lepute, as perskaiciau dabar tavo zinute, bet atsakysiu i tavo klausimus veliau uz kokiu 2-3 valandu, nes dabar dukra iseina i muzikos mokykla, o as su kita dukra einam po baldu parduotuves pavaikstineti ir buitines technikos pasiziureti, nes kita savaite gaunu savo buta reikia ir baldu ir buit.technikos. As is Klaipedos. Tu nepergyvenk, juk uzmarina. Bet viska paskui, gerai ?
Letuke, as ta mini operacija dariausi siemet birzelio 3d. Kolonizacija kai nuo gimdos kaklelio pasalino is pirmo gimdymo suplysusio ir sisiuto kaklelio pakitimus, surambejimus. Ar pasalino dali kaklelio tai nezinau, nepaklausiau gydytojos. As lankiausi Klaipedoje prie Pajurio moteru konsultacijoje pas gydytoja Bondarenko, ji man patinka. Operacija dariausi jurininku ligoninej, pas gydytoja Urbanaviciute. Ten dar pazistu gydyt.Gražiene. Neskaudejo man niekas juk uzmarino, o kai parveze i palata ir nuejo narkoze, tai truputi buvo maudimas, bet nieko, sekancia diena apie pietus paleido namo.Po operacijos 10 dienu nesedeti, nesimaudyti vonioj ir t.t. tik po dusu, su vyru irgi ne apie menesi. Ir jau praejo 3 gruodzio bus 6 menesiai, gerai jauciuos. Onkologini tyrima dare, ir kaip jau minejau gydytojai galvojo, kad bus blogi rezultatai, bet atvirksciai, aciu Dievui viskas gerai. Noriu tau pasakyti, kad susitvarkyk, kad paskui nebutu gimdos kaklelio vezys. Tai dabar, kad onkologiniai tyrimai pas tave geri, tuo labiau nebijok, gulk ir susitvarkyk, pamatysi, kaip paciai palengves. Mes nei viena gi nenorim tu ligoniniu, o tuo labiau operaciju, bet ka padarysi kai reikia, tai reikia. Po operacijos, kad greiciau gytu viskas israse vaistu.
QUOTE (Rita 34 @ 2004 11 26, 21:26) |
Letuke, as ta mini operacija dariausi siemet birzelio 3d. Kolonizacija kai nuo gimdos kaklelio pasalino is pirmo gimdymo suplysusio ir sisiuto kaklelio pakitimus, surambejimus. Ar pasalino dali kaklelio tai nezinau, nepaklausiau gydytojos. As lankiausi Klaipedoje prie Pajurio moteru konsultacijoje pas gydytoja Bondarenko, ji man patinka. Operacija dariausi jurininku ligoninej, pas gydytoja Urbanaviciute. Ten dar pazistu gydyt.Gražiene. Neskaudejo man niekas juk uzmarino, o kai parveze i palata ir nuejo narkoze, tai truputi buvo maudimas, bet nieko, sekancia diena apie pietus paleido namo.Po operacijos 10 dienu nesedeti, nesimaudyti vonioj ir t.t. tik po dusu, su vyru irgi ne apie menesi. Ir jau praejo 3 gruodzio bus 6 menesiai, gerai jauciuos. Onkologini tyrima dare, ir kaip jau minejau gydytojai galvojo, kad bus blogi rezultatai, bet atvirksciai, aciu Dievui viskas gerai. Noriu tau pasakyti, kad susitvarkyk, kad paskui nebutu gimdos kaklelio vezys. Tai dabar, kad onkologiniai tyrimai pas tave geri, tuo labiau nebijok, gulk ir susitvarkyk, pamatysi, kaip paciai palengves. Mes nei viena gi nenorim tu ligoniniu, o tuo labiau operaciju, bet ka padarysi kai reikia, tai reikia. Po operacijos, kad greiciau gytu viskas israse vaistu. |
Visgi dar nueisiu pas viena koki ginekologa, jeigu jis patvirtins ta pati, eisiu butinai kuo greiciau ir tvarkysiuos. Nes tikrai labai nefaina gyventi su tokiom problemom. Labai nenoriu dabar pries sventes darytis tos operacijos, o idomu jeigu palauksiu kol praeis tos sventes nieko blogo nenutiks. Ta prasme po Nauju Metu, per menesi laiko niekas nepasikeis? As cia taves klausineju vos ne kaip ginekologes, bet atleisk, nes tikrai kai pakalbejau su tavimi palengvejo ir tik noriu greiciau tai susitvarkyti.
Jei tau niekas neskauda, tai gali ir po Nauju metu, manau, kad cia tas menuo nieko nesudarys,bet as tai daryciaus kaip galima greiciau ir Kaledas ir Naujus metus sutikciau jau ramia sirdim, viska pasidariusi, kad galva nebeskaudetu, kad po svenciu dar laukia ligonine, o juk iki Kaledu dar visas menuo. Ir galesi su dideliu dziaugsmu, ramiai svesti. As tau tik patariu, bet tu jau spresk pati. O beje is kokio tu miesto, jei is Klaipedos, tai pas koki gydytoja tu gydaisi ir i kokia ligonine zadi gultis ?
Gal kas lanketes pas ginekologes MURMIENE , MILERIENE ( vilniuje)
Sveika Rita 34, aš dar visgi noriu gryžti prie tos pačios temos. Visgi apsisprendžiau darytis operaciją iškart po Naujų, nes niekaip nesuderinu aš to laiko. O ir šiandien pasiskambinau daktarui ir pasakė, kad šią procedūrą reikia darytis iškart po mėnesinių. O tos mėnesinės dar tikgruodžio vidury. Rita 34, o tu kai nuėjai pas gydytoją ir pasakė, kad reiks operuotis tai po kiek laiko tu nuėjai operuotis? Iškart ir guleisi į ligoninę? Aš visgi taip suprantu, kad pas mane kažkas panašaus kaip pas tave. Irgi vieną dieną atsiguli į ligoninę, o kitą dieną jau paleidžia. Ir su kažkokia mikrokilpa panaikina tą pakitusią vietą. Ir tą ... siunčia dar kažkokiam vienam tyrimui. Tu net neįsivaizduoji kaip aš bijau. Kai prieš kelis metus operavo man krūtį, jokios baimės nebuvo. Tipo rytoj gulatės į ligoninę, atsiguliau išopervo ir viskas. O dabar ar su metais ta baimė atsiranda, o beto labiausiai aišku bijau to kito tyrimo kur išpjaus.
Lepute ir Rita34, apie operacijas diskutuokit temoje "zaizdele gimdos kaklelyje" ir kitoms bus idomu ir patogiau suzinot reikalinga informacija.
Vasara
Vasara
Sveiki,
Lankiausi pas Ž.Bumbuliene per pirma neštumą. Tada atrodė viskas gerai. Bet jei pati neklausi nieko nepaaiškina. Apžiūri ir sėdi sau rašo, o tau nei puse žodžio, ar gerai, ar negerai. Tokiam stiliui. Pačiai reikėdavo priminti apie pakartotinus tyrimus. Bet pribaigė, kai apsilankiau pas ja po gimdymo. Pradėjo ji mane žiūrėti, o aš sakau, kad man skauda ir net ant "kėdes" šokinėju, tai ji pakvietė sesele, kad mane laikytu ir sako, o tai kaip jus gimdėte jai dabar taip skauda? Ir sako viskas gerai. O man kaip skaudėjo, tai ir skauda. Ypatingai kai su vyru...tai adatomis. Prasidėjo mėnesiniai, gal koki 10 mėn. po neštumo, tai skausmas pasidarė nerealus. Paprašiau vyro pažiūrėti siūlę, nes per gimdymą kirpo. Tai jis man sako pas tave ten siūlas apie 2-3 cm ilgio, įaugės ir nuo zelionkės pasidarė kaip vėla, o aplink jį pūliniai. Taip čia man vyras!!! pasakė. O ji nieko nematė, tik ,,ko jus čia šokinėjate?. Nuėjau pas kita gyd. Rudzikienę. Tai ji kai pamatė, net žagtelėjo. Sako, kol pūlių neišgydysime, ji manęs net apžiūrėti gerai negalės, nes man skaudės. Paskyrė gydymą. Bet ji buvo nėščia, tai pasiūlė toliau lankytis pas Markauskienę, Vasjanovą ar Ramanauskienę. Antrą neštumą ėjau pas Ramanauskienę. Tai visai gerai buvo, moka bendrauti, bet mano neštumas buvo normalus. Nieko nenešiau. Seselė skambindavo į namus, kai vieną kartą praleidau apžiūrą ir kai jau pagimdžiau. Tai visai patiko. Bet gal yra ir geresnių gydytojų. O Ž.Bumbuliene dabar specializuojasi mergaičių ginekologijoje, tai aš savo dukrą pas ją nevedžiau pasitikrinti, kai buvo šlapimtakių uždegimas.
Lankiausi pas Ž.Bumbuliene per pirma neštumą. Tada atrodė viskas gerai. Bet jei pati neklausi nieko nepaaiškina. Apžiūri ir sėdi sau rašo, o tau nei puse žodžio, ar gerai, ar negerai. Tokiam stiliui. Pačiai reikėdavo priminti apie pakartotinus tyrimus. Bet pribaigė, kai apsilankiau pas ja po gimdymo. Pradėjo ji mane žiūrėti, o aš sakau, kad man skauda ir net ant "kėdes" šokinėju, tai ji pakvietė sesele, kad mane laikytu ir sako, o tai kaip jus gimdėte jai dabar taip skauda? Ir sako viskas gerai. O man kaip skaudėjo, tai ir skauda. Ypatingai kai su vyru...tai adatomis. Prasidėjo mėnesiniai, gal koki 10 mėn. po neštumo, tai skausmas pasidarė nerealus. Paprašiau vyro pažiūrėti siūlę, nes per gimdymą kirpo. Tai jis man sako pas tave ten siūlas apie 2-3 cm ilgio, įaugės ir nuo zelionkės pasidarė kaip vėla, o aplink jį pūliniai. Taip čia man vyras!!! pasakė. O ji nieko nematė, tik ,,ko jus čia šokinėjate?. Nuėjau pas kita gyd. Rudzikienę. Tai ji kai pamatė, net žagtelėjo. Sako, kol pūlių neišgydysime, ji manęs net apžiūrėti gerai negalės, nes man skaudės. Paskyrė gydymą. Bet ji buvo nėščia, tai pasiūlė toliau lankytis pas Markauskienę, Vasjanovą ar Ramanauskienę. Antrą neštumą ėjau pas Ramanauskienę. Tai visai gerai buvo, moka bendrauti, bet mano neštumas buvo normalus. Nieko nenešiau. Seselė skambindavo į namus, kai vieną kartą praleidau apžiūrą ir kai jau pagimdžiau. Tai visai patiko. Bet gal yra ir geresnių gydytojų. O Ž.Bumbuliene dabar specializuojasi mergaičių ginekologijoje, tai aš savo dukrą pas ją nevedžiau pasitikrinti, kai buvo šlapimtakių uždegimas.
As seskines poliklinikoj tai pas Ramanauskiene dabar vaikstau. Tai nu nieko. bent jau maloni buwo iki siol.
o siaip jei kas neramina nubegu privaciai pad reda Žiobakienę ar Čiurlienę. Pirmoji man labiau patinka. ir kainos nesikandzioja ziauriai, kai jau e pirma kart eini (pirm akart vizitas 50/exo30/tepinelis20, o antra ir kt kartus vizitas 30 visa kita tas pats). Nu jei pas ka kokios problemos tai jos siaip ju gerai iesko, mano nuomone. ZInau kad Ziobakiene Antakalni dirba ligoninej kazkur
o siaip jei kas neramina nubegu privaciai pad reda Žiobakienę ar Čiurlienę. Pirmoji man labiau patinka. ir kainos nesikandzioja ziauriai, kai jau e pirma kart eini (pirm akart vizitas 50/exo30/tepinelis20, o antra ir kt kartus vizitas 30 visa kita tas pats). Nu jei pas ka kokios problemos tai jos siaip ju gerai iesko, mano nuomone. ZInau kad Ziobakiene Antakalni dirba ligoninej kazkur