Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Tei tada gerai, kad nebutina laikyti saldytuve thumbup.gif Nu ka, vakar ir as isidejau sita zieduka, ziuresim kaip bus. Kol kas viskas tvarkoj, nei as jo jauciu, nei jis man krenta. mirksiukas.gif Tik va dar toks pastebejimas: kai as ji dejau, tai jis man giliai neisikiso...ir toliau pastumti nelabai iseina blush2.gif Tai klausimas, ar ir Jums taip yra ir kaip per smileysex.gif ? Man toks jausmas, kad ji turetu jausti vyriskasis pasididziavimas g.gif
Atsakyti
Na MB jo sekso metu nejaučia, nors praeitais metais, kai KŽ buvau įsidėjusi mėnesį, jautė ir netgi labai g.gif Jau buvau nusiteikusi "prieš tai" išsiiminėti KŽ bigsmile.gif
Ievaa, na aš kiek man išeina giliau įkišu tą žiedą.
Atsakyti
Na siandien ruosiuosi pirkti ir as ta ziedeli 4u.gif
pasiskaiciau ka jus cia prirasiusios esat, kaip tik man siandien 1-oji menesiniu diena tai eisiu pirkti ir startuosiu. blush2.gif
Bet neradau tokio dalyko jusu pasisakymuose, kuris man yra gal net svarbiausias, ar nuo jo nepriaugot kuri svorio??? Anksciau naudojau KT, tai patikekit meciau jas greit nes+10kg priaugau.Dabar metus nieko nenaudojau bet KZ noreciau visai pabandyt g.gif
Atsakyti
klausiau daktares..... tai jos atsakymas kad svoris priaugamas ne nuo KT ar KZ o nuo bandeliu ir pyragaiciu... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 04 11, 12:29)
klausiau daktares..... tai jos atsakymas kad svoris priaugamas ne nuo KT ar KZ o nuo bandeliu ir pyragaiciu... wink.gif

Galimas daiktas drinks_cheers.gif man tai pvz. svoris buvo pakrites, ji dar lig siol atstatineju... bet KZ cia niekuo detas, manau...
Atsakyti
Aš tai kažkur išskaičiau, kad, kai vartojamos KT ar KŽ, moteris visada yra toj antrojoj ciklo stadijoj, "nevaisingoj", o juk visos žinom, kad kaip tik tuomet mus kamuoja PMS doh.gif Už tai kartais sunkiau atsispirti padidėjusiam apetitui... ax.gif
Atsakyti
Na as ka bevartociau ar KT, ar KP niekad ne kilas nebuvo priauges, nemanau, kad tas kilas priaugs ir naudojant KZ. Manau cia labiau psichologinis dalykas. Prisisvaigstam visos, kad kilai auga, tai jie ir auga. O kontracepcija cia visai nieko deta... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 11, 12:17)
Na MB jo sekso metu nejaučia, nors praeitais metais, kai KŽ buvau įsidėjusi mėnesį, jautė ir netgi labai  g.gif Jau buvau nusiteikusi "prieš tai" išsiiminėti KŽ bigsmile.gif
Ievaa, na aš kiek man išeina giliau įkišu tą žiedą.

Na bet man siek tiek "nesirisa logika" : mano pirstas tai tikrai nera ilgesnis uz MB blush2.gif Tai kaip as ji galiu nustumpti tai giliai, kad maniskis jo nejaustu? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na nežinau, bet gal, pavyzdžiui, mano atveju paskutinį kartą aš kažkokiu geresniu "kampu" tą KŽ įstumiau, kad MB jo nejaučia ax.gif Nes tikrai giliau nei mano pirštai siekia aš jo įgrūsti negalėjau g.gif
Jei taviškis vis tik jaus tą KŽ, gal jo paprašyk tą procedūrą atlikti? 4u.gif
Atsakyti
Nu va, mergytes, nusipirkau vakar KZ , iskart isidejau nes vakar ir prasidejo "mano dienos" , tai kazkaip fainiai iskart pasijauciau, lengvai isvis kazkaipm isikiso jis man, nejauciu jo nei sededama nei kitaip. O svarbiausia tai nuotaika pakilo iskarto, nes nustojo skaudeti pilva ir kazkaip gerai labai jauciuosi siandien visa diena. Bus matyt ar jausis jis mums kai mylesimes. Parasysiu jums butinai, nes matau cia visokiu skirtingu pasisakymu yra. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O del svoriuko tai manau jus teisios, dekui uz atsakymus, tikekimes nepriaugs papildomi kg lotuliukas.gif
Atsakyti
www.ziedas.lt 4u.gif Ten labai daug atsakymų į kai kuriuos Jūsų klausimus, pvz dėl bakterijų ant žiedo ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,
nu ir aš tokį klausimuką apie KŽ turiu:
noriu pradėti KŽ naudoti po gimdymo. Ginekologė rekomendavo pirmus du mėnesius gerti KT, o trečią ciklą įsidėti KŽ, nes jei iki KŽ vartojimo pradžios du mėnesius nebuvo naudota jokia hormoninė kontracepcija, tai nuo KŽ gali pradėti teplioti kokius tris pirmus mėn. Tai prašom iš savo patirties pasisakyti apie šituos tepliojimus: ar tikrai jie būna? nes nžn ką pirkti: ar KT, ar KŽ...
Ačiū už atsakymus.

Atsakyti
QUOTE(Giegrute @ 2007 04 12, 21:35)
Sveikos, mamos,
nu ir aš tokį klausimuką apie KŽ turiu:
noriu pradėti KŽ naudoti po gimdymo. Ginekologė rekomendavo pirmus du mėnesius gerti KT, o trečią ciklą įsidėti KŽ, nes jei iki KŽ vartojimo pradžios du mėnesius nebuvo naudota jokia hormoninė kontracepcija, tai nuo KŽ gali pradėti teplioti kokius tris pirmus mėn. Tai prašom iš savo patirties pasisakyti apie šituos tepliojimus: ar tikrai jie būna? nes nžn ką pirkti: ar KT, ar KŽ...
Ačiū už atsakymus.

gyvenime nesu gerusi KT...... dabar turiu KZ antra savaite, jokiu tepliojimu nebuvo. kaip tik maziau sirgau, greiciau baigiau... man naturaliai dar budavo kelias dienas teplodavo, o su KZ tu keliu dienu nebetepliojo..... cia gal indvidualiai kiekvienai g.gif nerasi atsakymo kol pati nepabandysi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 13 balandžio 2007 - 10:20