QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 24, 18:17)
Panašu kad tamstai visos globalinės problemos jau susiveda tik į buvusias žmonas
Pats turi laiko vidury darbo dienos forume sėdėt, kas reiškia kad nepersidirbi, o tuo tarpu moterys turėtų art net be atostogų ar kaip čia
O apie uždarbį tai manau kad neesmė kiek nulių uždirbi, svarbiau kaip tuos pinigus paskirstai ir išleidi. Kitam ir šešių nulių negana. O ten draugės ir t.t., tai jei jau negali kitos šeimos kurt nes finansinės galimybės neleidžia, tai nieks nekaltas. Eit per moteris ir vaikus užtaisinėt bet koks durnius gali, bet juos dar ir užaugint reikia. Kurk nors ir 6 tas šeimas ir turėk nors ir 12 draugių kaip arabų šeichas, skirtumas tik tas, kad jis išgali visa tai išlaikyti, o tamsta tik sapnuose.
Butu gerai, kad jos, t.y. moterys apskritai dirbtu, kam cia be atostogu varyt, o ne galvotu taip, issiskyriau, vadinasi buves turi pilnai islaikyt vaikus, as pati juk nedirbu, kas is to, kad po skyrybu jau kazkelinti metai praejo, ir dar man paciai turi padet, juk reikia ir sukuosenas pasidaryt, manikiurus, o kiek drabuziai kainuoja.
Vat ir gaunasi sudas, kai ant svetimos kupros i roju nori nukeliaut. Niekas nepakeis mano nuomones. Vaikus islaikyt privalo abu tevai, o ne vienas. Savimi paciais patys ir turi rupintis, o ne reikalaut duokles uz praleistus kartu metus, o jei viena puse turi galimybiu ir noro, tai prasau, galima juk visiem padet, o ne sakyt, kad kazkas privalo prisiimt uz tave atsakomybe ir truks plys turi buvusia/i sutuoktine/i islaikyt. Aisku, galima sakyt, musu teismai logiskai spremdzia tokias problemas.
Kur tau, kai teko susidurt, galiu atsakingai pasakyt, kad nieks net neziuri i tuos istatymuose numatytus procentus, jei nors ir pats uz save nepakovosi gali ne tik kad visa 100% tavo pajamu paskirt islaikymui, bet dar ir daugiau. Taip kad nereikia cia man skiest, kokie vyrai klaules ir skystalai, o kokios moterys nuskriaustos ir doros. Tiek vienoj, tiek ir kitoj pusej yra ir geru ir slyksciu zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 24, 18:33)
Tai apie ką čia kalba tada? Kitą kartą žiūrėk kam kiši ir pasaka baigta.
Labai atsiprasau, bet kiek zinau, mes kartu karviu neganem, tad gal ir neaiskink man ir kitiems zmonems kur ir kam ka kisti.
Labai dziugu, kad tavo seimoj viskas dabar puiku, bet nespjauk i sulini, gyvenimas visokiu pokstu gali iskrest, tad ar nebus nemalonu, kai kazkas po kurio laiko mestels tau replika, neva reikejo anksciau galvot pries ka kojas iskieti.