Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(coliuke_v @ 2007 04 02, 11:19)
Saugotis reikia tik pačią pirmąją naudojimo savaitę.

Pagal instrukciją atrodo, kad saugotis reikia tik tada, kai KŽ įsidedi ne pirmą, o antrą natūralių mmm dieną. Jei įsidedi pirmą, tai nereikia saugotis.
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 04 02, 12:07)
Pagal instrukciją atrodo, kad saugotis reikia tik tada, kai KŽ įsidedi ne pirmą, o antrą natūralių mmm dieną. Jei įsidedi pirmą, tai nereikia saugotis.

teisingai smile.gif
Atsakyti
Aš kaip blondinė "pavarysiu ne į temą" lotuliukas.gif Žinot kodėl man žiedas labai patinka? Nes:
1) dingo krūtų skausmas prieš mėnesines;
2)padidėjo krūtys ( thumbup.gif , nes turėjau pakankamai mažas)
3) nereik kasdien atsiminti ir išgerti tabletę
Gal kuri daugiau žinot žiedo "privalumų"? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_v @ 2007 04 03, 09:36)
Aš kaip blondinė "pavarysiu ne į temą"  lotuliukas.gif Žinot kodėl man žiedas labai patinka? Nes:
1) dingo krūtų skausmas prieš mėnesines;
2)padidėjo krūtys ( thumbup.gif , nes turėjau pakankamai mažas)
3) nereik kasdien atsiminti ir išgerti tabletę
Gal kuri daugiau žinot žiedo "privalumų"?  4u.gif

Svoris neauga mirksiukas.gif nors as nieko pries, jei pora kg i pliusa butu... as zinokit, minusa parasysiu: pakankamai brangus - tai viena; kitas dalykas - mano menesines pagausejo. jau trys dienos, o viskas lygiai taip pat kaip pirmaja. anksciau po triju dienu iklotu man uztekdavo (saugojomes naturaliai), nu dabar doh.gif bet gal cia antras gimdymas "kaltas", ne KZ. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GMONIKA @ 2005 08 30, 10:14)
SVEIKOS,

Aš taip pat turiu NUVARING žiedą,-esu begalo patenkinta, kad nereikia kas vakarą ryti tabletes.
Naudoju jau 4 žiedelį,-išskyros manęs nekankina,nes jų nėra, o kad spuogelių tai tikrai atsirado, nes niekad manęs jie nekankino.
Tik, kad va šį mėnesį , pamiršau jį laiku išsiimti, ir pralaukiau 6 valandas.
Instrukcijoje parašyta, kad reikia tada saugotis , pvz.prezervatyvu.
Mano mensės lygiai kas 28 dienos.

O as tai is instrukcijos supratau,kad svarbu ji laiku ISIDETI,o ne issiimti.Mano logika man sako,kad ziedas nustoja veikti po 21 dienos,o po to juk vistiek 7 dienas jo neturi g.gif O,va jei paveluotum 6val.isidet,tai jau ir papildomai reiketu saugotis. g.gif O GAL NE?
Papildyta:
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 29, 21:56)
Parduoda be recepto, bet jei turi zaizdele, kazi ar gerai tas KZ. Nors merginos cia rase, kad naudoja ir zaizdeles turedamos smile.gif
Papildyta:
Ne, nu bet palaukit... g.gif taigi, savaites pertrauka siaip ar taip daroma... tai ka jus tada darot:su prezervatyvais  smileysex.gif ar nesimylit visai? rolleyes.gif

O juk ta savaites pertrauka tai lygiai taip pat kaip ir su KT.O vartojant KT ta savaite reikia saugotis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sensitive @ 2007 04 03, 15:21)
O as tai is instrukcijos supratau,kad svarbu ji laiku ISIDETI,o ne issiimti.Mano logika man sako,kad ziedas nustoja veikti po 21 dienos,o po to juk vistiek 7 dienas jo neturi g.gif O,va jei paveluotum 6val.isidet,tai jau ir papildomai reiketu saugotis. g.gif O GAL NE?
Papildyta:

O juk ta savaites pertrauka tai lygiai taip pat kaip ir su KT.O vartojant KT ta savaite reikia saugotis? blush2.gif

Nu tai remiantis informaciniais lapeliais, nereikia saugotis... o ir didziaja dali tu 7 dienu menesines buna smile.gif bet va, pati rasai, jog Tavo nuomone, KZ nustoja veikti po 21 dienos... tai kaip cia iseina? jei nereikia tas 7 dienas saugotis, tai taip iseina, kad 28 dienas veikia, kuo giliai isitikinus esu ir nebijau smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 04 04, 09:25)
Nu tai remiantis informaciniais lapeliais, nereikia saugotis... o ir didziaja dali tu 7 dienu menesines buna smile.gif bet va, pati rasai, jog Tavo nuomone, KZ nustoja veikti po 21 dienos... tai kaip cia iseina? jei nereikia tas 7 dienas saugotis, tai taip iseina, kad 28 dienas veikia, kuo giliai isitikinus esu ir nebijau  smileysex.gif

na taip,sakau tik ,kad paveluoti issiimti 6val.dar nera beda,beda butu 6val paveluoti isideti lotuliukas.gif ....ir uzmirsti,kad pavelavai lotuliukas.gif
BET ZIEDAS NEGALI VEIKTI TAS SEPTYNIAS DIENAS,NES JO TEN PAPRASCIAUSIAI NERA blush2.gif tai kaip tada iseina?Bet gal geriau jau nesigilinti ax.gif
Atsakyti
Nu blin, subalamūtinot mane visai, mergos doh.gif Nebežinau dabar, kuo tikėti... g.gif O juk KT irgi toks pat veikimas, darai 7 d. pertrauką, per kurią apsauga garantuojama. Tas pats ir su KŽ. Gal dėl to, kad per tas 3 sav. kai geriam KT ar būnam su KŽ, tiek hormonų privaroma į organizmą, kad tos apsaugos liuosiai 7 dienoms užtenka rolleyes.gif O gal dėl to, kad, šiaip ar taip, po 21 d. vartojimo prasideda mmm (nežinau tik, ar tikros, ar hormonų išprovokuotos), po kurių 3-4 dienoms praėjus vėl KT ar KŽ į trasą eina, o kiek žinau, po mmm iškart neįmanoma pastoti. Ar ne taip?
Atsakyti
Sveikos.
Metus naudojau KŽ lygtai viskas buvo gerai, o svarbiausia patogu. Bet paskui dėl kitų sveikatos problemų apie metus laiko nenaudojau jokių kontraceptikų.
Dabar jau antras mėnuo su KŽ vėl, bet štai kas man atsitiko: pirmą mėnesį savaitę prieš mėnesines užėjo baisūs alkio priepuoliai, tiesiog negalėjau liautis valgyt, per porą dienų priaugau 3 kg. Po mėnesinių jie savaime nukrito, pradėjau antrą KŽ, su svoriu viskas gerai, bet mėnesinės prasidėjo porą dienų prieš išimant KŽ ir gausios su skausmais ko niekada nebūdavo schmoll.gif .Gal kam yra taip buvę unsure.gif Nes kiek skaitau instrukciją tai rašo gali pateplioti, bet čia tepliojimu nebepavadinsi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2007 04 04, 10:18)
Sveikos.
Metus naudojau KŽ lygtai viskas buvo gerai, o svarbiausia patogu. Bet paskui dėl kitų sveikatos problemų apie metus laiko nenaudojau jokių kontraceptikų.
Dabar jau antras mėnuo su KŽ vėl, bet štai kas man atsitiko: pirmą mėnesį savaitę prieš mėnesines užėjo baisūs alkio priepuoliai, tiesiog negalėjau liautis valgyt, per porą dienų priaugau 3 kg. Po mėnesinių jie savaime nukrito, pradėjau antrą KŽ, su svoriu viskas gerai, bet mėnesinės prasidėjo porą dienų prieš išimant KŽ ir gausios su skausmais ko niekada nebūdavo  schmoll.gif .Gal kam yra taip buvę  unsure.gif Nes kiek skaitau instrukciją tai rašo gali pateplioti, bet čia tepliojimu nebepavadinsi  blink.gif

Sveika 4u.gif Net nežinau ką patart. Jei nesiliaus skaudėję, tai dėl šventos ramybės nueik pas gydytoją, bet manau kad tai tik organizmo prisipratinimas prie KŽ. O ar neparašyta, kad normalu jei mėnesinės prasideda anksčiau nei ištrauki žiedą?
Atsakyti
Hmzz...as zadu pereiti prie KZ nuo KP, todel toki klausimuka turiu: kazin ar kokios nors ten bakterijos ar mikroorganizmai blogi nesidaugina aplink zieda, kai jis buna idetas i maksti? g.gif Ir siaip, ar kam nors padaugejo isskyru? Nes kitur skaiciau, kad tipo ziedas "pagausina" isskyras... g.gif
Atsakyti
Pasakykit man, ar normalu, jei įsidėjau KŽ praeitą pirmadienį, o vis dar teplioja? Na l. nedaug, bet man tai šioks toks diskomfortas unsure.gif
Atsakyti