QUOTE(slavlanta @ 2011 08 19, 13:14)
Ir kai vyras paduoda i teisma del islaikymo sumazinimo jisai tampa paciu blogiausiu tevu, nenorinti teikti islaikyma vaikams. Tada prasideda kalbos apie vaiko poreikius butiniausius, kad net 800 lt (is abieju) neuztenka ir taip toliau. Ir koks jisai negeras, ir kaip jisai dar galejo dar karta vesti ir vaika susilaukti, jeigu nesugeba tiek moketi. Tada jau bendravimas nesvarbus tevo su vaiku, svarbu kad moketu alimentus ir tik daugiau, o ne maziau.
mano vyras turi nesantuokine mergaite 7metu,kol gyvenom Europoj ir kas menesi pervesdavo nustatytus alimentus,tol viskas buvo gerai,kai atsikraustem i vyro sali prasidejo pirmosios sokiai su kardais,nieko nesakius,net nebandzius kalbetis iskart padave i teisma,kad pakilus minimumui vyras mokejo permazai ir reikalavo sumoketi skirtuma,suma gal ir nedidele,bet tuo metu jis dar buvo be darbo,gyvenom is santaupu,ji tikrai zinojo ir apie mane ir tai kad turim vaika,nenorit turet probemu sumokejom ta skirtuma,nors teko gerokai apkarpyt seimos biudzeta,nebegalejom vaikui apmoketi privataus sveikatos draudimo,kas mums tuo metu buvo labai svarbu,nes mazius buvo katik po sunkaus plauciu uzdegimo
kai jau vyras rado darba ir galejom kiek labiau atsipusti,vyras parase buvusiajai e-maila,kad nori matytis su dukra,nori ja pasiimti pas save,suderinti atostogas ir panasiai,staigiai buvo atjungtas namu telefonas,pasakyta,kad mergaite nenori jo matyti,nors dar pries savaite pati mergaite dziaugesi kad tetis bus salia.Zodziu bet kokie bandymai susistarti graziuoju nepavyko,tada vyras padave i teisma,del alimentu perskaiciavimo,nes jis turi nauja seima yra vaikas ir tik jis vienas dirba,buvusioji dirba banko administratore ir jos alga 3 kart didesne nei maniskio,nors jis tikrai ne minimuma uzdirba,ir yra trukdymai susitikti su dukra,po teismo prasidejo puolimas is pirmosios,ir kas keisciausia skambinejimai man ir aiskinimai koks mano vyras nieksas ir panasiai
dabar turi but dar vienas teismas,del trukdymo,turim isirase jos pokalbius(beveik visi skirti man)e-mailus,tikimes po teismo kiek igausim ramybes,nes man jau atsibodo as noriu gyventi ramiai su savo seima
niekada nieko nesu blogo apie ja pasakius,cia vyro gyvenimas,nieko pakeist negaliu ir nenoriu,butu galimybes moketume mes jai tuos pirminius alimentus,kad tik ji musu nekirsintu ir nelystu i musu gyvenima,na mes bent jau del teismo esam ramus,nes musu advokatas,vyro dede,vienas is kietesniu advokatu,ir jos advokate jo privengia,tai teks moteriskaitei suvaldyti savo inirsi ar ji nukreipti kita linkme