Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai ir užsiėmimai vaikams

QUOTE(Kopa @ 2005 01 02, 14:47)
Jurgana, labai patiko tavo idėja- žaislų dėžė 2psl. Tik nesugalvoju, ar ten apsiūtas koks indas? Kaip pakietinti šonus?

Kadangi jokių komentarų prie tų dėžių nuotraukų nebuvo, negaliu tiksliai atsakyti smile.gif Bet man jos kažkaip minkštai atrodo smile.gif
Aš pati jei kada siūsiu, tai dėsiu kaip pakietinimą kokį, pvz. seną apklotuką (turiu porą tokių kietokų tarybinių).
Nors neaišku, ar nebus "sukiužimo" tokiu atveju megalol.gif
Atsakyti
o gal bandyt kartoninę dėžę apsiūt? Ar plastmasinę, kurios šonai kiauri? Neturit patirties?
Atsakyti
user posted imageapra6ymas 1 2
Atsakyti
QUOTE(Jurgana @ 2005 01 02, 13:26)
Neišduosiu  megalol.gif

O jei rimtai, kažkada, kai buvau  nestuke.gif , "prisitraukiau" iš visokių fr, it ir eng saitų, o dabar "traukiu" iš savo kompo ir demonstruoju plačiajai siuvėjų/mezgėjų visuomenei  smile.gif

As irgi va tokiu prisirankioju o paskui uzmigt negaliu - vis galvoju kaip cia jie padaryti megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
ta vele la faina,bet nerandu iskarpos tarp visu zaisliuku.gal nera?
Atsakyti
radau! smile.gif
as ir turiu visokiu zaisliuku kompe,bet nzn kaip cia ideti paveiksliuka,neben kaip jau minejot www.foto.lt smile.gif
Atsakyti
Dievulėliau! Auge x, nedėkit tokių dramblinių nuotraukų, plz...pamažink biški... megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Kopa, žaislų dėžės kraštams pakietint gali bandyt naudot paklotuką. Na tokį , kurį palapinėj po čiužiniu tiesi, arba sportuojant. Kainuoja toks maximoj, apie 6lt...
Atsakyti
as siuvu lelytes is va sitos knygos. labai grazios. tik savu nemoku ikelt sad.gif
bet man tai jos pacios graziausios biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
turetu but faina.bet nelabai kas cia matosi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vobla,2005 01 06, 14:43]
Dievulėliau! Auge x, nedėkit tokių dramblinių nuotraukų, plz...pamažink biški... megalol.gif megalol.gif megalol.gif

pasistengsiu taip nedaryt, blush2.gif blush2.gif , bet deja ne visada nuo musu priklauso, kartais uzluzta supermama ir neduoda pakeist failo ,juk ne visada kai dedi jis atrodo toks didelis, siaip visada paziuriu ka idejau,taip buvo ir si karta tik deja parase kad keist neturiu leidimo ,tai ir liko toks didelis ,vat

Žaislai
Žaislai
Žaislai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auge X: 07 sausio 2005 - 23:25
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
aprasymus rasit cia ir dar daug graziu rubeliu barbem
tik paziuretCIa
Atsakyti