Man labai šitos patiko idėjos. Bet ar galima pas mus gauti tokių mažuliukų vazonėlių? Žaislai... iš gėlių vazonėlių.
jau lėlė pasiūta sėdi ant lovytės...mergaitė-angeliukė...įmesiu nuotrauką,kai gausiu fotoaparatą,jei ką galėsiu įmesti ir brėžinius...
QUOTE(Karbynė @ 2006 01 18, 19:21)
Na žaislu vaikams to nepavadinsi, bet papuošimui labai gražu. Beje, aštuntokių darbas
super darbeliai, aštuntokai turbūt į menus linkę
QUOTE(kitik @ 2005 12 13, 13:27)
vaje kiek grozybiu, tik gaila, kad daug anglu kalba...((((((( galetu buti vokiskai....bet vistiek super:)
Kaip grazu......, as tai ieskau nertu zaislu scemu,padekit.
Noečiau paprašyti, gal kas galite padėti, užstrigau vienoj vietoj ir nežinau kaip toliau daryti . Parašyta : K4,(slip 1, K2tog, psso) 6 times, K4 -14 sts.
Aš nežinau kaip čia megzti kur skliausteliuose, raudonai pažymėjau. Gal kas padėtų arba gal kas turite anglisku sutrumpinimu paaiskinima.
Aš nežinau kaip čia megzti kur skliausteliuose, raudonai pažymėjau. Gal kas padėtų arba gal kas turite anglisku sutrumpinimu paaiskinima.
Esat super gabios ir ismoningos, tai kreipiuosi pagalbos. Atkreipiau demesi, kad mano vyresnelis (3 metai) labai susidomejo persirenginejimais. Jam patinka rengtis kaciuku, drakonu ar kokiu kitu padaru. Tai va, gal zinot kur galeciau rasti graziu iskarpu karnavaliniams rubams ?? Labai noriu pati jam pasiuti, kad po namus begiotu.... Internete gal radot geru puslapiu, as pati bandau ieskoti, bet kolkas nelabai ka randu.
Aciu !!
P.S. suprantu, kad gal nelabai i tema, ale bet juk irgi - zaidimuj !!
Aciu !!
P.S. suprantu, kad gal nelabai i tema, ale bet juk irgi - zaidimuj !!