Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai ir užsiėmimai vaikams

O čia mano žaisliukai ax.gif apie 8 cm aukščio

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2006 02 27, 11:35)
O čia mano žaisliukai  ax.gif apie 8 cm aukščio

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

labai grazhus zhaisliukai thumbup.gif o jie prikimshti ar tie kur ant pirshtuku maunasi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Liuks lėlytės thumbup.gif. mažulėle, o tavo lėlytės gal ant pirštų maunamos? Aš vis mąstau apie pirštukų teatrą, bet vis laiko pritrūkstu, o tavo lėlytės priminė biggrin.gif
Atsakyti
o chia dar bishki pavyzduku wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 02 27, 11:46)
labai grazhus zhaisliukai  thumbup.gif  o jie prikimshti ar tie kur ant pirshtuku maunasi?  g.gif  bigsmile.gif

šitie žaisliukai tai skirti lėlių nameliui - t.y. yra tos apie metro aukščio medinis namelis su kambariais, baldeliais - ten tos lėlytės ir gyvena mirksiukas.gif joms vilna prikimštos tik galvytės, kad forma gražesnė būtų. Aišku, juos galima būtų naudoti ir kaip pirštukų lėlytes, ypač tuos nykštukus, nes jie siauresni smile.gif

QUOTE(Neglaite @ 2006 02 27, 11:47)
Liuks lėlytės thumbup.gif. mažulėle, o tavo lėlytės gal ant pirštų maunamos? Aš vis mąstau apie pirštukų teatrą, bet vis laiko pritrūkstu, o tavo lėlytės priminė biggrin.gif

jos gali būti ir ant pirštų maunamos, tik tada reikia megzt kaip nykštukus, arba galvyčių nekimšti vilna, tada geriau laikytųsi ant pirštukų mirksiukas.gif

QUOTE(X-iuke @ 2006 02 27, 11:53)
o chia dar bishki pavyzduku wink.gif

ačiū už pavyzdukus smile.gif kaip tik turiu numezgus porą mažų paršiukų, tik nuotraukos neturiu, reiks prisiruošt nufotografuot ax.gif

o štai čia lėlės siūtos pireš gerus metus:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 27 vasario 2006 - 12:41
Man labai patinka tos paskutinės lėlės. Radau kaip jas siūti čia

Bet iškilo klausimas kur gauti vilnos joms prikimšti, nes kiek skaičiau, jos turėtų būti prikimštos natūralia vilna g.gif Gal kas žinote?
Atsakyti
user posted image

Bandau įkelti paveikslėlį

Atsiprašau, kad tokia didelė nuotrauka. aš dar tik mokausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radasta_: 28 vasario 2006 - 13:03
user posted image
Aprašymas ir iškarpos
Papildyta:
user posted image
O čia tam, kad siūti žaisltai turėtų kur sėdėti ax.gif
Papildyta:
user posted imageKalakuto aprašymas
Atsakyti
vilnos galima gauti iš fabrikų; forume vilnos galima įsigyti per Gudrą, kuri rengia vėlimo kursus; dar galima iš močiučių kaime ax.gif Kaune karštos vilnos galima nusipirkti Siūlų parduotuvėje, tik adreso nežinau blush2.gif
QUOTE(radasta_ @ 2006 02 28, 08:44)
Bet iškilo klausimas kur gauti vilnos joms prikimšti, nes kiek skaičiau, jos turėtų būti prikimštos natūralia vilna  g.gif Gal kas žinote?

Atsakyti
Siutos lelytes :
CIA
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti