Labai įdomios jūsų istorijos ir kai kurie pasisakymai, tikrai sudomino ir suteikė daug informacijos.
Mano vyras man nuolat kartojo ir kartoja, kad mane pamilo iš karto, šiaip jis gana uždaras ir apie jausmus nekalba dažnai, bet jei paklaustų kas nors, kaip jis mane pamilo, sakytų "tarsi žaibas trenkė"

Pamatė ir suprato, kad tai AŠ
O aš ji sapnavau porą metų prieš mūsų pažintį, tačiau, kad tai tas pats žmogus supratau tik po geros savaitės, kai vėl sapne išgirdau jo balsą ir pamačiau(?). Tada ir man kaip žaibas trenkė, kad tai tas pats, iš sapnų..MANO
Nu va taip ir gyvenam "žaibo trenkti" jau 7 metus. Ir pykčių ir skyrybų buvo, bet kas kartą susitinkam ir tarsi iš naujo, tas žaibas trenkia

Tik žinau, kad ateis diena, kai viskas baigsis, nežinau iš kur žinau, bet jaučiu ir net dabar kai viskas kaip pasakoje, atrodo kad pabaiga jau netoli
Kartais pamąstau, kad nieko aš nežinau ir net netikiu tuo, ką dabar rašau, nes tikrai nesu itin susidomėjusi nei karminiais ryšiais, nei kuo nors panašiu, bet va vistiek jaučiu, kad pabaiga bus