As irgi islaidas kartu su savuoju dalinuosi O beje, KZ net pigiau uz KP, nes pries tai ta ir vartojau. Ir dar, isbandem zieda keleta kartu - maniskis jo ne kiek nejaucia cia irgi yra zuper. Zodziu kol kas, geriausia kontracepcijos priemone, mano nuomone, pasitelkus mano patirti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 20, 13:22)
as ir galvoju kad pirksiu kitam men KZ ten visstiek yra naujas isradimas ir visko maziau ir tiesiogiai per krauja patenka, nereikia gerti o idomu krajavimas pamazejo ar padidejo>?
aš kaip be jokių priemonių neskesdavau, taip ir dabar viskas gerai . o tas naujas išradimas tikrai geras . nieko nesijaučia, niekas nekrenta ir prisimint kiekvieną dieną nereikia
QUOTE(bambyte @ 2007 04 20, 05:48)
achiu uz ats...bet vis kazkokia nepagrista baime..ar ishkris..ar netaip kaip nors "veix"..tokio pastovumo nesimato man tame ziede..o jum viskas su tuo geria?taip sakant "netrukdo' budamas viduj?
As irgi naudojau zieda ir man jis labiau patiko negu kad tabletes. Nuo tableciu net svorio truputi buvau priaugus, o nuo ziedo niekas nepasikeite, tik PMS'a sumazino Iskristi tai tikrai, kad neiskris nes jis didokas, tai kad ideti i vidu, ji perlenkti reikia. Kai jis buna viduj, jis "atsistato" i vieta kur jam reikia ir jokiu budu negali iskristi ir svarbiausia, kad nieko nejauti. Taciau buvo viena problemele.... mano vyras jausdavo ta zieda, tad kiekviena karta pries mylintis reikedavo isimti, o po visko vel atgal ideti. Ginekologe uztikrino mane, kad isemimas ir vel idejimas nieko blogo nereiskia, ir daugelis merginu taip daro.
Tad ka pasirinkti lieka tau paciai spresti. Sekmes!
nu idomu idomu apie ta zideli daug teko girdeti
tik nezinau ar pleistras geriau ar ziedas.
noreciau pabandyti
noreciau pabandyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 04 20, 12:43)
noreciau pabandyti
noreciau pabandyti
Man ginekologe buvo patarusi geriau zieda detis negu peistra, kadangi pleistras gali suteikti tam tikru komplikaciju, o labiausiai jeigu surukai kokia cigarete karts nuo karto. Ir pleistras gali apsilupineti nuo rubu, ar apsipukuoti, pastoviai reikia ziureti, kad per daug neatsiluptu ar visai nenusiluptu...
Laikas nauja tema atidarinet, bo uzdarys tuoj mumis
QUOTE(Mandragora @ 2007 04 20, 18:43)
noreciau pabandyti
noreciau pabandyti
Pagal mane KŽ daug geriau: patogiau naudot - 1x/mėn, nei tau nervintis, kad atsilupo, nei ką Įsidėjai ir ramu 3 sav Plius nedirgina odos, kaip pleistras.
QUOTE(Mandragora @ 2007 04 20, 19:43)
noreciau pabandyti
noreciau pabandyti
čia manau kiekvienai kitaip. vienom pleistras geriau, kitom žiedas. man asmeniškai labai nepatinka, kad pleistras matosi. žiemą kaip žiemą dar paslėpt gali , o vasarą prie +40 visi matys kaip saugaisi . o aš vakar išsidūriau žiedą pirkdama . daugiau niekada nepirksiu Euro vaistinėj
o kas atsitiko?kodel nebepirxi, m?
QUOTE(bambyte @ 2007 04 22, 13:24)
o kas atsitiko?kodel nebepirxi, m?
nuolaidos nepritaikė . atseit jam nuolaida netaikoma . dabar visada pirksiu Camelia. ten bent jau 10% nuolaidą duoda
QUOTE(ruutka @ 2007 04 22, 15:39)
nuolaidos nepritaikė . atseit jam nuolaida netaikoma . dabar visada pirksiu Camelia. ten bent jau 10% nuolaidą duoda
o kokia kaina yra KZ?
matai kaip..reishkias reklama neatitinka tikroves..jo td geriau camelijoje..bet kaip sakoma nereikia lb aupyti sveikatos saskaita