Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

jau kokie metai naudoju zieda, pries tai geriau tabletes. esu ziedu labiau patenkinta, nes reciau reikia ji prisiminti. zodziu, viskas gerai isskyrus ta pacia beda kaip ir su KT - nera noro absoliuciai. is tikruju jau net nebejuokinga, jau ir brangusis nervinasi...
Atsakyti
O eglut 83 ar tau svoris per metus nuo KZ nepasikeite? labai nerimauju........ doh.gif
O del noro tai ir man tas pats, nesinori myletis nors tu ka g.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2kamila @ 2007 04 18, 13:11)
O eglut 83 ar tau svoris per metus nuo KZ nepasikeite? labai nerimauju........ doh.gif
O del noro tai ir man tas pats, nesinori myletis nors tu ka g.gif  schmoll.gif  doh.gif

as susirgau diabetu, tai labai sustorejau del to. meskinas dabar esu sad.gif doh.gif o KZ itakos tikrai nepastebejau. neaugo jis man ir nuo tablecikiu.
Kaip nora atgauti?? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 04 18, 10:07)
jau kokie metai naudoju zieda, pries tai geriau tabletes. esu ziedu labiau patenkinta, nes reciau reikia ji prisiminti. zodziu, viskas gerai isskyrus ta pacia beda kaip ir su KT - nera noro absoliuciai. is tikruju jau net nebejuokinga, jau ir brangusis nervinasi...

man žiedas super thumbup.gif . nieko nesijaučia ir taip patogu thumbup.gif . su noru pas mane viskas ok mirksiukas.gif , tik pms'as tooooooks žiaurus pasidarė, kad net kraupu bash.gif frusty.gif . brangiausiasis beveik iš namų išsikrausto tuo periodu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 04 18, 14:19)
man žiedas super  thumbup.gif . nieko nesijaučia ir taip patogu  thumbup.gif . su noru pas mane viskas ok  mirksiukas.gif , tik pms'as tooooooks žiaurus pasidarė, kad net kraupu  bash.gif  frusty.gif . brangiausiasis beveik iš namų išsikrausto tuo periodu  doh.gif

man irgi panasiai bigsmile.gif tik nezinau ar cia nuo ziedo ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 04 18, 16:56-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 04 18, 16:56)
man irgi panasiai bigsmile.gif tik nezinau ar cia nuo ziedo ax.gif

Papildyta:
aš įtariu kad man nuo žiedo blink.gif , nes anksčiau taip nebūdavo unsure.gif
Atsakyti
man ir nuo tableciu, ir nuo ziedo tas pats sad.gif kai dariau pertrauka taip nebuvo tongue.gif ir siaip vos ne visoms draugems nuo hormonu taip yra sad.gif
Atsakyti
Kai aš dariau pertrauką, PMS simptomai tie patys išliko g.gif Reiškia, man ne nuo KT ar KŽ taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 19, 13:11)
Kai aš dariau pertrauką, PMS simptomai tie patys išliko g.gif Reiškia, man ne nuo KT ar KŽ taip smile.gif

o kiek laiko darei pertrauka? man gydytoja sake jokiu pertrauku nedaryti.
Atsakyti
Neilgai, vieną kartą mėnesį ir kažkur po metų - mėnesį, nes buvau sumaniusi mest hormoninę kontracepciją, tačiau nieko geresnio neradau ir grįžau prie jos smile.gif Bet nepasakyčiau, kad tas mėnuo be kontraceptikų nors kiek sušvelnino PMS doh.gif
Atsakyti
sveikutes as cia naujoke!!
as nusipirkau pries kokius 4 men KZ bet iki siol nedrystu isbandyt net nzn kodel!!
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 19, 13:33)
Neilgai, vieną kartą mėnesį ir kažkur po metų - mėnesį, nes buvau sumaniusi mest hormoninę kontracepciją, tačiau nieko geresnio neradau ir grįžau prie jos  smile.gif Bet nepasakyčiau, kad tas mėnuo be kontraceptikų nors kiek sušvelnino PMS doh.gif

jei jau darai pertrauka, reikia minimum 3men daryti, bet geriausia 6men. cia man ne vienas gydytojas taip sake.
zaneta19, KZ geras dalykas, bent jau uz tabletes man tikrai geresnis.
Atsakyti