jau kokie metai naudoju zieda, pries tai geriau tabletes. esu ziedu labiau patenkinta, nes reciau reikia ji prisiminti. zodziu, viskas gerai isskyrus ta pacia beda kaip ir su KT - nera noro absoliuciai. is tikruju jau net nebejuokinga, jau ir brangusis nervinasi...
QUOTE(2kamila @ 2007 04 18, 13:11)
O eglut 83 ar tau svoris per metus nuo KZ nepasikeite? labai nerimauju........
O del noro tai ir man tas pats, nesinori myletis nors tu ka
O del noro tai ir man tas pats, nesinori myletis nors tu ka
as susirgau diabetu, tai labai sustorejau del to. meskinas dabar esu o KZ itakos tikrai nepastebejau. neaugo jis man ir nuo tablecikiu.
Kaip nora atgauti??
QUOTE(egle_83 @ 2007 04 18, 10:07)
jau kokie metai naudoju zieda, pries tai geriau tabletes. esu ziedu labiau patenkinta, nes reciau reikia ji prisiminti. zodziu, viskas gerai isskyrus ta pacia beda kaip ir su KT - nera noro absoliuciai. is tikruju jau net nebejuokinga, jau ir brangusis nervinasi...
man žiedas super . nieko nesijaučia ir taip patogu . su noru pas mane viskas ok , tik pms'as tooooooks žiaurus pasidarė, kad net kraupu . brangiausiasis beveik iš namų išsikrausto tuo periodu
QUOTE(ruutka @ 2007 04 18, 14:19)
man žiedas super . nieko nesijaučia ir taip patogu . su noru pas mane viskas ok , tik pms'as tooooooks žiaurus pasidarė, kad net kraupu . brangiausiasis beveik iš namų išsikrausto tuo periodu
man irgi panasiai tik nezinau ar cia nuo ziedo
+2007 04 18, 16:56-->
Papildyta:
aš įtariu kad man nuo žiedo , nes anksčiau taip nebūdavo
QUOTE(Ievute @ 2007 04 18, 16:56)
man irgi panasiai tik nezinau ar cia nuo ziedo
Papildyta:
aš įtariu kad man nuo žiedo , nes anksčiau taip nebūdavo
man ir nuo tableciu, ir nuo ziedo tas pats kai dariau pertrauka taip nebuvo ir siaip vos ne visoms draugems nuo hormonu taip yra
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 19, 13:11)
Kai aš dariau pertrauką, PMS simptomai tie patys išliko Reiškia, man ne nuo KT ar KŽ taip
o kiek laiko darei pertrauka? man gydytoja sake jokiu pertrauku nedaryti.
sveikutes as cia naujoke!!
as nusipirkau pries kokius 4 men KZ bet iki siol nedrystu isbandyt net nzn kodel!!
as nusipirkau pries kokius 4 men KZ bet iki siol nedrystu isbandyt net nzn kodel!!
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 19, 13:33)
Neilgai, vieną kartą mėnesį ir kažkur po metų - mėnesį, nes buvau sumaniusi mest hormoninę kontracepciją, tačiau nieko geresnio neradau ir grįžau prie jos Bet nepasakyčiau, kad tas mėnuo be kontraceptikų nors kiek sušvelnino PMS
jei jau darai pertrauka, reikia minimum 3men daryti, bet geriausia 6men. cia man ne vienas gydytojas taip sake.
zaneta19, KZ geras dalykas, bent jau uz tabletes man tikrai geresnis.