QUOTE(MamaGi @ 2007 09 27, 10:27)
nemoku dar naudotis:) nepykit..
nereikia i vienus vartus.. sistema visame pasaulye sukurta jog pirmiausiai apsaugoti mama ir vaikeli.. ir cia galit pykt kiek norit, bet taip yra ir bus.
o prisiteist sau vaika.. na gi absurdas.. suprantu jei mama narkomane, dar kokia, gal serga psichine liga ar pan... o jei normali mylinti mamyte, tai atleiskit kur jus vaika desit? juk dirbate turbut?auklei , mociutems? tai jusu logika, tai geriau nei pas mamyte? o gal nedirbsite?
tai vat idomu is ko tada vaikeli auginsite? diskutuoti ir filosofuoti galima, o jei butumet mamos kailyje kuri augina viena, manau kalba pasisuktu gal i visai net priesinga puse...
ne veltui sakoma "mamytes rankos, mieliausios, svelniausios".. atleiskit, tikrai gerbiu tevelius, bet protingas tevelis, gerbs mamyte, kad ir po skyrybu, nes aukos skyrybu atveju, ne vien tetis, kuriam ne duok die reiks moket daugiau alimentu.. o ir mamyte ir vaikuciai... Todel jei jau ta meile vaikui ir rupestis tikras, tik dziaugtis turetume, kad galime skirti daugiau pinigeliu, kurie beje yra vaikui o ne mamai..
Jau kaip kazkas pasake ir taip tik tiek ir galite palengvinti auginima, juk nemigos naktu, kai serga ir pan. dalyku nereikes atbuti...
atsiprasau, tai mano asmenine nuomone, bet manau jog jei viskas yra grazu kaip sakote, nei viena mama nedraus siaip matyti vaikelio. jei tetis taip myli, taip padeda, taip rupinasi ir t.t. tai dziaugtis reiketu.. nes atsizvelkim pirma i save o ne kaltinkim kitus.. cia irgi lietuviskas bruozas..
va mano vyras moka, mokes ir dar klausia ar netruksta
) ot gerbiu
Papildyta:
QUOTE(Pukis @ 2007 09 27, 10:40)
nes mama vaikui svarbiausia bent jau kol vaiaks mazas
o kai paagus pats viska supras ir atsirinks kas prie ko
rasiau rasiau , o cia vienu zodziu pasake viska:)
taip, kai uzaugs ar paaugs atsirinks, o vaikeliui o jei dar mazas visai.. mama pats svarbiausias zmogus.. o jei dar gyvena teveliai atskirai ir vaikutis su mamyte... tada mamyte pats artimiausias...
pati taip augau, nors tetis lanke, rupinosi, bet mama visada mylejau labiausiai, ir dabar taip yra.. gal cia mergytems taip..
mano mama pati mylimiausia
ir gerbiu ja kad mus uzaugino viena ir nemiegojo naktimis.
o tetis. taip aciu jam, kad jis nedingo kai issiskyre, bet zaislai ir kelios dienos per menesi man neatpirko jo nebuvimo.
paskui atsirado patevis, jau kai vyresni buvo, ir dekui dievui buvom puikus draugai, vadinom ji vardu, bet atstojo teveli mums pilnai.. ir mama mylejo labai:)