QUOTE(slavlanta @ 2011 07 04, 14:40)
slavlanta, 04 Lie 2011 - 14:40, para�ė:
slavlanta, 04 Lie 2011 - 14:40, para�ė:
Vyras taip ir padare. O man reikejo gyvo pvz. Uzsiroviau ant nepatenkintos, nelaimingos, izeidinejancios, nekulturingos moteriskes. Nes jau anksciau reikejo baigti diskusijas, pora vertingu atsakymu gavau is cia, aciu toms.
Vyras taip ir padare. O man reikejo gyvo pvz. Uzsiroviau ant nepatenkintos, nelaimingos, izeidinejancios, nekulturingos moteriskes. Nes jau anksciau reikejo baigti diskusijas, pora vertingu atsakymu gavau is cia, aciu toms.
Jei jau nekultūringumą man paišote,tai pirmiausia į save pažiūrėkite,nes nežadu padlaižauti nei vienam vagiui ir aferistui.Tuo labiau kai jis bando apvogti vaiką.
O nelaiminga tai tiktai tamsta turėtumėte būti,nes argi laimingas žmogus skriaustų kitą(tuo labiau silpnesnį ir negalintį apsiginti vaiką). Duokdie jums laimės ir ramybės nors dalį tiek,kiek pati turiu,tada nebereiktų intrigų regzti,nežiūrėti kitam į dantis,kad kažką atimti galėtum.Didžiuojatės tuom,kuo tikrai nereikėtų didžiuotis,einate kitiems per galvas,kad tik savo tuštybę patenkinti daugiau galimybių turėtumėte? Palaikymo ir atsakymų sulaukėte tik apgavusi kitas forumo dalyves,kurios neįsigilino į reikalo esmę.
In vitro aš jums lygiai tą patį pasakyčiau(gal net ir daugiau).
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2011 07 04, 14:48)
Mergiona, 04 Lie 2011 - 14:48, para�ė:
Mergiona, 04 Lie 2011 - 14:48, para�ė:
Na, mamu buna dvieju tipu- vienos susilaukus vaikus kitas vaikuotas labiau suprast pradeda, o kitos pasidaro vanagem kurios visom isgalem savo vaika gina nuo visu ir visko, net kitu vaiku saskaitas. Jus antro tipo, nekeista, kad tai nelabai skaniai atrodo, ypac kai akivaizdu, kad jusu materialine padietis toli-grazu nera beviltiska.
Na, mamu buna dvieju tipu- vienos susilaukus vaikus kitas vaikuotas labiau suprast pradeda, o kitos pasidaro vanagem kurios visom isgalem savo vaika gina nuo visu ir visko, net kitu vaiku saskaitas. Jus antro tipo, nekeista, kad tai nelabai skaniai atrodo, ypac kai akivaizdu, kad jusu materialine padietis toli-grazu nera beviltiska.
Labai taikliai pasakyta.
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2011 07 04, 10:20)
MELDA, 04 Lie 2011 - 10:20, para�ė:
MELDA, 04 Lie 2011 - 10:20, para�ė:
reikia skaičiuoti, ar dar gali sukurti šeimą, turėti vaiką, būti laimingas, ar gyventi vienišas, pasimatydamas kartą ar du per mėnesį su vaikais po kelias valandas, o geriausia ieškoti kokios nevaisingos moteriškės, kuri neorės vaikų, nes negalės jų turėti...
reikia skaičiuoti, ar dar gali sukurti šeimą, turėti vaiką, būti laimingas, ar gyventi vienišas, pasimatydamas kartą ar du per mėnesį su vaikais po kelias valandas, o geriausia ieškoti kokios nevaisingos moteriškės, kuri neorės vaikų, nes negalės jų turėti...
Bet tai juk logiška. Jūs neskaičiuojate kiek galite sau leisti turėti ir išlaikyti vaikų? Ar čia reikėtu su visom sutiktom ir patikusiom dar po kelis pasidaryti?
Imk iš gyvenimo viską. Bet dėl viso pikto atsimink, iš kur paėmei, nes gali tekti padėti į vietą...