Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(egle_83 @ 2007 04 19, 12:40)
man ir nuo tableciu, ir nuo ziedo tas pats sad.gif kai dariau pertrauka taip nebuvo  tongue.gif  ir siaip vos ne visoms draugems nuo hormonu taip yra sad.gif

man su tabletem viskas gerai buvo thumbup.gif , o dabar toks vaizdas, kad visas pasaulis prieš mane nusiteikęs, o aš prieš jį doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 04 19, 17:18)
man su tabletem viskas gerai buvo  thumbup.gif , o dabar toks vaizdas, kad visas pasaulis prieš mane nusiteikęs, o  aš prieš jį  doh.gif  blink.gif

o as dbr kaip tik galvoju keisti tabletes i zieda..tej net nzn ka ir pasirinkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyte @ 2007 04 19, 22:20)
o as dbr kaip tik galvoju keisti tabletes i zieda..tej net nzn ka ir pasirinkt... g.gif

Papildyta:
man asmeniškai žiedas daug labiau patinka nei tabletės thumbup.gif . tuo labiau, kad mano kepenim tabltkos nepatiko schmoll.gif . iš tikrųjų ir su tuo pms'u nėra didelės tragedijos. šiaip pati nelabai suprantu kas darosi g.gif . vieną mėnesį nusišaut ir visus aplink nušaut tuo metu norisi blink.gif , o kitą - viskas gerai thumbup.gif . švelni kaip kačiukas būnu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei reikia rinktis KZ ar KT, tai as tikrai uz zieda! daug geriau ir patogiau.
Atsakyti
achiu uz ats...bet vis kazkokia nepagrista baime..ar ishkris..ar netaip kaip nors "veix"..tokio pastovumo nesimato man tame ziede..o jum viskas su tuo geria?taip sakant "netrukdo' budamas viduj?
Atsakyti
QUOTE(bambyte @ 2007 04 20, 12:48)
achiu uz ats...bet vis kazkokia nepagrista baime..ar ishkris..ar netaip kaip nors "veix"..tokio pastovumo nesimato man tame ziede..o jum viskas su tuo geria?taip sakant "netrukdo' budamas viduj?

as irgi to paties bijojau. atrodo, isgeri tai jau tikrai "viduj" tas hormonas smile.gif bet dziaugiuos kad nepabijojau. as jo nejauciu, draugas taip pat nejaucia. tikrai ne karto nebuvo iskrites. veikia atrodo gerai - vaiku nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 04 20, 12:55)
as irgi to paties bijojau. atrodo, isgeri tai jau tikrai "viduj" tas hormonas smile.gif bet dziaugiuos kad nepabijojau. as jo nejauciu, draugas taip pat nejaucia. tikrai ne karto nebuvo iskrites. veikia atrodo gerai - vaiku nera biggrin.gif

as ir galvoju kad pirksiu kitam men KZ ten visstiek yra naujas isradimas ir visko maziau ir tiesiogiai per krauja patenka, nereikia gerti

o idomu krajavimas pamazejo ar padidejo>?
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 20, 13:22)
as ir galvoju kad pirksiu kitam men KZ ten visstiek yra naujas isradimas ir visko maziau ir tiesiogiai per krauja patenka, nereikia gerti

o idomu krajavimas pamazejo ar padidejo>?

zinok, man atrodo, kad kraujuoju net maziau nei su KT. nors ir su KT negausiai buvo. pirma menesi man buvo "patepliojimu", bet po to viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 04 20, 13:23)
zinok, man atrodo, kad kraujuoju net maziau nei su KT. nors ir su KT negausiai buvo. pirma menesi man buvo "patepliojimu", bet po to viskas ok.

man su KT mazdaug 3 d kraujuoja dar 2 d pateplioja
o kai nieko nevaurtojau viskas utrukdavo iki 7 d

dabr geriu KT ir noriu jau nuo sekancio men pradet KZ
paziuresiu
bet mane mintis kad tik karta i menesi isideti ir ramu labai vilioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 20, 13:33)
man su KT mazdaug 3 d kraujuoja dar 2 d pateplioja
o kai nieko nevaurtojau viskas utrukdavo iki 7 d

dabr geriu KT ir noriu jau nuo sekancio men pradet KZ
paziuresiu
bet mane mintis kad tik karta i menesi isideti ir ramu labai vilioja blush2.gif

as tai uzsidedu telefone priminima, nes taip atsipalaiduoju, kad tikrai net karta per menesi ji pamirsciau smile.gif isidejima/issiemima visada nusistatau biggrin.gif is pradziu tai budavo taip: iseinu is namu ir galvoju "kazka pamirsau" "ar turiu tabletes pasiemusi". bet ziauriaisiai kai vakarais pasokdavau "aaa tabletes neisgeriau!!" smile.gif geriau jas daug metu, tai jau kaip uzprogramuoja buvau tongue.gif dabar tai ramiakas smile.gif na nevisai, nes kiekviena vakara 21val insulina leidziu sad.gif
Atsakyti
LAbai geras atradimas smile.gif Bet brangoka visgi. Man labai patogu,bet mano vyras zieda jaucia. Tikrai patarciau KT keisti i KZ.
Atsakyti
Taip, dėl kainos sutinku: didelė (na bet mes su draugu išlaidas kontracepcijai per pusę dalinamės, tai konkrečiai mano biudžetas labai dėl to nenukenčia ax.gif), o kad neužmirščiau darbo kalendoriuj užsilipinus esu tuos lipdukus, tik atsiverčiu ir iškart žinau smile.gif
Atsakyti