Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybų metu vaiko išlaikymas?

QUOTE(Medinis @ 2007 11 28, 17:46)
Visus tuos dalykus jums turi paaiškinti jūsų būsimo vyro (juk nesuklydau?) advokatas. Na ir pinigėlių už tai pasiimti. Kai kas sugeba už tokios sutarties paruošimą iki 1500Lt pasiimti.

QUOTE(Miliux @ 2007 11 28, 21:50)
Kaži, ar pati nebūsi skirybų priežastimi  g.gif

o man is pirmo paskaitymo pasirode panasu, kad cia raso vyras, kuris ruosiasi skirtis su savo zmona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 11 29, 10:52)
o man is pirmo paskaitymo pasirode panasu, kad cia raso vyras, kuris ruosiasi skirtis su savo zmona  ax.gif

Taip , labai panašu. Esu vyras, situacija mano pusbrolio. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2007 11 29, 09:57)
Taip , labai panašu. Esu vyras, situacija mano pusbrolio. drinks_cheers.gif

Bet kokiu atveju - jei žmogus nežino nieko apie skyrybų formalumus ir neturi laiko tuom domėtis, tokiu atveju lieka skyrybų bylomis užsiimantis žmogus, kuris už tai pasiims didesnius ar mažesnius pinigėlius. Abecėlę aš jums parašiau, o žodžius teks dėliotis tam pusbroliui.
Atsakyti
Ačiū Medini....
Jau kreiptasi į advokatą, yra sutarties projektas....Viskas panašu kaip rašai, ... butas ir viskas kas jame - jai,alimentai jai, neišpirktas kitas butas ir paskolos išmokėjimas - jam...Apie santaupas , susitikimus su vaiku ir blogio neskleidimą nieko nėra...
Kad vaiką palikt su ja nesaugu, tai faktas, tik jos ligą yrodyti būtų sunku, ...kai balsus girdėjo, gydėsi privačiai....Nors vaistus vartoja pastoviai, tai kompensuojamų vaistų knygelių duomenys kažkur yra...turbūt...
Gyvena su savo tėvais dabar,...tai jei su proteliu blogai, vaikui gal nieko...Jei kas - tėvas pasiryžęs pasiimt pas save.....Tik tie teismai...
Tad bus bandoma skirtis gražiuoju pagal sutartį...tik kad jie biskį neprognozuojami,...tai jei dar ko nors užsimanys, reiks sutartį anuliuot ir traukt ligos istorijas į dienos šviesą....
Atsakyti
Sveiki,

Kokios kainos skyrybu siaidienai? Gal kas zino? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal gales atsakyti vyrai, arba moterys, kurios skyresi. Kiek siuo metu teismas pritesia alimentus vaikui islaikyti, kai vyro alga minimumas?
Gal kas susiduria panasioje situacijoje. Mano vyras mokejo alimentus po 350, po indeksacijos 432 siemet. Bet turime skola 1550 lt, atejo laiskas nuo antstolio i vyro darbuovete, kad atskaiciuotu nuo minimumo 50 proc. Mes turime vaika iki 3 metu, as VPA uz vaika jau negaunu, tvarkomes socilaines pasalpos. Kokia galimybe bus prisiteisti mazesnius alimentus pvz. 125 lt.? Ar teismas atsizvelgia i sunkia materialine padeti, ir kad reikia kita vaika islaikyti, o ne tik ta viena.? Kas gali atsakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slavlanta: 25 gegužės 2011 - 10:37
QUOTE(slavlanta @ 2011 05 25, 11:36)
Mes turime vaika iki 3 metu, as VPA uz vaika jau negaunu, tvarkomes socilaines pasalpos. Kokia galimybe bus prisiteisti mazesnius alimentus pvz. 125 lt.? Ar teismas atsizvelgia i sunkia materialine padeti, ir kad reikia kita vaika islaikyti, o ne tik ta viena.? Kas gali atsakyti?

Sakot Jūsų vaikas labiau nori valgyti, nei vaikas iš pirmos santuokos? g.gif 125litai blink.gif
Nesuprasi tų moterų, tai jos pyksta, kad tėvai pamiršta savo vaikus, jų neišlaiko,,tai pačios skatina neišlaikyti vaikų iš kitų santuokų..materializmas.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2011 05 25, 16:06)
Sakot Jūsų vaikas labiau nori valgyti,  nei vaikas iš pirmos santuokos?  g.gif  125litai  blink.gif
Nesuprasi tų moterų, tai jos pyksta, kad tėvai pamiršta savo vaikus, jų neišlaiko,,tai pačios skatina neišlaikyti vaikų iš kitų santuokų..materializmas.

Koks materializmas? Kai nuo atskaiciavimo alimentu lieka 400 lt 3 zmonems? O vienam vaikui 430 lt? Galvoti reikia dviem pusem, nes vistiek toks alimentu dydis nebus sumoketas, o jeigu sumazins yra tikymybe kad skolos bus padengtos. Visada ginamas vaikas is pirmos santuokos kazkodel g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2011 05 25, 16:06)
Sakot Jūsų vaikas labiau nori valgyti,  nei vaikas iš pirmos santuokos?  g.gif  125litai  blink.gif

Uzdaviau klausimus, kas susiduria su tokia situacija, o pasakoti savo nuomone galite kitoje temoje.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 05 25, 17:31)
Koks materializmas? Kai nuo atskaiciavimo alimentu lieka 400 lt 3 zmonems? O vienam vaikui 430 lt? Galvoti reikia dviem pusem, nes vistiek toks alimentu dydis nebus sumoketas, o jeigu sumazins yra tikymybe kad skolos bus padengtos. Visada ginamas vaikas is pirmos santuokos kazkodel g.gif

Tai aš Jum ir sakau, manęs nedomintų jūsų situacija. Ir sumažinti iki 125lt galimybių nėra. nebent kalbėtis su vaiko mama, kad laikinai nemokėsit. Žmogiškai. Bet nepagalvojat, kad ji ir neturi pingų? Už vaiką negaunat, eikit dirbti.
Nes jūs du išlaikot savo vaiką, kodėl kita mama turi plėšytis dirbti, mažai laiko vaikui skirti ir išlaikyti vaiką viena? Juk pati sakėt, abu vaikai turi rūpėti.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2011 05 25, 19:34)
Tai  aš Jum ir sakau, manęs nedomintų jūsų situacija. Ir sumažinti iki 125lt galimybių nėra. nebent kalbėtis su vaiko mama, kad laikinai nemokėsit. Žmogiškai. Bet nepagalvojat, kad ji ir neturi pingų? Už vaiką negaunat, eikit dirbti. 
Nes jūs du išlaikot savo vaiką, kodėl kita mama turi plėšytis dirbti, mažai laiko vaikui skirti ir išlaikyti vaiką viena? Juk pati sakėt, abu vaikai turi rūpėti.

Ar Jus teiseja, kad jau taip kategoriskai snekate, kad sumazinti negalima nezinant visos situacijos?
Juolab man nerupi, kaip jinai sugeba islaikyti savo vaika. Nes jinai pagal vyro alimentus(kurie buvo mokami reguliariai), turi tiek pat ir vaikui skirti. Ir nereikia sakyti kad musu laikais, jeigu sunki materialine padetis abejose seimose vaikui skiriama 860 lt (iseina po 430 lt), kad taip piktybiskai pasielge, o vyrui nepranese, kad isiskolinimas apie 1000 litu. Tai teismui ir kyls klausimas, kiek jinai isleidzia vaikui. Mums islaikyti vaika uztektu iki 500-600 lt, tiesiog reikia gyventi pagal galimybes. O del tos sumos 125 lt prisikabinote, tai taip ir prasysime, nes visko gali buti kad ir sumazins, bet ne iki tiek, bet prasyme reikes taip rasyti, kad toliau galetu vyras skolas sumoketi, ir pagal galimybe moketi daugiau.

-"Už vaiką negaunat, eikit dirbti". Bus 3 metai eisiu dirbti.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2011 05 25, 19:34)
Tai  aš Jum ir sakau, manęs nedomintų jūsų situacija. Ir sumažinti iki 125lt galimybių nėra. nebent kalbėtis su vaiko mama, kad laikinai nemokėsit. Žmogiškai. Bet nepagalvojat, kad ji ir neturi pingų? Už vaiką negaunat, eikit dirbti. 

Cha cha, viena mama neislaiko savo vaiko? Tevas ka gali, ta siulo. Kodel jo dabartine zmona turi islaikyt jo pirma vaika (kuris dabartinei jo zmonai yra svetimas zmogus)? Kodel ji savo vaikui turi skirti maziau laiko? bigsmile.gif
Atsakyti
Kuo toliau nuo tokiu mamu doh.gif

QUOTE(slavlanta @ 2011 05 25, 22:26)

-"Už vaiką negaunat, eikit dirbti". Bus 3 metai eisiu dirbti.

Jei jau pinigu visai nera, tai gal dabar eikit dirbt dabar? Sito tai nesuprast turbut man.

Man apskritai keista, kodel negalima susitarti zmoniu kalba. Buvo pas mus tokia situacija, sutarem,kad dabar jam labai sunki padetis, tai nemokes tu pinigeliu, teko man pasispausti, bet juk neversi kito badauti. Na kazkaip humaniskai g.gif Ir jokia skola jam nesikaupe. Sutarem, kad tada paves mus kai reikes kazkur, na daugiau pagalbos skirs, ar po darzelio paims jeigu as uztrunku darbe. Kad man nereiktu taxi vezioti pas tevus,ir viskas.

QUOTE(rainiukas @ 2011 05 26, 00:49)
Cha cha, viena mama neislaiko savo vaiko? Tevas ka gali, ta siulo. Kodel jo dabartine zmona turi islaikyt jo pirma vaika (kuris dabartinei jo zmonai yra svetimas zmogus)? Kodel ji savo vaikui turi skirti maziau laiko?  bigsmile.gif

TEVAS NE KA GALI SIULO, O SU VAIKO MAMA VIENODAI DALINASI. 50/50.
Atsakyti