Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

ruosiuos pradet vartot KC gydytoja patare nors ir turiu zaizdele bet galima ir naudojant KC gydytis.o gydytoja ji patare naudoti todel kad mano vyras 3 men nebuna namie o men buna su manim...turbut nuieko bloga kad as ji naudosiu tik 1men ir 3men darysiu pertrauka...?
sorry pasitaisau ne KC o KZ biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikute ;): 05 balandžio 2007 - 10:01
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 05, 08:08)
Pasakykit man, ar normalu, jei įsidėjau KŽ praeitą pirmadienį, o vis dar teplioja? Na l. nedaug, bet man tai šioks toks diskomfortas unsure.gif

Aisku, normalu. pirmaji cikla gali tepliot. apskritai, per pirmus tris men. susinormalizuoja. man tik pirmaji mne. tepliojo...
Atsakyti
wink.gif+2007 04 05, 10:59-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 04 05, 10:59)
turbut nuieko bloga kad as ji naudosiu tik 1men ir 3men darysiu pertrauka...?

juk kaskart reikes pereinamojo periodo... unsure.gif ir gali pasireikst kaskart visi tepliojimai kaip visad dazniausiai buna vos pradejus vartot bet kokia konracepcija..

jei klystu pataisykit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 04 05, 15:55)
juk kaskart reikes pereinamojo periodo...  unsure.gif ir gali pasireikst kaskart visi tepliojimai kaip visad dazniausiai buna vos pradejus vartot bet kokia konracepcija..

jei klystu pataisykit?  g.gif

manau kad tu teisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 04 05, 15:55)
juk kaskart reikes pereinamojo periodo...  unsure.gif ir gali pasireikst kaskart visi tepliojimai kaip visad dazniausiai buna vos pradejus vartot bet kokia konracepcija..

Pritariu-jei naudot, tai be pertrauku.
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 04 05, 16:55)

As ir pritariu smile.gif ginekologe yra sakiusi, kad jei darai, kaip kad cia buvo pamineta, organizmas vis turi ir turi pratinti prie kontracepcijos, o tai nieko gero...Geriau tokiu pertraukeliu nedaryt.... schmoll.gif
Atsakyti
Nu aišku. Paklausiau, nes jau kažkaip ilgai tas tepliojimas, jau antra savaitė baiginėjasi unsure.gif O tai kiek per kiek naudojimo ciklų organizmas pripras? Per 3 gal? g.gif
Atsakyti
toks klausimukas ax.gif Nuspirkau zieda ir man vaistininke liepe ji laikyt saldytuve iki naudojimo, nors ant pakuotes rasoma, kad galima iki 30 laipsniu paciuentei laikyti. Kaip Jus darote? g.gif Nes as pirkau pirma karta ir nelabai zinau kaip elgtis. As nelaikiau saldytuve, nes taip isejo , kad negalejau. Ar cia nieko blogo? Ar jau jo veiksmingumas krenta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 04 09, 13:37)
toks klausimukas ax.gif  Nuspirkau zieda ir man vaistininke liepe ji laikyt saldytuve iki naudojimo, nors ant pakuotes rasoma, kad galima iki 30 laipsniu paciuentei laikyti. Kaip Jus darote? g.gif  Nes as pirkau pirma karta ir nelabai zinau kaip elgtis. As nelaikiau saldytuve, nes taip isejo , kad negalejau. Ar cia nieko blogo? Ar jau jo veiksmingumas krenta? g.gif

As tai pacia paskutine diena perku, tai i saldytuva nebededu schmoll.gif o vaistineje atnesa is saldytuvo ir namie rekomenduoja saldytuve laikyti iki naudojimo. o del veiksmingumo - ar jis mazeja, tai negaliu pasakyt unsure.gif
Atsakyti
as tai laikau spintelej, manau kad ten vesiau visvien..be to parasyta kad galima laikyti iki 30laipsniu, tai nematau bedos..po kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievaa @ 2007 04 09, 14:37)
toks klausimukas ax.gif  Nuspirkau zieda ir man vaistininke liepe ji laikyt saldytuve iki naudojimo, nors ant pakuotes rasoma, kad galima iki 30 laipsniu paciuentei laikyti. Kaip Jus darote? g.gif  Nes as pirkau pirma karta ir nelabai zinau kaip elgtis. As nelaikiau saldytuve, nes taip isejo , kad negalejau. Ar cia nieko blogo? Ar jau jo veiksmingumas krenta? g.gif

as tai saldytuve laikau mirksiukas.gif . daktare sake, kad itakos neturi kur laikai, sumazeja tik galiojimo laikas
Atsakyti
Na man tai KŽ žiauriai netiko... Nors ginekologė gyrė, rekomendavo susigundžiau ir aš jį pabandyti, bet nepraėjus net dviem savaitėm aš jį išsiėmiau ir šveičiau lauk bigsmile.gif Kraujavo gerą mėnesį (netepiau o tikrąja ta žodžio prasme kraujavau ir su žiedu ir išsiėmus), nugarą skaudėjo siaubingai, kai išsiėmiau už dienos praėjo.... Nu jei čia toks šalutinis poveikis tai velniop... g.gif Tai va.... Smagu kai lengvai organizmas priima KC... ax.gif
Atsakyti