Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybų metu vaiko išlaikymas?

Man kaip tik pasiseke su zmona smile.gif Vaikus dave auginti ir prisideda kai pati panori. Galeciau ir desimt vaiku uzauginti be jokios pagalbos smile.gif .Man geriau matyti vaikus kiekviena diena ir rupintis jais,negu moketi islaikyma ir bendrauti retkarciais.
Atsakyti
bet taip ir neįvardijote kas įeina į tuos 400Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gntrs @ 2014 11 12, 01:20)
jeigu moteris pasiima auginti vaikus,tegul pati ir islaiko.Ar ne taip?

wacko.gif wacko.gif hah.gif hah.gif
Papildyta:
QUOTE(gntrs @ 2014 11 12, 10:23)
kodel pats auginu du vaikus ir jokios ismaldos neprasau?  Manau,jeigu zinai,kad pats ar pati negalesi pasirupinti ir auginti savarankiskai vaikus,tada palik tam kas jais pasirupins. Moterys teisme kovoja del vyro pinigu ir visokiu ismoku gavimo ,kad galetu juos gauti ,o vaikai joms kaip irankis tai pasiekti. 50% moteru atsisakytu auginti savo vaikus,jeigu reiketu auginti be jokio islaikymo priteisimo. Cia  15min. vygde apklausa. Moterys siais laikais nieko vertos.

trenktas
Papildyta:
QUOTE(gntrs @ 2014 11 12, 11:59)
15 min. ten rasite
Taip tik vadinasi islaikymas vaikams. Per menesi isleidziu vaikams apie 400lt. Aprupinti jie nuo koju iki ausu,lanko burelius ir tiek pilnai jiems uztenka. Dabar maziausias islaikymas 400lt vaikui per menesi. Tad, jeigu as noreciau gauti is vaiku mamos islaikyma apie 800lt per menesi,tada man liktu 400lt. Visai neblogai,tuom ir naudojasi moterys.

blink.gif blink.gif kokiam čia užkampy? sasiskom popierinėm šeriat?
Papildyta:
QUOTE(gntrs @ 2014 11 13, 09:44)
jus taip suskaiciavote kiekviena centa,lyg vaikai butu svetimi. Tuom ir pasizymi moteru auginancios vaikus,protas ir mastymas. Atiduokite vaikus auginti ju tevams,tada nereikes daugiau dejuoti.

gydykis
Atsakyti
QUOTE(gntrs @ 2014 11 13, 09:44)
jus taip suskaiciavote kiekviena centa,lyg vaikai butu svetimi. Tuom ir pasizymi moteru auginancios vaikus,protas ir mastymas. Atiduokite vaikus auginti ju tevams,tada nereikes daugiau dejuoti.

Kai auginu, tai ir suskaiciuoju, gi kasdien islaikau, uz viska moku, tai kaip galiu nezinot kiek kas kainuoja? lotuliukas.gif va tu akivaizdziai neaugini, kitaip sugebetum pasakyt ka uz tuos 400 nuperki.

QUOTE(gntrs @ 2014 11 13, 13:00)
Man kaip tik pasiseke su zmona smile.gif  Vaikus dave auginti ir prisideda kai pati panori. Galeciau ir desimt vaiku uzauginti be jokios pagalbos smile.gif .Man geriau matyti vaikus kiekviena diena ir rupintis jais,negu moketi islaikyma ir bendrauti retkarciais.

Neskiesk. Tubut mama tavo augina, o tu tik kartu gyveni ir jai 400 duodi, tipo vaikams. Ir net supratimo neturi, kiek ji is saves jiems isleidzia. O exe tai turbut viska vaikams perka, uz viska moka m-kloj, tai tau tik maistas namie ir tekainuoja.
Erelis, blyn doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(M.K. @ 2014 11 13, 14:40)
wacko.gif  wacko.gif  hah.gif  hah.gif
Papildyta:

trenktas
Papildyta:

blink.gif  blink.gif kokiam čia užkampy? sasiskom popierinėm šeriat?
Papildyta:

gydykis

Neaugina jis tu vaiku, cia ir arkliui aisku. Atejo i foruma patrolint. Uzaugintu jis 10 vaiku be pagalbos lotuliukas.gif . Jau matau. Net nenuraukia kiek kas kainuoja.
Tik nesuvokia dar kad ne cia pataike su savo briedais. Galvoja kad cia kokios durnes susirinke, nesugebancios kalkuliatorium naudotis
Atsakyti
galvokit kaip norit,ne visi ubagai kaip jus.Zemas lygis jusu,dar vaikus augina ir dedasi daug suprantancios.
Atsakyti
QUOTE(gntrs @ 2014 11 13, 18:21)
galvokit kaip norit,ne visi ubagai kaip jus.Zemas lygis jusu,dar vaikus augina ir dedasi daug suprantancios.

prie ko ubagai? g.gif
bet taip ir nepateikėt tų 400Lt (kaip suprantu net ne vienam vaikui) sąmatos. Nes jei žinot, kad tiek išleidžiat, vadinasi žinot ir kam išleidžiat tuos pinigus. Man tikrai įdomu.
Atsakyti
turtingas tik sugeba už keturis šimtus vaiką ugdyt, kokybiškai maitint, turėt jam stogą virš galvos ir pan. čia ne mums, ubagėms, suprast biggrin.gif
Atsakyti
ir taip skaičiuoju ir anaip, bet 400 lt man užtektų tik vaikui ant maisto...suaugęs dar turbūt galėtų misti vien blynais, miežinėmis kruopomis ir popierinėmis šūddešrelėmis, bet vaikui kažkaip norisi duot normalaus maisto, o kur dar apranga, kompiuteris, telefonas, mokyklinės prekės, būreliai. O dar kaip viena mama gerai pastebėjo - visos komplementarios išlaidos (pvz.: benzinui). Užmušk į 400 niekaip.
Atsakyti
QUOTE(gntrs @ 2014 11 13, 18:21)

pats tu ubagas jei tik 400 vaikams sukrapstai. cia turbut tiek lieka jiems nuo tavo pasalpos biggrin.gif
as 1 vaikui per menesi minimum 1000 skiriu,ivertinus visu metu vidurki ir viska suskaiciavus. vedziau metus laiko savo seimos buhalterija, tai puikiai zinau skaicius
Atsakyti
ziuriu mamos pamirso,kad ir jos tam paciam vaiko islaikymui turi skirti tuos pacius 400..Kodel jos nori islaikyti vaika is tu tevo gautu pinigeliu,o kur jusu paciu pusele g.gif Gaunu ir as tuos 400...plius mano minimalke...Gyvenu pagal isgales..Preku batus,rubus tokius kokius iperku..Bureliuj sukraapstyciau,bet...netoliese jo nera..Kai gales mergina pati ji pasiekti..Tam pinigeliu sukrapstysiu smile.gif O seip mes su ex susitare 400 ir jei kokia beda gaunu papildomai....Nesu is tu moteru kurios atims ir paskutinius triusikus is vyro,kad ir vaikui musu bendram islaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 14, 06:05)
ziuriu mamos pamirso,kad ir jos tam paciam vaiko islaikymui turi skirti tuos pacius 400..Kodel jos nori islaikyti vaika is tu tevo gautu pinigeliu,o kur jusu paciu pusele g.gif Gaunu ir as tuos 400...plius mano minimalke...Gyvenu pagal isgales..Preku batus,rubus tokius kokius iperku..Bureliuj sukraapstyciau,bet...netoliese jo nera..Kai gales mergina pati ji pasiekti..Tam pinigeliu sukrapstysiu smile.gif O seip mes su ex susitare 400 ir jei kokia beda gaunu papildomai....Nesu is tu moteru kurios atims ir paskutinius triusikus is vyro,kad ir vaikui musu bendram islaikyt smile.gif

Tai niekas ir nekalba apie paskutinių triusikų atėmimą. Bet jei abu su vyru gaudavao daugiau nei vidutinius atlyginimus, tai natūralu, kad vaikui dar gyvenant šeimoje buvo skiriama daugiau lėšų. Tėvams išsiskyrus vaiko poreikių patenkinimas neturi nukentėti. Nekalbu apie atvejus kai vienas iš tėvų netenka darbo ar darbingumo. Savaime suprantama, kad tokiu atveju skiriamas išlaikymas ir išlaidos turi būti peržiūrėtos.
Kaip nepateisinu moterų tik reikalaujančių daugiau pinigų ir į nieką neatsižvelgiančių, taip nepateisinu ir vyrų, kurie galvoja, kad jei jau moteris augina vaikus, tai privalo išlaikyti juos viena pati.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2014 11 14, 06:05)

o kur tu matai, kad pamirso? g.gif as tai pvz aiskiai ankstesniam poste parasiau kiek isleidziu vaikams. net ir negaudama alimentu. ir jei man vaiku tevas teiktusi alimentus moket, as dar daugiau vaikams isleisciau. bet matyt jis kaip ir cia oasisakes vyrukas, mano, kad vaikus islaikyti mano vienos ir mano naujo vyro pareiga biggrin.gif
o jis tai siaip , keliolika metu pro sali ejo ir netycia uzkliuves vaikus padare biggrin.gif
Atsakyti