Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai/akušeriai Vilniuje?

QUOTE(dalaila @ 2005 02 28, 09:03)
Vaival, o Kur si gydytoja dirba? Kaip galima butu ja pasiekti?  mirksiukas.gif

Oi, parasei gi kad RK doh.gif , bet kaip ja pasiekti?
Atsakyti
Bandysiu ir as eiti pas jusu isgirta Nenorokava smile.gif Truputi baisu schmoll.gif
Atsakyti
Na o aš tai "ištikima" gyd. Vaivai Eringytei- malonus žmogus, profesionali gydytoja. Šiaip dirba Antakalnio klinikose, bet turi ir privatų kabinetą.
Atsakyti
Dabar pabandysiu smile.gif jei nepatiks eisiu kitur. Tiesa gal zinai kur dirba Eringyte? Aciu smile.gif
Atsakyti
Vaivos priv. kabinetas yra Daugėliškio 3 (tel. 210 86 42), o Antakalnio klinikose- tai kažkur ginekologijos priimamamajame skyriuje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulcan: 05 kovo 2005 - 19:29
QUOTE(darausra @ 2005 02 11, 13:13)
Nezinau...poliklinikos bent nemokamos. O del Nenorokovos - tai super gydytoja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Lankausi pas ja Antakalnio poliklinikoje, o neprivaciai. Apziuri nuo... iki, atsako i visus klausimus, zodziu aptarnavimas liuks. As asmeniskai tai tikrai nematau tikslo moketi uz konsultacija pinigu, kai turiu tokia nuostabia gydytoja.
Tik vat gaila kad tyrimus nevisus gali atlikti poliklinikoje....

As du savo vaikucius gimdziau ir visa laika lankausi pas gydytoja R.Jursena. Nuostabus daktaras. Jis dirba Antakalnio klinikose akuserinio skyriaus vedeju ir privaciai savo kabinete "Neliga".
Atsakyti
QUOTE(lepute @ 2005 03 13, 20:14)
As du savo vaikucius gimdziau ir visa laika lankausi pas gydytoja R.Jursena. Nuostabus daktaras. Jis dirba Antakalnio klinikose akuserinio skyriaus vedeju ir privaciai savo kabinete "Neliga".

Aciu, Lepute smile.gif, vis mastau apie Daunoraviciu smile.gif, siaip, jis irgi dirba antakalnio klinikose vedeju, tai kiba ten ju du?smile.gif
As dar is tikiuosi, kad ateis apsisprendimas mano galvelen smile.gif
Atsakyti
Kas del Eringytes, tai man nepatiko, buvau pora kartu, nors jos poziuris ir rupestingumas priimtinas, nu bet man vis tiek nebesinorejo pas ja eit...Dabar vaikstau pas Giliaseviciene, ji privaciai dirba Pylimo seimos medicinos centre, ji labai kompetentinga daktare(girdejau, ir Antakalny dirba), ir sauni, rupestinga. Bet beda, vaikuciu nepriimineja, tai as prisiskaicius forume geru atsiliepimu, manau, begsiu pas Jursena, kai reiks.
Atsakyti
As sedziu Antakalnio poliklinikoje tik del Nenorokovos. O gimdziau pas Jursena ir kai bus antras, vel eisiu turbut pas ji.
Mano drauge tris vaikus gimde pas Daunoraviciu, tai labai patenkinta. Klinikose gimdatnt reikia pasakyti, kad nenori pasaliniu zmoniu, kadangi tai yra univeriteto mokomoji baze, gali gimdymo stebeti privesti studentu doh.gif
galiu pasakyti, kad Nenorokova ne tik puiki gydytoja, bet ir kai buvo man blogi, su negerais itarimais tyrimu rezultatai, sugebejo taip pasakyti, kad net nesuvokiau, jog reiktu nervintis, tik, kai vyrui medikui papasakojau, tai tas visas susinervino ir eme aiskinti, kas galetu buti ir pan. bet viskas buvo gerai. Kai kiti tyrimai patvirtino, kad nieko baisaus, ji paaiskino jau kokia buvo rizika, tuo man nekeldama bereikalingo streso
Atsakyti
QUOTE(dalaila @ 2005 03 14, 09:17)
Aciu, Lepute smile.gif, vis mastau apie Daunoraviciu smile.gif, siaip, jis irgi dirba antakalnio klinikose vedeju, tai kiba ten ju du?smile.gif
As dar is tikiuosi, kad ateis apsisprendimas mano galvelen smile.gif

Jursenas akuserijos vadovas, o Daunoravicius ginekologinio patologinio.
As gimdziau pas Daunoraviciu - JEGA, nors ir buvo komplikuotas gimdymas, sprendimus prieme zaibiskai, kad as net nesugebejau ir nespejau issigasti ir po 10 min. turejau dukryte. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alerone @ 2005 03 05, 18:32)
Dabar pabandysiu smile.gif jei nepatiks eisiu kitur. Tiesa gal zinai kur dirba Eringyte? Aciu smile.gif

rasei kad lankaisi pas Vaiva Eringyte..
As pas ja irgi 1 karta buvau privaciai, 60 lt kainavo, o sakyk cia uz kiekviena apsilankyma pas ja reikia moketi po 60 lt? va man reikia nueiti pasiimti rezultatu ir turbut paskirs gydyma, tai idomu ar tai man irgi 60lt. kainuos?

aciu
Atsakyti
QUOTE(shipsenyte @ 2005 03 24, 17:16)
rasei kad lankaisi pas Vaiva Eringyte..
As pas ja irgi 1 karta buvau privaciai, 60 lt kainavo, o sakyk cia uz kiekviena apsilankyma pas ja reikia moketi po 60 lt? va man reikia nueiti pasiimti rezultatu ir turbut paskirs gydyma, tai idomu ar tai man irgi 60lt. kainuos?

aciu

Kiek pamenu recepto israsymas kainuoja 20lt, o dar kokia konsultacija... tongue.gif
Atsakyti