QUOTE(slavlanta @ 2011 07 02, 18:13)
1) VPA dar nesibaige. Vaikui dar nera 3 metu.
2) Greitu laiku vyras iseis ir is to darbo, nes jeigu Jums taip idomu alimentus uz balandi vaikui pervede tik birzelio vidury, tai reiskia ir alga tada buvo.
Kitus postus nekomentuosiu, naujienu man nepasakete. Del mano vaiko visai neturite teises kalbeti kas leido, jeigu domina pajamos, tai skaiciavo mano alga ir vyro puse etato, nes tada jisai taip dirbo. Ir noriu pranesti Jums negera naujiena, kad taip leido mums ivaikinti, gaila kad Jusu niekas tada nepaklause. Aplamai nesuprantu klausimo kas leido ivaikinti, patikekite sitame reikale dalyvauja daugiau tarnybu ir reikalaujama visokiu pazymu. As gi neklausiu vyro pirmos zmonos, kodel pagimde vaika, jeigu nenorejo su jo gyventi?
Byla jau ruosiama i teisma, taigi teismas nuspres, o ne Jus. Kas Jus tokia?
2) Greitu laiku vyras iseis ir is to darbo, nes jeigu Jums taip idomu alimentus uz balandi vaikui pervede tik birzelio vidury, tai reiskia ir alga tada buvo.
Kitus postus nekomentuosiu, naujienu man nepasakete. Del mano vaiko visai neturite teises kalbeti kas leido, jeigu domina pajamos, tai skaiciavo mano alga ir vyro puse etato, nes tada jisai taip dirbo. Ir noriu pranesti Jums negera naujiena, kad taip leido mums ivaikinti, gaila kad Jusu niekas tada nepaklause. Aplamai nesuprantu klausimo kas leido ivaikinti, patikekite sitame reikale dalyvauja daugiau tarnybu ir reikalaujama visokiu pazymu. As gi neklausiu vyro pirmos zmonos, kodel pagimde vaika, jeigu nenorejo su jo gyventi?
Byla jau ruosiama i teisma, taigi teismas nuspres, o ne Jus. Kas Jus tokia?
Kaip tai nesibaigė? VPA apmokamos yra tik iki dviejų metų. Pati nei piršto nepakrutinate dėl savo šeimos gerbūvio,tik iš kitų reikalaujate ir bandote atimti ,bei tai labai jau neįtikinamai bandote pateisinti.
Nenustebčiau kad tas,su įvaikinimu susijusias tarnybas ir apgauti galėjote,nes tada ir alga pakilti (kaip dabar nusileido iki MMA) galėjo ir gyvenimo sąlygos idealios buvo.
Niekas nesako,kad tikrai šiais laikais gyvenimo kokybė galėjo pablogėti,bet stebina atviras Jūsų nenoras padėti savo šeimai,o tik bandymas "prichvatizuoti" iš vyro vaiko. Jūs net nežinote kiek tai yra "minimumas" Rašote,kad 800 LTL ir jums tik 400 lieka,sumokėjus alimentus,bet tai visiška netiesa,nes juk yra atskaičiuojami mokesčiai (GPM,Sodra ir PSD)nuo 800 LTL Taip,kad situaciją nušvietėte melagingai.Dėl viso pikto Jūsų vyro pirmąjai žmonai rekomenduočiau paprašyti patikrinti tą įmonę(operatyvininkus nukreipti),kurioje jis dirba ir tada situacija gal aiškesnė pasidarytų dėl tų "minimumų" ir kitų dalykų
Teisingai Due drops rašė,kad žinojote už alimentininko tekanti (liaudies posakis,nereikia baidytis),tai,manau,kad turėjote suprasti,kad neturite teisės mažinti ir taip jau nedidelį išlaikymą JO skiriamą JO vaikui (Jūs iš savo kišenės to nedengiate).O jei jau mažai Jums lieka,tai pati išvadas darykite.Ką darytumėte,jei ir jis darbą prarastų,kas atsitiktų ir t.t.? O gal irgi pasidarytumėte EX Nr.2 ? Nereikia pamazgų ant kitos moters pilti,nes pati,pagal rašliavą,ohoho kokia "įdomi" esate. Todėl nereikėjo nustebti,kad iš manęs ir kitų merginų tokio atsako sulaukėte.
Bijok Dievo,moterie,nes pati vaiką augini ir nesi nuo nieko apsaugota.
P.s. čia ne mano vienos nuomonė. Davėte peno diskusijai,kurioje ir antroji žmona dalyvavo,bei Jums oponavo.
Beje,Jūs taip ir neatsakėte,ar sutiktumėte viena su vaiku mėnesiui pasilikti su pajamomis sumoje 250 LTL (čia tiek Jūsų manymu,turėtų užtekti vaikui)?
Jei Jums tai pavyktų ir pasiteisintų,tai būtinai pasidalinkite pragyvenimo ypatumais "Piniginės" skyrelyje.