Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai ir užsiėmimai vaikams

žaisliukai atskirai...
Atsakyti
bobulė...
Atsakyti
Sveiki, šiuo metu rengiu straipsnį apie savadarbius žaislus. kviečiu padiskutuoti šia tema: kokie žaislai vaikams labiau patinka, žaislų saugumas, pasidalinkit patirtimi, ką esate patys padarę savo mažyliams. Būtų nuostabu, jei nufotografuotumėte savo darytus žaislus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes

Vat sedziu darbelyje, nuobodziauju truputeli ir ziuriu kokius mamytes turi pomegius. Nes pati niekaip neapsisprendziu kuo laisvalaikiu uzsiimti, o rankdarbiai ir man patinka, tik kad kantrybes ne visada yra. Pati vaikuciu neturiu, bet kokius ziasliukus nunerti ar numegsti butu visai smagu, nesvarbu, kad parduotuves uzverstos graziausiais zaislais, bet ranku darbas vistiek lieka mieliausias:) drauges tetis anukui labai grazu supama arkliuka is medzio isdroze,tai kai ji pamaciau, matosi, kad ne pirktinis, bet sirdziai mielas... O zaislaivaikams tikrai kartais taip atsibosta, tai tikrai geras patarimas ir namuose esanciu kartais visai nereikalingu daiktu, kad galima paversti idomiausiais zaislais thumbup.gif
Atsakyti
Kol vaikai buvo visai maži, jiems labai patikdavo mano nerti žaislai. Turėjom ir kiškių porelę, ir tigrą, ir karvę, ir lėlių. Kai vaikai paaugo kartu nerdavom, kai reikėdavo į mokyklėlę į Kaziuko mugę ką nors atsinešti. smile.gif O dar su dakra darėme Barbių namą, nes labai reikėjo, o tie pirktiniai namai tokie brangūs. Paėmėme didelę dėžę, tėtis padalino į tris aukštus - pirmame aukšte buvo virtuvė, antrame svetainė, o trečiame - miegamasis. Iškirpome langus, pakabinome užuolaidas, sienas tapetavome, išklojome "kilimais" (turėjome visokių atliekų po namų remonto).Baldelius kai kuriuos pirkome, o kitus darėme iš įvairių dėželių. Buvo labai šaunus namas. Visos draugės pavydėjo ax.gif
Atsakyti
Čia ne žaisliukas, bet manau labai šauni įdėja pagyvinti vaikų kambarį
Dekoras
Atsakyti
Atsiprašau, ne tą nuorodą įkėliau
vaikams
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit brezinius is sio puslapio www.sandra.w3.lt zaislu begemoto ir dramblio iskarpas. as pati esu panasiu pasisiuvusi, bet tik suni.
Atsakyti
QUOTE(radasta_ @ 2006 01 04, 14:53)
Kol vaikai buvo visai maži, jiems labai patikdavo mano nerti žaislai. Turėjom ir kiškių porelę, ir tigrą, ir karvę, ir lėlių. Kai vaikai paaugo kartu nerdavom, kai reikėdavo į mokyklėlę į Kaziuko mugę ką nors atsinešti.  smile.gif O dar su dakra darėme Barbių namą, nes labai reikėjo, o tie pirktiniai namai tokie brangūs. Paėmėme didelę dėžę, tėtis padalino į tris aukštus - pirmame aukšte buvo virtuvė, antrame svetainė, o trečiame - miegamasis. Iškirpome langus, pakabinome užuolaidas, sienas tapetavome, išklojome "kilimais" (turėjome visokių atliekų po namų remonto).Baldelius kai kuriuos pirkome, o kitus darėme iš įvairių dėželių. Buvo labai šaunus namas. Visos draugės pavydėjo  ax.gif

Super thumbup.gif o turit kokių nuotraukų savo padarytų žaislų išsisaugoję???
Knopke, tikrai gražu wub.gif
dabar planuojam keltis į naują namą, tai vis pagalvoju kaip galima būtų papuošti mažylės kambarį blush2.gif
Atsakyti
Šiaip žaislų nefotografuodavau, nes neturėjome tais laikais fotoaparato, bet barbių namas kažkur buvo įmažintas. Jei vaikai nuskenuos man nuotrauką, parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radasta_ @ 2006 01 05, 12:53)
Šiaip žaislų nefotografuodavau, nes neturėjome tais laikais fotoaparato, bet barbių namas kažkur buvo įmažintas. Jei vaikai nuskenuos man nuotrauką, parodysiu  4u.gif

labai labai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2004 04 24, 22:43)

Labai svajojau ismokti megzti zaisliukus deja...
Atsakyti