QUOTE(Fleurette @ 2007 03 30, 07:42)
Nu gerai, o jeigu aš išsiimu konkrečiam "tam" reikalui, ir po to iškart įsidedu (o mano atveju tai tikrai būna greičiau nei po 3 val.
), tipo irgi galiu pastoti? Keik supratau, KŽ veikimas toks, kad jis nuolat išskiria tam tikrą hormonų kiekį, o jeigu KŽ išimamas ilgiau nei 3 val., hormonų kiekis gali būti sumažėjęs. Nu bet, pvz., gal per kokias 45-60 min. (
) niekas ten labai nesumažėja...
hormonai is KZ issiskiria nuo organizmo silumos, o kadangi hormonu kiekis labai mazas, tai per 3val baigiasi jie organizme
. viskas sumazeja daugiau nei po 3val, nuo 60min neturetu nieko atsitikt
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 30, 07:42)
Nu gerai, o jeigu aš išsiimu konkrečiam "tam" reikalui, ir po to iškart įsidedu (o mano atveju tai tikrai būna greičiau nei po 3 val.
), tipo irgi galiu pastoti? Keik supratau, KŽ veikimas toks, kad jis nuolat išskiria tam tikrą hormonų kiekį, o jeigu KŽ išimamas ilgiau nei 3 val., hormonų kiekis gali būti sumažėjęs. Nu bet, pvz., gal per kokias 45-60 min. (
) niekas ten labai nesumažėja...
hormonai is KZ issiskiria nuo organizmo silumos, o kadangi KZ turi labai mazas hormonu dozes, tai po 3val ju organizme nebelieka. nuo 60min neturetu nieko blogo but
Papildyta:
QUOTE(Sejle @ 2007 04 02, 09:43)
o man tiesiog atrodo, kad paprasciausiai nepakankamai istirta... gal KZ, KP, KT "kontaktuoja" su kokiais nors preparatais ir dingsta ju poveikis.. kaip kad kt su vitaminais ir pan..
zinau, kad naudojant KZ pataria vengti preparatu su eziuole, nes KZ poveikis susilpneja atrodo per pus
. idomu kaip veikia kiti preparatai ar vaistai