O čia mano žaisliukai apie 8 cm aukščio
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 02 27, 11:35)
labai grazhus zhaisliukai o jie prikimshti ar tie kur ant pirshtuku maunasi?
Liuks lėlytės . mažulėle, o tavo lėlytės gal ant pirštų maunamos? Aš vis mąstau apie pirštukų teatrą, bet vis laiko pritrūkstu, o tavo lėlytės priminė
o chia dar bishki pavyzduku
QUOTE(X-iuke @ 2006 02 27, 11:46)
labai grazhus zhaisliukai o jie prikimshti ar tie kur ant pirshtuku maunasi?
šitie žaisliukai tai skirti lėlių nameliui - t.y. yra tos apie metro aukščio medinis namelis su kambariais, baldeliais - ten tos lėlytės ir gyvena joms vilna prikimštos tik galvytės, kad forma gražesnė būtų. Aišku, juos galima būtų naudoti ir kaip pirštukų lėlytes, ypač tuos nykštukus, nes jie siauresni
QUOTE(Neglaite @ 2006 02 27, 11:47)
Liuks lėlytės . mažulėle, o tavo lėlytės gal ant pirštų maunamos? Aš vis mąstau apie pirštukų teatrą, bet vis laiko pritrūkstu, o tavo lėlytės priminė
jos gali būti ir ant pirštų maunamos, tik tada reikia megzt kaip nykštukus, arba galvyčių nekimšti vilna, tada geriau laikytųsi ant pirštukų
QUOTE(X-iuke @ 2006 02 27, 11:53)
o chia dar bishki pavyzduku
ačiū už pavyzdukus kaip tik turiu numezgus porą mažų paršiukų, tik nuotraukos neturiu, reiks prisiruošt nufotografuot
o štai čia lėlės siūtos pireš gerus metus:
Bandau įkelti paveikslėlį
Atsiprašau, kad tokia didelė nuotrauka. aš dar tik mokausi
vilnos galima gauti iš fabrikų; forume vilnos galima įsigyti per Gudrą, kuri rengia vėlimo kursus; dar galima iš močiučių kaime Kaune karštos vilnos galima nusipirkti Siūlų parduotuvėje, tik adreso nežinau
QUOTE(radasta_ @ 2006 02 28, 08:44)
Bet iškilo klausimas kur gauti vilnos joms prikimšti, nes kiek skaičiau, jos turėtų būti prikimštos natūralia vilna Gal kas žinote?