iaskiasia cista, rasyk, operacinis gydimas". Zodziu pacientas neegzistuoja.

O kita syki vel netycia pas ja patekau, tai bandziau del dipherelino terapijos pasiklaust ,ar verta, tai atsiverte mano kortele ir :"o siaubas, tokia jaunas ir jau IV stadijos endometrioze!", o del vaistu tai sake pati apsispresk, nezinau ka as cia galiu patart.

Zodziu tingine abejinga ir tiek. verysad.gif

na as apie Kivilsaite tikrai nieko blogo negaliu pasakyk. keista tokius atsiliepimus skaityt. Ji man ir kiek zinau kas pas ja lankesi tikrai buvo maloni, svelni ir kvalifikuota daktare
Atsakyti
Laba diena,
Norėčiau sužinoti atsiliepimų apie gyd. D.Laužikienę
Gal kuri pas ją lankotės?
Atsakyti