QUOTE(*Liūtė* @ 2011 05 26, 08:42)
Man apskritai keista, kodel negalima susitarti zmoniu kalba. Buvo pas mus tokia situacija, sutarem,kad dabar jam labai sunki padetis, tai nemokes tu pinigeliu, teko man pasispausti, bet juk neversi kito badauti. Na kazkaip humaniskai Ir jokia skola jam nesikaupe. Sutarem, kad tada paves mus kai reikes kazkur, na daugiau pagalbos skirs, ar po darzelio paims jeigu as uztrunku darbe. Kad man nereiktu taxi vezioti pas tevus,ir viskas.
TEVAS NE KA GALI SIULO, O SU VAIKO MAMA VIENODAI DALINASI. 50/50.
Tai as ir sakau, kad yra visokiu situaciju. Jeigu anksciau buvo visada pervedama, kaip nustate teismas. O dabar po indeksacijos 432 lt, tai net norint nelikti skoloje taip neiseina. Vyro alga minimumas, ziema darbu nera. O zmoniskai susitarti neiseis, nes jinai pradejo cia nuo antstoliu vyro skola reguliuoti, nuo pykcio kad atsirado vaikas kitas, kuris visai tevu neturejo(nes ji isivaikinome), tai gal suprasite kodel neeinu dirbti, jam reikia dar adaptuotis, o po to jau i darzeli. Tai va, kaip teismas nuspres, taip ir bus. Bet tada jau, pirmas vaikas tures ir tevui moketi alimetus,(liko mazai laiko kol bus suauges) jeigu nuo tokio darbo kruvio, nuo ryto iki vakaro tetis taps nedarbingas, ir pabloges sveikata. Nes dabar tai vaikui net nerupi is kur tevas duoda tuos pinigus, arba mamos tu vaiku negalvoja, kurios reikalauja vis daugiau ir daugiau.