Sveikos merginos
siuvu meškutį. Gal kas žino kur galima gauti Kaune gatavų akyčių?
netyčia užtikau šitą temą, tai dabar truputį patirtimi galiu pasidalinti...
pirmiausia kilimėliai.
kažkada lapkritinukų skyrelyje buvom surengę savo siūtų kilimėlių konkursą. tai kažkokių idėju galite atrasti ČIA
beje patarimas. mano manymu geriau kilimėlio "pribumbasus" prisiūti pabaigoje ir rankomis. žodžiu kad vaikui paaugus būtų galima juos nesunkiai nuardyti ir kilimėlį naudoti tiesiog pasitiesimui.
o šnekant apie kitus žaislus, tai mano vaikui labiausiai patinka pvz. 0,5 l buteliukas
nuo mineralinio kuriame pripilta žirnių, mažytė dėžutė nuo arbatos į kuria įmestas skalbinių segtukas. dar labai "veža" indelis nuo kremo, kurį galima atidaryti ir uždaryti.
pirmiausia kilimėliai.
kažkada lapkritinukų skyrelyje buvom surengę savo siūtų kilimėlių konkursą. tai kažkokių idėju galite atrasti ČIA
beje patarimas. mano manymu geriau kilimėlio "pribumbasus" prisiūti pabaigoje ir rankomis. žodžiu kad vaikui paaugus būtų galima juos nesunkiai nuardyti ir kilimėlį naudoti tiesiog pasitiesimui.
o šnekant apie kitus žaislus, tai mano vaikui labiausiai patinka pvz. 0,5 l buteliukas
nuo mineralinio kuriame pripilta žirnių, mažytė dėžutė nuo arbatos į kuria įmestas skalbinių segtukas. dar labai "veža" indelis nuo kremo, kurį galima atidaryti ir uždaryti.
QUOTE(radasta_ @ 2005 12 09, 10:29)
Sveikos merginos
Turėtų būti siuvimo reikmenų parduotuvėse, prie sagų
Ačiū nepagalvojau
vaje kiek grozybiu, tik gaila, kad daug anglu kalba...((((((( galetu buti vokiskai....bet vistiek super:)
Užsimaniau dūkriukui padovanoti kalėdų proga didelį minkštą aštunkojį (kadangi lankom Yamaha pamokėles kur su mokytoja dalyvauja aštunkojis) ir... Niekur neradau pirkti
Tai pasiuvau iš galvos (nes čia neradau jokio, arba neatidžiai žiūrėjau)
čia schemutė
Patarimai:
8 vnt čia galvai, daryti siauresnius, kad gražesnė galvos forma būtų. susiūti iki punktyro, o likusią dalį prisiūti ant kojyčių.
16 vnt kojoms, pasidarot vieną iškarpą ir kerpat visas vienodas kojytes, išraitymas gali būti ir kitoks.
Akytes ir kitas veido dalis klijavau klijais (super glue )
Dugną prisiūti rankomis užpildžius aštunkojį kimšalu
Tai pasiuvau iš galvos (nes čia neradau jokio, arba neatidžiai žiūrėjau)
čia schemutė
Patarimai:
8 vnt čia galvai, daryti siauresnius, kad gražesnė galvos forma būtų. susiūti iki punktyro, o likusią dalį prisiūti ant kojyčių.
16 vnt kojoms, pasidarot vieną iškarpą ir kerpat visas vienodas kojytes, išraitymas gali būti ir kitoks.
Akytes ir kitas veido dalis klijavau klijais (super glue )
Dugną prisiūti rankomis užpildžius aštunkojį kimšalu
Labai simpatiškas aštuonkojis Tokio mielo dar ir nerastum nusipirkti
mano žaislai...gali vaikai su jais vaidinti...vienas iš medinio šaukšto padaryti-tą bobulė,kitas iš senos lėlės galvos,įsikiša ranka į vidų...
dar žaisliukai...
pirštukinės lėlės