Jauciu, kad kai kurioms sis klausimas nuskambes gana keistai, taciau yra kaip yra... Ieskau :-/
Pradejome galvoti apie antra kudikeli ir labai noretusi geros prieziuros. Kai laukiausi dukros, turejau labai gera gydytoja, bet ji per tuos 9 metus pakeite darbo vieta...
Veliau teko buti Grybo g. (nepamenu gydytojos pavardes), dabar pora kartu lankiausi gyd. Jonaitienes kabinete (Pilies g.), nuejau ten tiesiog del patogios jos kabineto dislokacijos vietos, ir nors esu aktyviai kvieciama ten ir likti, kazkaip nesijauciu drasiai be rekomendaciju (beje, niekada nesu sutikusi ten nei gyvos dvasios - t.y. kitos pacientes - tik ji pati ir sesele). Gal kuri nors ka nors girdejote apie sia gydytoja?
Busiu labai dekinga, jei pasidalinsite patirtimi
Kazkur girdeta pavarde... O ji gal Klinikose irgi dirba ir pas ja gimdyti gal galima?
Beje, ar butu labai ikyru, jei paklausciau, kuo ji patiko?
Beje, ar butu labai ikyru, jei paklausciau, kuo ji patiko?
pas ja vaiksciojau lyg pas artimiausia savo giminaite, tetule kokia. Visu pirma ji mane suzavejo savo svelnumu ir nuosirdumu, o nesciosioms to labai reikia. Niekada jos veide nesu pastebejusi nuovargio, ji sugeba ji nuslepti net darbo pabaigoje, kai nesciu pacienciu itin padaugeja. Ji nedirba konvejeriu. Jei yra kokiu klausimu, gali teirautis visko, atsakys, neisvarys. palieka savo mobilu telefona. Beje, ji dirba ir privaciai SAvanoriu 11E esancioje ginekologijos klinikoje.
Gimdymu, deja, pati nepriimineja, bet turi ka rekomenduoti. As kadangi gimdziau pas savo pazystama ginekologe Trakuose, jos rekomendaciju net neisklausiau
Gimdymu, deja, pati nepriimineja, bet turi ka rekomenduoti. As kadangi gimdziau pas savo pazystama ginekologe Trakuose, jos rekomendaciju net neisklausiau
Super! Labai aciu, pabandysiu paieskoti jos
Beje, o gal dar mane apsviestumete, kokia dabar tvarka papulti pas gydytoja poliklinikoje (na jei netycia tektu), nes pastaruoju metu teko kazkaip tik pas mokamas buti...
Beje, o gal dar mane apsviestumete, kokia dabar tvarka papulti pas gydytoja poliklinikoje (na jei netycia tektu), nes pastaruoju metu teko kazkaip tik pas mokamas buti...
Cia dar as nerimsu, nors be Smurkos niekas su manim nebedrauja... ;D
Gal dar kas turite kokiu ziniu apie Vaisingumo klinika Laisves pr.?
Gal dar kas turite kokiu ziniu apie Vaisingumo klinika Laisves pr.?
QUOTE |
Beje, manau, kad ir kompetencijos jai pakanka. As turejau siokiu tokiu problemeliu (grybelis, elyvoji toksikacija) nestumo metu, tai visaip stengesi man padeti, nepraleido pro akis |
O kur ji daro tyrimus?
Nesiulau daugiau lankytis pas gyd. Jonaitiene, nes ji man bunant nesciai nepastebejo cistos, nors ir dare echoskopija > O ligonineje gydytoja net rankomis apciuope cista ir be jokiu echoskopiju.
Na manau, kad eisiu ir as pas Nenorokova. Man irgi tokie dalykai, kuriuos jus isvardinote, svarbus.
Guga, vat ji man ir nesukele didelio pasitikejimo... Aciu uz perspejima
Guga, vat ji man ir nesukele didelio pasitikejimo... Aciu uz perspejima
Ele, tyrimai buvo atliekami poliklinikoje, nes as ten ir lankiausi, ne privaciai. Bet akcentavau tai, kad gydytoja mano problemeliu pro akis nepraleido, patare kaip tureciau maitintis, prirase kazkokios Steponeno arbateles nuo tinimu ir grybelio neuzleido, nors nestumo metu su juo labai sunku kovoti, pati zinai