Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybų metu vaiko išlaikymas?

Tai jie eina kalba apie "neatidavima po skyrybu" itariu jie dar neissiskyre g.gif Ir moka jis ne alimentus, bet laikinaji islaikyma, o alimentu klausimas dar bus svarstomas. Kiek man teko susidurti, alimentai buna didesni nei laikinas islaikymas, kuris visai minimalus gali buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 05 liepos 2011 - 13:15
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 05, 14:14)
itariu jie dar neissiskyre  g.gif

paskaičiau dar kartą, tai tikrai, labai jau neaiškiai mintis išdėstyta g.gif
rašo, kad "buvusi, gąsdina, kad paduos į teismą dėl alimentų padidinimo", tai kaip ir jau išsiskyrę turėtų būti g.gif o po to jau kalbama apie neatidavimą po skyrybų g.gif

Laumar - paaiškinkite smulkiau kaip kas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 07 05, 14:24)
paskaičiau dar kartą, tai tikrai, labai jau neaiškiai mintis išdėstyta  g.gif
rašo, kad "buvusi, gąsdina, kad paduos į teismą dėl alimentų padidinimo", tai kaip ir jau išsiskyrę turėtų būti  g.gif o po to jau kalbama apie neatidavimą po skyrybų  g.gif

Laumar - paaiškinkite smulkiau kaip kas yra  4u.gif

Išsiskyrę jau pora metų, alimentų moka 200, bet užeina buvusiai žmonai ir pradeda šantažuoti, neduosiu vaiko kada norėsi, išviso jo nematysi. Arba moka per pusę paskolą už mašiną, teismo nutarimu, tai nori ji nebemokėti paskolos, ir šantažuoja, jei man nebereiks mokėti paskolos, aš nesikreipsiu į teismą dėl alimentų padidinimo verysad.gif O buvusio vyro alga minimali, ir vaiką be proto myli, bet nori net paskutinias kelnes numauti....
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 07 05, 14:29)
Išsiskyrę jau pora metų, alimentų moka 200, bet užeina buvusiai žmonai ir pradeda šantažuoti, neduosiu vaiko kada norėsi, išviso jo nematysi. Arba moka per pusę paskolą už mašiną, teismo nutarimu, tai nori ji nebemokėti paskolos, ir šantažuoja, jei man nebereiks mokėti paskolos, aš nesikreipsiu į teismą dėl alimentų padidinimo  verysad.gif O buvusio vyro alga minimali, ir vaiką be proto myli, bet nori net paskutinias kelnes numauti....

o kas naudojasi ta masina? g.gif Kiek metu vaikui? Exe savo pajamu kiek mazdaug turi?

Siaip, 200lt-keista suma, nes jei "pora metu" tai buna indeksacijos ir 200 turejo patapt tarkim 232lt (is galvos skaiciu imu, esme kad neapvali suma)
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 07 04, 15:07)
Bet tai juk logiška. Jūs neskaičiuojate kiek galite sau leisti turėti ir išlaikyti vaikų? Ar čia reikėtu su visom sutiktom ir patikusiom dar po kelis pasidaryti? lotuliukas.gif

žinote tarp to kad gyventi tik galvojant apie buvusią šeimą ir jos išlaikymą ir su kiekviena sutikta daryti po kelis vaikus (NU ČIA VISIŠKAS JŪSŲ BRIEDAS) DAR YRA AUKSO VIDURYS .Visiems reikia galvoti, o ne tik reikalauti.
Atsakyti
jei as nesugebu islaikyt namo, ji parduodu.
Jei masina eda daug benzo- irgi parduodu.
Atsikratykit viskuo, ko nesugebat islaikyt...
Atsakyti
Jeigu skyrybos greitos, tai nedaug kainuoja, bet jeigu kokius pora metų, tai jau daugiau. O šiaip, tai kokius 30 lt/para. Ir visai nesvarbu ar skyrybų ar santarvės laikotarpiu.
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2011 07 05, 14:29)
Išsiskyrę jau pora metų, alimentų moka 200,

verysad.gif O buvusio vyro alga minimali, ir vaiką be proto myli,

kad labai jau mazai moka. Manot tiek vaikui pakanka? As tai paduociau i teisma, kad alimentus pasididinti, nes 200 truputi juokingai atrodo.
Atsakyti
siaip minimali alimetu suma berods 400 lt
Atsakyti
QUOTE(Lumina_ @ 2011 08 02, 01:19)
siaip minimali alimetu suma berods 400 lt

nebe.
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 08 02, 06:47)

Na, suprantu, kad galima mazinti ta suma, bet sita standartiskai minimali. Ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Lumina_ @ 2011 08 02, 11:09)
sita standartiskai minimali. Ar ne?

tai kad jau nebe... tai tik orientacinis, bet ne absoliutus dydis, kiek susidūriau, tai paskutiniose bylose buvo priteista 250 - 300 Lt, čia viskas priklauso nuo materialinės šalių padėties.
Atsakyti