Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai ir užsiėmimai vaikams

Mano mergučė turi daug namie padarytų žaisliukų. Dar iki jos gimimo močiutė nunėrė pirmąją lėlę, paskui dar dvi, pagranduką, kiškį ir dar kelis žaisliukus. Bet visi jie nerti vąšeliu. Nemažai žaisliukų ir patalėlių ar drabužėlių lėlėms nunėrė ar pasiuvo (ir iki šiol siuva) mergučės auklė. Tiesa, tėtis padarė lėlei lovelę ir medinę mašiną!
Atsakyti
Padarykit iš paprastų kartoninių dėžių tunelį -suklijuokite lipnia juosta vieną dėžę su kita, nuo 2 metų vaikiai labai mielai landžioja ir žaidžia, slepiasi. Jei mažylis dar bijo scare.gif lįsti į "ilgą tunelį", tai pratinti galima pradėti nuo vienos dėžės -pvz, mama pasirodo kitam gale, vaikutis norėdamas ją pasiekti pralenda.Antrą kartą skatinti nebereikės bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, nezinau ar sia tema kas beziuri, bet man reiktu pagalbos su zaisliukais. Niekada ju neteko dar daryti. Bet siuo metu labai reiketu bebriuko, megsto virbalais arba kabliuku. Blogiausiu atveju siutinio. Gal kas yra susidure su tokiu zveriuku. O tai pradedu galvot, kad pas mane utopine ideja.
Aciu is anksto.
Atsakyti
Manau galima perdaryti brezinukus is kokio kito zverelio panasaus i bebriuka wink.gif Paziurinek mamyciu nuorodas ypac rusiskuose puslapiukuose :)Sekmes!!!
Atsakyti
radau nuoroda internete: (tikiuosi, kad nekartojama nuoroda blush-anim-cl.gif)

http://stoys.narod.ru/
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 04 29, 00:03)
Manau galima perdaryti brezinukus is kokio kito zverelio panasaus i bebriuka wink.gif Paziurinek mamyciu nuorodas ypac rusiskuose puslapiukuose :)Sekmes!!!

Ačiū už patarimą. Atrodo tai ir belieka daryt, nes kiek beieškojau, tai tik užsieniniuose puslapiuose radau parduodamų megztų bebriukų nuotraukų. Išsitraukiau bent jau nuotraukos kaip jie atrodo. Manau turbūt geriausiai bus perdarinėt iš kokio meškiuko.
Atsakyti
Tunelis iš dėžių - puiki idėja , mano mažasis labai mėgsta tokius žaidimus smile.gif
Atsakyti
Kol vaikai buvo maži ir aš įvairiausius žaislus pati darydavau. Dabar vaikai užaugo(na ne visai, bet jau toks amžius, kai su žaislais nebežaidžia) ir laiko nelabai bėra žaislams. dar kartais dovanoms gaminu kai ūpas būna. O savo pagamintus visus žaislus draugių vaikams išdovanojau smile.gif
Atsakyti
Manau kad radau tai ko ieškojau.Labai domina darbeliai kuriuos galėčiau daryti kartu su savo šešiamete dukrele. Patinka darbeliai iš popieriaus,plastilino ,bet jau trūksta minčių.Gal kas kokį patarimą ar pasiūlymą pametės? 4u.gif
Atsakyti
musu naujas atradimas su sesiameciu: langu dekoravimas , lipdymas is druskos teslos, knygu skirtuku darymas , paskui dar pirkom toki "irengini" vaikiska, a la puodams ziesti... smile.gif labai smagu. abiems blush2.gif ai, dar labai faina is tu ilgu modeliavimo balionu visokiausius dalykelius modeliuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 05 20, 22:32)
musu naujas atradimas su sesiameciu: langu dekoravimas , lipdymas is druskos teslos, knygu skirtuku darymas , paskui dar pirkom toki "irengini" vaikiska,  a la puodams ziesti... smile.gif labai smagu. abiems  blush2.gif ai, dar labai faina is tu ilgu modeliavimo balionu visokiausius dalykelius modeliuoti  thumbup.gif

O kur tą įrenginį galima nusipirkti?Iki mūsų provincijos tokių neatveža.Gal įdomiausių darbelių rinkinukų randame Norfoje.Kuriame pasakėles ,lipdydamos veikėjus iš plastilino.Bet daryti vazeles ir dekoruoti langus irgi turėtų būti labai įdomu.Reikės paieškoti . thumbup.gif
Atsakyti
visai faina thumbup.gif butinai reikes pasigaminti ir pakabinti po sviestuvu wink.gif

zuvytes (mobile)
Atsakyti