QUOTE(Giegrute @ 2007 04 12, 22:35)
Sveikos, mamos,
nu ir aš tokį klausimuką apie KŽ turiu:
noriu pradėti KŽ naudoti po gimdymo. Ginekologė rekomendavo pirmus du mėnesius gerti KT, o trečią ciklą įsidėti KŽ, nes jei iki KŽ vartojimo pradžios du mėnesius nebuvo naudota jokia hormoninė kontracepcija, tai nuo KŽ gali pradėti teplioti kokius tris pirmus mėn. Tai prašom iš savo patirties pasisakyti apie šituos tepliojimus: ar tikrai jie būna? nes nžn ką pirkti: ar KT, ar KŽ...
Ačiū už atsakymus.
nu ir aš tokį klausimuką apie KŽ turiu:
noriu pradėti KŽ naudoti po gimdymo. Ginekologė rekomendavo pirmus du mėnesius gerti KT, o trečią ciklą įsidėti KŽ, nes jei iki KŽ vartojimo pradžios du mėnesius nebuvo naudota jokia hormoninė kontracepcija, tai nuo KŽ gali pradėti teplioti kokius tris pirmus mėn. Tai prašom iš savo patirties pasisakyti apie šituos tepliojimus: ar tikrai jie būna? nes nžn ką pirkti: ar KT, ar KŽ...
Ačiū už atsakymus.
www.ziedas.lt yra info kada tinka naudoti KZ po gimdymo, is savo patirties negaliu pasakyti, nes dar negimdziau.3 dienos dar man kaip ji isidejau, tai menesines siandien trecia diena ir baigesi, tai sanu
Dar idomu kaip bus per mylejimasi, nes daugiau nei 50% moteru ir vyru per si akta jaucia ir tai gana nemalonu, nu bus matyt, butinai parasysiu jums