Megzti žaislai:
Knyga
Tęsinys
QUOTE(lengvute @ 2004 03 15, 13:16)
Ar jūs pačios siuvate, mezgate savo vaikams žaislus?Ką gražaus esate padariusios, iš kur imate pavyzdžių, gal žinote gerų svetainių?Radau vieną, iškart rašau: http://stoys.narod.ru/toys.html
[SIZE=7][COLOR=red]gal yra gyvenančių Kaune [COLOR=red] . Jei galėtumėte ar sutiktumėte sudalyvauti parodėlėje su savos gamybos žaislais? Tai būtų skirta Birželio pirmajai [SIZE=7]Labai prašau atsakyti i až
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 03 03, 11:31)
vilnos galima gauti iš fabrikų; forume vilnos galima įsigyti per Gudrą, kuri rengia vėlimo kursus; dar galima iš močiučių kaime Kaune karštos vilnos galima nusipirkti Siūlų parduotuvėje, tik adreso nežinau
Taikos prospekte, prie bazės, netoli žiedo.
Siuti žaislus vaikams idomiausias mano užsiemimas.nesuskaiciuosiu kiek esu prisiuvus.Nemoku nuotrauku ikelt,parodyčiau,nors mano vaikai nemaži,dauguma isdovanojau.Kaikurie ir i JAV iškeliavo.
daug siuvu,tik parodyt nemoku.
Pasiuvau sunenui kilimeli su visokiom kisenelem,su lipukais prisegamais žaislais ir kita.Tai sese sako,kad megstamiausias užsiemimas ant jo sedeti.
QUOTE(Jumi @ 2004 12 21, 15:13)
Ivairios siutos leles
pvz tokios leles - metu laikai :
arba stai tokia grazuolele lele Sofija
aprasymai su iskarpom
CIA
pvz tokios leles - metu laikai :
arba stai tokia grazuolele lele Sofija
aprasymai su iskarpom
CIA
Oi kokie fainulkos , o ju schemos yra
Papildyta:
Oi negaliu , kokia as ziopla. Kai paklausiau virsui pamaciau atsakyma, o pries tai nepastebejau
labas, reikia pagalbos
ar yra dar cia mokanciu, galinciu ir norinciu pasiuti meskiuka (teddy bear). Ieskau ranku darbo teddy bear, na tokio naminio:) bet skirto labiau ne zaisti, o grozetis juo Gal kas turite pasiulyti arba galite pasiuti?
Man jo reikia dovanai, draugei, o laikas jau spaudzia...
Tik bukit geros, nesiulykit paciam siuti
Papildyta:
kad viskas neuztruktu rasykite ( ir meskiuku foto siuskite) tieisiai i email:
audic3@gmail.com
O aš norėjau paklaust, kur jūs gaunat to paralono ar kaip jis ten (pasakykit, kaip vadinas? ) kur į žaislų vidų kemšas? Jo būna kur pirkti?
O kur gaunat atraižėlių? Skudurynuose? Ar vis tik perkat audinių parduotuvėse?
O kaip dėl tų plastikinių rutuliukų, kuriuos deda į žaislų vidų?
Girdėjau apie parduotuvę Jūratės akmenėliai Pilies gatvėj, kad ten galima daug visokių sagučių, akučių ir etc prisipirkt
Girdėjau apie parduotuvę Jūratės akmenėliai Pilies gatvėj, kad ten galima daug visokių sagučių, akučių ir etc prisipirkt
QUOTE(Coccinela @ 2006 06 17, 22:51)
O aš norėjau paklaust, kur jūs gaunat to paralono ar kaip jis ten (pasakykit, kaip vadinas? ) kur į žaislų vidų kemšas? Jo būna kur pirkti?
Aš siuvau tekstilines lėles, tai į vidų kimšau sinteponą, pirkau skuduryne, kai būna išpardavimas, pvz. pagalvės, kaldros ir medžiagos irgi būna, pvz. trikotažiniai sijonai, palaidynės. Išskalbi ir labai gerai.