As gana ilgai naudoju zieda, esu patentiknta. Mano vyras taip pat Anskciau buvo gumytes, bet nefain KT irgi negalejau pakest.
Bet drauge neseniai pas ginekologe suzinojo, kad atseit tai neisbandytas dalykas... Nesuprantu. Kas ka manot?
Ginekologė čia neišbandyta kažkokia
Naudoju ir aš. Vokietijoje jau "nuo senų senovės" labai populiarus, sesuo gyvena ten, tai sakė moterys arba žieduotos, arba su Mirenos spiralėm Na, čia bendradarbių ir draugių, pažįstamių tarpe
O šiaip, tai šis žiedas berods dar 2000 m. Kanadoje buvo pripažintas geriausiu, po visų mokslininkų rekomendacijų ir pan. LT gal ir skaitosi "neišbandytu" Čia man atrodo populiariausia kontracepcija - abortas arba geriausiu atveju nutrauktas lytinis aktas
Naudoju ir aš. Vokietijoje jau "nuo senų senovės" labai populiarus, sesuo gyvena ten, tai sakė moterys arba žieduotos, arba su Mirenos spiralėm Na, čia bendradarbių ir draugių, pažįstamių tarpe
O šiaip, tai šis žiedas berods dar 2000 m. Kanadoje buvo pripažintas geriausiu, po visų mokslininkų rekomendacijų ir pan. LT gal ir skaitosi "neišbandytu" Čia man atrodo populiariausia kontracepcija - abortas arba geriausiu atveju nutrauktas lytinis aktas
Mano gyd. kaip tik patarė naudoti žiedą. Išgyrė, kad šiuo metu moderniškiausia priemonė. Tik... aš negalėjau ilgai džiuagtis.Net mėnesiuko neištempiau su ja Mane labai pykino, skaudėjo klubo srityje.Vakarais nuo skausmo paimti kūdykėlio negalėdavau.Prasidėjo išskyros.Nuo nieštumo vargstu su kojų venom, bet jau buvau apsigydžiusi.Dabar vėl prasidėjo pastovūs skausmai.Reikėjo dar savaitę iškentėti,bet negalėjau... Prireikė ir vaistų nuo skausmo.Išsiėmiau, tuomet dar labiau skaudėjo.
Šiandien pabudau ir nustebau, kad niekur neskauda, nepykina Smagu.
Geras dalykėlis.Džiaugiuosi kas juo naudojasi Gaila, kad mano organizmas jo nenori ieškosim kažko kitko
Šiandien pabudau ir nustebau, kad niekur neskauda, nepykina Smagu.
Geras dalykėlis.Džiaugiuosi kas juo naudojasi Gaila, kad mano organizmas jo nenori ieškosim kažko kitko
Oho... tokiu dalyku negirdejau
Nu is tiesu labai gaila Pakalnute, kad tau taip isejo. Man viskas gerai, jokiu skausmu nebuvo. Net mestruaciju skausmai isnyko, o anksciau, kol nenaudojau ziedo, tai buvo visai blogai.
Nu is tiesu labai gaila Pakalnute, kad tau taip isejo. Man viskas gerai, jokiu skausmu nebuvo. Net mestruaciju skausmai isnyko, o anksciau, kol nenaudojau ziedo, tai buvo visai blogai.
Labai džiaugiuosi už tave
Man ir šiandien neskauda jau baigiu pamiršti tą skausmą O mano gydytojai juokiasi iš manęs(turiu kelis, kad patikimiau būtų)Mat atitinku tuos kelis procentėlius, kuriems pasireiškia šalutiniai reiškiniai
O ar tau nebandė iškristi?
Nes aš kartą vos nepamečiau Apsiplaupdama užčiuopiau jau beišlendantį Skaičiau kad per tris val. reikia įkišti
Man ir šiandien neskauda jau baigiu pamiršti tą skausmą O mano gydytojai juokiasi iš manęs(turiu kelis, kad patikimiau būtų)Mat atitinku tuos kelis procentėlius, kuriems pasireiškia šalutiniai reiškiniai
O ar tau nebandė iškristi?
Nes aš kartą vos nepamečiau Apsiplaupdama užčiuopiau jau beišlendantį Skaičiau kad per tris val. reikia įkišti
As kuri laika naudojau zieda. Siaip tikrai patogus dalykelis, ypac uzmarstukems taciau po poros menesiu teko nutraukti, nes suaktyvejo gimdos kaklelio zaizdele. Tai va, kas turi igimtu problemu sioje srityje, geriau rinkites kitas priemones.
na man viskas būtų super su tuo žiedu, jokių šalutinių poveikių ir panašiai..bet jis fiziškai mums su draugu trugdo..aš jaučiu perštėjimą po viso proceso ir dar 2kartus buvo iškrites..na nežinau net ką daryti tiesiog, šeip lyg tiktų..
Aš tai kažkaip skeptiškai į tą žiedą žiūriu Kažkaip tai man "ten" grabaliotis visai nepriimtina. Ir dar jeigu iškrenta , tai dar siaubingiau. O kas dėl pašalinių, tai manau ir KT ir pleistras ir žiedas jų turi vienodai. Juk visų jų sudėtyje yra po do hormonus. Tik vienoms vieni hormonai tinka labiau, o kitoms visai netinka.
Nu čia aš tik savo nuomonę išisakiau, o jau spręsti tai kiekvienai atskirai
Nu čia aš tik savo nuomonę išisakiau, o jau spręsti tai kiekvienai atskirai
aš visai žalia šiame klausime paaiškinkyte prašom , kaip tas žiedas yra naudojamas, kaip toli kišamas? ką reiškia gali iškristi. nueisi į tuliką ir nuplausi...(prarasi)
dabar nupirkau pleistra-nepatinka, negražiai atrodo...
QUOTE(vikulija @ 2005 11 03, 17:53)
aš visai žalia šiame klausime paaiškinkyte prašom , kaip tas žiedas yra naudojamas, kaip toli kišamas? ką reiškia gali iškristi. nueisi į tuliką ir nuplausi...(prarasi)
Man viskas labai paprasta. Trumpai paaiskinsiu.
Ziedas yra minkstas, plastikinis, prisotintas hormonu. Jis yra kisamas i maksti ir prabuna ten 3 sav. po to daroma 1 sav pertrauka, per ja buna menesines. Naudoti paprasta kaip tampona, tik kad forma kitokia
Vaistineje kainuoja apie 37 Lt, pakuoteje yra 1 ziedas. Prie jo instrukcija su visais aprasymais kaip naudoti, koks poveikis (aisku ir apie salutinius prirasyta).
as naudoju apie metus berods, man jokiu salutiniu pojuciu nebuvo. Menesines tapo neskausmingos, netgi trumpesnes kokiom 2d.
Jo visai nejauciu ir mano vyras jo nejaucia
Tikiuosi aiskiau
o kas naudojot ta zieda, ar jums nereikedavo ji pastoviai pastumti giliau? man pastoviai jis bande pabegti, tai nusibodo man ji vis taisyti ir vel perejau prie KT. Gal kartais as jo normaliai nemokejau isideti.....
QUOTE(Minga @ 2005 11 24, 11:24)
o kas naudojot ta zieda, ar jums nereikedavo ji pastoviai pastumti giliau? man pastoviai jis bande pabegti, tai nusibodo man ji vis taisyti ir vel perejau prie KT. Gal kartais as jo normaliai nemokejau isideti.....
As naudoju (vajetau, kiek kartu jau tai rasiau... ). Niekad nekrito, tikrai ne taip isidedi.