QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 24, 12:35)
Man nė nešautų į galvą tokį debilizmą dukrai patarinėt. Nors normali dukra gal tai priimtų kaip nevykusį pokštą
O man tas ex islaikymas nesuvokiamas yra. Vaikams moket taip, viskas tvarkoj. O buvusiajai? Kaip teismas issiaiskins kokios priezastys to, kad ji nedirbo? Uzteks moteriai pasakyt, ai, vyras taip norejo ir basta? O jei visai ne taip buvo, jei ji tingine ir paprasciausiai pati nenorejo dirbt ir dangste tai, kaip vaiku prieziura. Kitas variantas, kuri asmeniskai zinau. Isiskyrusi moteris ne oficialiai dirbo, tai kaip teismui irodyt, kad ji realiai dirba. Samdyt seklius, kad issiaiskintu, nes pati juk neprisipazins. Zodziu, apie tokius fintus, jei jie teisiskai imanomi, privaloma informuot berniukus jau mokyklinio amziaus, kad jie labai gerai pasvarstytu, ar verta zenytis, nes juk nezinai ant ko uztaikysi, po to mokesi iki grabo lentos, kaip kad koki zmogu partrenkes su masina Ir kodel tada vyrui islaikymas priklausytu tik tokiu atveju, jei jis neigalus? Nors zmona dare karjera ir jis pasiaukojo del jos, mete savo darba ir priziurejo vaikus. Apskritai, mano manymy, islaikymas priklauso tik tiems, kas dar negali savimi pasirupinti, o suauges, sveikas zmogus, kad ir ilgai nedirbes, pvz kokioj maximoj pardaveju laisvai isidarbintu, isskestom rankom priimtu.