QUOTE(heide @ 2006 10 27, 20:04)
ilgai dvejojau ar verta apie tai rašyti, bet nugalėjo noras sužinoti kitų nuomonę - TĄ patyrusių...
Susipažinau su Vyru darbo reikalais, kelios min. pokalbio, trumpas akių kontaktas... aš jį įsimylėjau iš kart, to pokalbio metu!

Širdyje - visiškas pasitikėjimas Tuo Žmogumi, jausmas -tai JIS, MANO, mano puselė...
Kas-tai? Ar tai - ne magija? Juk mes sutinkam kasdien daugybę žmonių, niekada nebūčiau tuo patikėjusi, jei nepatyrus pati.
Taigi, labai įdomi visų nuomonė, kurie turi ką pasakyti šiuo klausimu!

Tikiu tuo, ir tikiu,akd taip gali buti.
Tik reikia laiko, kad pasitvirtintu, ar tikrai tai TAS zmogus..
Man nutiko panasiai, tik skirtumas tas, kad as jo net nemaciau.. Jis man parase (skype), zodis po zodzio, po pirmo vakaro atsiguliau ir galvoju, kad mane tas zmogus traukia labiau nei kas kitas, nors jo nei macius, nei girdejus nebuvau... atrodo visiska beprotybe, bet tai tiesa. Aisku, is pradziu to meile nepoavadinsi, nors galvojau, kad myliu, bet nedrysau to vadinti meile, nes tai tiesiog buvo nesamoninga - kaip gali myleti nemacius, bet poasirodo sirdis mate kitka.. po savaites snekejimo, jis isvydo mane, as ji dar veliau, bet jausmai buvo jau stiprus, truke mus kazkokia nematoma jega,

ir pritrauke..
kai pamaciau ji, dar labai uisitikinau, kad mano sirdis is jausmai manes neapgavo, pamilau dar labiau.. Ir taip kasdien, magnetas traukia mane prie jo, ji prie manes..

bendraujam dabar daugiau nei 8 men, buvom susitike, praleidom nuostabu laika. Deja, jis kitoj saly dabar, bet kol kas nikeas nepasikeite.
tad, jei jauti kazka tokio,kad turi kazkokiu rysiu su tuo zmogum ,neplaleisk jo, gal jis jaucia ta pati