Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja skyrybų metu vaiko išlaikymas?

Slavlanta,aš jau šiandien tik pradžią Jūsų parašymo paskaičiau. Tos moters pasakojimas apie rūpestingą tėvą yra visai ne į temą ir su tuo pasakojimu Jūsų vyrui ir Jums yra nepakeliui,nes ne tokie žmonės esate. Ta mamytė neįsivaizduoja tokių kaip Jūsų vyras ex tėčių,nes jai teko susidurti su visiškai priešingu variantu. Taip,kad nelaikykite jos žodžių savęs palaikymu.
Ir dar,mirštate badu,o pėdkelnes po 280 Lt perkate bei medučio antkart po 10 kg doh.gif lotuliukas.gif Kitu atveju visai normalu būtų,bet tik ne tada kai bandote vaiką apvogti. O dar socialinių pašalpų ir lengvatų prašote-dar ir valstybę apvaginėjate,pajamas slepiate,mokesčius sukate. Neturiu ką ir bepridėti.
Ot bjauri boba,negaliu. Gyvačių gyvatė,dar drįsta čia čiulbėti. Nieko nėra jums švento.
Ir nemeluokite,kad tas tėvas myli savo vaiką. Nereikia. Apsidžiaugčiau,kad čia kokia jūsų dabartinio vyro exžmona pasirodytų,akys jai prašviesėtų. Ar bereikia ką bepridurti.
Likau dabar jau tikrai šokiruota. Oi oi oi,kiek negerų emocijų. Tikra pamotė iš pasakų esate.Viskas su jumis jau iki galo aišku. Taškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 04 liepos 2011 - 12:19
QUOTE(egesichora @ 2011 07 04, 13:02)
Ot bjauri boba,negaliu.

O Jums neatrodo, kad įžeidinėjate visiškai jums nepažįstamą žmogų viešoje erdvėje?
Atsakyti
Aš nesikeikiau.Žodžiai "bjauri" ,"boba","vagiate" bei "gyvatė" apibūdina to asmens ypatybes ir yra gan švelnūs bei pelnyti tokiu atveju,nes tas asmuo grubiai apgaudinėja kitas forumo mamytes,ieško čia nepelnyto užtarimo,palaikymo. O reikėjo rašyti "gera moteriškė","lakštingala" ? lotuliukas.gif Gal ir parašiau tiesmukiškai-taip. Keiksmų nebuvo,nėra ko čia mokyti. Reiktų čia nosį VMI ir dar kokiam "socminui" įkišti,kad situacija prasišviestų. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 07 04, 13:47)
Aš nesikeikiau.Žodžiai "bjauri" ,"boba","vagiate" bei "gyvatė" apibūdina to asmens ypatybes ir yra gan švelnūs bei pelnyti tokiu atveju,nes tas asmuo grubiai apgaudinėja kitas forumo mamytes,ieško čia nepelnyto užtarimo,palaikymo. O reikėjo rašyti "gera moteriškė","lakštingala" ?  lotuliukas.gif Gal ir parašiau tiesmukiškai-taip. Keiksmų nebuvo,nėra ko čia mokyti. Reiktų čia nosį VMI ir dar kokiam "socminui" įkišti,kad situacija prasišviestų. bigsmile.gif

Cia uzdaviau klausima, ne Jums, o tiems kas buvo susidure su islaikymo vaiko sumazinimu, ir procesiniais dokumentais. Ir jokio palaikymo nelaukiu, nes kai eina kalba apie sumazinima, tai iskarto reiskia, kad vyras jau nesirupina vaiku. O ka as perku tai jau mano reikalas, mano sveikatos ir mano gyvenimas.
Atsakyti
Visko gyvenime buna, bet sunku patiket, kad po 16 metu stabilaus alimentu mokejimo, bendravimo ir rupinimosi vaiku exe vos pora men nesulaukus alimentu "nubego pas antstolius". O jei jau nubego- reiskia pati neturi ka valgyt ir tikisi bent is VIF gaut. O kitu atveju- arba jus apie "rupestinguma ir davyma grynais" meluojat, arba apie jos "nubegima". Kazkaip susidaro ispudis, kad visko iniciatore jus, popierius rasot jus, advokatu ieskot jus. Vienasaliskai. Be vyro. Nes vyras ne SM patarimu ieskotu, o pas advokata nueitu ir net per nemokama konsultacija visa info per 30min surinktu. O i forumus rasynet ir aplinkeliu ieskot- moteriskas mastymas.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 04, 14:35)
Nes vyras ne SM patarimu ieskotu, o pas advokata nueitu ir net per nemokama konsultacija visa info per 30min surinktu. O i forumus rasynet ir aplinkeliu ieskot- moteriskas mastymas.

Vyras taip ir padare. O man reikejo gyvo pvz. Uzsiroviau ant nepatenkintos, nelaimingos, izeidinejancios, nekulturingos moteriskes. Nes jau anksciau reikejo baigti diskusijas, pora vertingu atsakymu gavau is cia, aciu toms.
Atsakyti
Na, mamu buna dvieju tipu- vienos susilaukus vaikus kitas vaikuotas labiau suprast pradeda, o kitos pasidaro vanagem kurios visom isgalem savo vaika gina nuo visu ir visko, net kitu vaiku saskaitas. Jus antro tipo, nekeista, kad tai nelabai skaniai atrodo, ypac kai akivaizdu, kad jusu materialine padietis toli-grazu nera beviltiska.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 07 04, 14:40)
Vyras taip ir padare. O man reikejo gyvo pvz. Uzsiroviau ant nepatenkintos, nelaimingos, izeidinejancios, nekulturingos moteriskes. Nes jau anksciau reikejo baigti diskusijas, pora vertingu atsakymu gavau is cia, aciu toms.

Jei jau nekultūringumą man paišote,tai pirmiausia į save pažiūrėkite,nes nežadu padlaižauti nei vienam vagiui ir aferistui.Tuo labiau kai jis bando apvogti vaiką.
O nelaiminga tai tiktai tamsta turėtumėte būti,nes argi laimingas žmogus skriaustų kitą(tuo labiau silpnesnį ir negalintį apsiginti vaiką). Duokdie jums laimės ir ramybės nors dalį tiek,kiek pati turiu,tada nebereiktų intrigų regzti,nežiūrėti kitam į dantis,kad kažką atimti galėtum.Didžiuojatės tuom,kuo tikrai nereikėtų didžiuotis,einate kitiems per galvas,kad tik savo tuštybę patenkinti daugiau galimybių turėtumėte? Palaikymo ir atsakymų sulaukėte tik apgavusi kitas forumo dalyves,kurios neįsigilino į reikalo esmę.
In vitro aš jums lygiai tą patį pasakyčiau(gal net ir daugiau). mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 04, 14:48)
Na, mamu buna dvieju tipu- vienos susilaukus vaikus kitas vaikuotas labiau suprast pradeda, o kitos pasidaro vanagem kurios visom isgalem savo vaika gina nuo visu ir visko, net kitu vaiku saskaitas. Jus antro tipo, nekeista, kad tai nelabai skaniai atrodo, ypac kai akivaizdu, kad jusu materialine padietis toli-grazu nera beviltiska.

drinks_cheers.gif
Labai taikliai pasakyta.
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2011 07 04, 10:20)
reikia skaičiuoti, ar dar gali sukurti  šeimą, turėti vaiką, būti laimingas, ar gyventi vienišas, pasimatydamas kartą ar du per mėnesį su vaikais po kelias valandas, o geriausia ieškoti kokios nevaisingos moteriškės, kuri neorės vaikų, nes negalės jų turėti...

Bet tai juk logiška. Jūs neskaičiuojate kiek galite sau leisti turėti ir išlaikyti vaikų? Ar čia reikėtu su visom sutiktom ir patikusiom dar po kelis pasidaryti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 04 liepos 2011 - 14:08
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 04 liepos 2011 - 15:18
Rainiuk, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taika ir ramybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos 4u.gif
Mano draugo buvusi žmona šantažuoja jį. Alimentai mokami tvarkingai, uždarbis minimumas. O buvusi, gąsdina, kad paduos į teismą dėl alimentų padidinimo, jei nepadarys to ar ano, jei neatiduos dar konors po skiyrybų, ir kad neleis matytis su vaiku, kokias teises šiuo atveju turi vaiko tėtis?
Kiek maximu gali prisiteisti alimentų, jei alga minimumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 05 liepos 2011 - 12:39
QUOTE(laumar @ 2011 07 05, 13:39)
Sveiki, reikia pagalbos  4u.gif
Mano draugo buvusi žmona šantažuoja jį. Alimentai mokami tvarkingai, uždarbis minimumas. O buvusi, gąsdina, kad paduos į teismą dėl alimentų padidinimo, jei nepadarys to ar ano, jei neatiduos dar konors po skiyrybų, ir kad neleis matytis su vaiku, kokias teises šiuo atveju turi vaiko tėtis?
Kiek maximu gali prisiteisti alimentų, jei alga minimumas?

o kiek šiuo metu moka?
uždrausti matytis su vaiku neturi teisės, jei iki to prieis, tėtis gali kreiptis į teismą dėl lankymo tvarkos nustatymo.
Atsakyti