Ok, bandau isivaizduot save moters vietoje. Jei po skyrybu man vyras moketu kazkokias ismokas, man geda butu zmonem pasakyt, nes tai reikstu, kad esu nieko vertas, nieko nemoku ir nesugebu, todel kazkas manim turi rupintis.
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 24, 14:54)
Žmonės skiriasi dėl vienos priežasties- kai nenori būti kartu. Ir tai nereiškia kad visais atvejais skiriasi draskydamiesi. O kad buvusieji pilnai išlaikytų savo buvusias kurios dar ir vaikus augina, tai realiai dar nesu sutikus tokio atvejo. Bet nors čia tik teorinė galimybė skyrybų atveju šitas punktais būtinai aptariamas ir įrašomas net skyrybų sutartyje, vadinasi yra teismiškai realus.
O kad buvęs vyras davė kelis litus o gal ir tų nedavė bet jau rėkia kad išlaiko- tai dar nesiskaito kad išlaiko.
Kam dave? Jei kalba apie alimentus, tai labai aiskiai buna nurodyta kokia suma reikia kas menesi pervedinet, tai kaip cia nepervedinedamas gali rekt, kad islaikai? Israsus pasikeli ir matai. Aisku, jei grynais moki, tada pats bukas esi, pats kazkada pasimokiau ir ismokau pamoka, tar buvusiuju viskas tik per banka ir oficialiai, kitaip nieko neirodysi, tas geranoriskumas tam tikrose situacijose labai greit dingsta

Kitas dalykas, vaikai juk bendri, vadinasi ne tik vyras turi juos islaikyt, bet ir zmona, nes kai kuriom atrodo, kad jos motinos, todel yra sventos karves ir prie vaiku finansines geroves visiskai neturi prisidet. Mat uztenka kad jos atliko sventa reikala, pagimde vaika ir visas pasaulis dabar iki grabo lentos turi jaustis joms skolingas