QUOTE(Bekasė @ 2011 09 09, 12:30)
nepririsant prie konkrecios situacijos - tai paaiskink prasau. Vyras dirba ir ji 1200 lt alga tenkina.
Antroji zmona irgi dirba ir gauna atlyginima, tai jinai kaip turetu neprasyti savo vaikui islaikymo, paciai plesyti, kad tik pirmoji gauti tokia suma, kokios jinai praso?
Tai va ir sakome,kad ta 400 Lt suma nėra tokiu atveju skausminga. O ne ant sprando užkarti save išlaikytine,dar vaiką svetimą ir rėkti visa gerkle,kad OOOOIIIII kaip man blogai,mažai kliūna.
Mano požiūriu,čia akivaizdus parazitavimas. Na,tikra pamotė iš pasakų
Vaiko išlaikymo suma yra individualus kiekvieno reikalas,bet kai ji yra prilyginama mėnesiniam auto saugojimo aikštelės mokesčiui,o tie žmonės gyvena ne pagal savo nusakytas pajamas ir dar net nežino kiek tiksliai uždirba+reikalauja dar net paguodos ir palaikymo,tai ir sukelia šleikštulį bei tiesioginius komentarus
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2011 09 09, 12:55)
O jūs nepamastot, kad kuo didesnis vaikas - tuo didesnės išlaidos. Jūsiškiui dar tik 2 metai, o tiems kitiems....?
Va,būtent
Nieko,ateis šventė ir į nesuprantančiųjų daržą
Tada rėks forume,kad pirmasis vaikas dabar turi dar pats primokėti josios
Oi,negaliu. Absurdo komedija.
Slavlanta,perskaityk ir gerai įsimink mano parašą. Tikiu,kad prireiks dar kartą gyvenime jį prisiminti
Imk iš gyvenimo viską. Bet dėl viso pikto atsimink, iš kur paėmei, nes gali tekti padėti į vietą...