Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ina @ 2007 03 29, 20:49)
Susigundžiau naudoti, paskaitinėjusi  smile.gif Nusibodo kiekvieną rytą prisiminti išgerti KT. Be to vyrą matau retai  mirksiukas.gif, o spralės negaliu įsidėti dėl žaizdelės.

Ar KŽ parduoda be recepto?

Parduoda be recepto, bet jei turi zaizdele, kazi ar gerai tas KZ. Nors merginos cia rase, kad naudoja ir zaizdeles turedamos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ruutka @ 2007 03 29, 19:30)
siaip man daktare patare naudotis kokiom nors kitom apsisaugojimo priemonem kai issiimi zieda. kadangi jau po 3val be ziedo galima pastot, tai labai laisvai galima  nestuke.gif  ax.gif

Ne, nu bet palaukit... g.gif taigi, savaites pertrauka siaip ar taip daroma... tai ka jus tada darot:su prezervatyvais smileysex.gif ar nesimylit visai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 29, 20:56)
Parduoda be recepto, bet jei turi zaizdele, kazi ar gerai tas KZ. Nors merginos cia rase, kad naudoja ir zaizdeles turedamos smile.gif
Papildyta:
Ne, nu bet palaukit... g.gif taigi, savaites pertrauka siaip ar taip daroma... tai ka jus tada darot:su prezervatyvais  smileysex.gif ar nesimylit visai? rolleyes.gif

ai, tai kai ta savaite buna be ziedo tai tada sergam gi ax.gif bet jei ka, tai poveikis dar buna rolleyes.gif bet jei po savaites pertraukos laiku neisidedi tai tada jau reik naudot ir kitas apsaugos priemones mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute :): 29 kovo 2007 - 21:25
QUOTE(ruutka @ 2007 03 29, 20:30)
siaip man daktare patare naudotis kokiom nors kitom apsisaugojimo priemonem kai issiimi zieda. kadangi jau po 3val be ziedo galima pastot, tai labai laisvai galima  nestuke.gif  ax.gif

Nu gerai, o jeigu aš išsiimu konkrečiam "tam" reikalui, ir po to iškart įsidedu (o mano atveju tai tikrai būna greičiau nei po 3 val. biggrin.gif), tipo irgi galiu pastoti? Keik supratau, KŽ veikimas toks, kad jis nuolat išskiria tam tikrą hormonų kiekį, o jeigu KŽ išimamas ilgiau nei 3 val., hormonų kiekis gali būti sumažėjęs. Nu bet, pvz., gal per kokias 45-60 min. (blush2.gif) niekas ten labai nesumažėja... g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 29, 21:24-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 03 29, 21:24)
ai, tai kai ta savaite buna be ziedo tai tada sergam gi ax.gif bet jei ka, tai poveikis dar buna rolleyes.gif  bet jei po savaites pertraukos laiku neisidedi tai tada jau reik naudot ir kitas apsaugos priemones mirksiukas.gif

Na, taip, didziaja savaites dali sergam, bet pvz. as kai issiimu, tai po 2-3 dienu susergu, tai iki tol dar galiu smileysex.gif arba pacia paskutine diena pries isidedant nauja KZ... bet info knygeleje irgi rasoma, kad poveikis savaite islieka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 30, 06:42)
Nu gerai, o jeigu aš išsiimu konkrečiam "tam" reikalui, ir po to iškart įsidedu (o mano atveju tai tikrai būna greičiau nei po 3 val. biggrin.gif), tipo irgi galiu pastoti? Keik supratau, KŽ veikimas toks, kad jis nuolat išskiria tam tikrą hormonų kiekį, o jeigu KŽ išimamas ilgiau nei 3 val., hormonų kiekis gali būti sumažėjęs. Nu bet, pvz., gal per kokias 45-60 min. (blush2.gif) niekas ten labai nesumažėja... g.gif

Na, jei issiemus buni maziau nei 3 val., neturetum pastot... bent taip raso... bet sakau, man idomu, kaip kitos "sugeba" pastot su tuo KZ. Ar jos tiksliai instrukcijom nesivadovauja? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 30 kovo 2007 - 07:48
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 30, 07:47)
Na, taip, didziaja savaites dali sergam, bet pvz. as kai issiimu, tai po 2-3 dienu susergu, tai iki tol dar galiu  smileysex.gif arba pacia paskutine diena pries isidedant nauja KZ... bet info knygeleje irgi rasoma, kad poveikis savaite islieka rolleyes.gif
Papildyta:
Na, jei issiemus buni maziau nei 3 val., neturetum pastot... bent taip raso... bet sakau, man idomu, kaip kitos "sugeba" pastot su tuo KZ. Ar jos tiksliai instrukcijom nesivadovauja? blink.gif

tai del to, kad nera tokiu konraceptiniu priemoniu kurios apsaugotu 100proc bigsmile.gif gal kai kurios ir nesivadovauja tiksliai tomis instrukcijomis ir pastoja doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 30, 08:08-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 03 30, 08:08)
tai del to, kad nera tokiu konraceptiniu priemoniu kurios apsaugotu 100proc  bigsmile.gif gal kai kurios ir nesivadovauja tiksliai tomis instrukcijomis ir pastoja doh.gif

Na gal... g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau kaip ten del tų kelių valandų g.gif , manau KŽ poveikis tikrai veikia, tik žinau tiksliai, kad nei žiedas, nei kokia kita priemonė nėra patikima 100 proc. verysad.gif , PVZ: mano drauge pries dvi savaites pasigimde sunu , neplanavo naudojo KP tongue.gif ir tikrai laikėsi visu reikalavimų, o bendradarbė laukiasi dabar, nors turėjo spiralę doh.gif .

Manau čia jau kaip lemta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
ingute11 drinks_cheers.gif
KŽ įsidėjau pirmadienį, šiandien dar vis teplioja... Nieko blogo? Gerdama KT taip buvau įpratus prie 3-4 dienų mmm, dabar nusigandau truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute11 @ 2007 04 01, 12:50)
Sveikos,

Nežinau kaip ten del tų kelių valandų g.gif , manau KŽ poveikis tikrai veikia, tik žinau tiksliai, kad nei žiedas, nei kokia kita priemonė nėra patikima 100 proc. verysad.gif , PVZ: mano drauge pries dvi savaites pasigimde sunu , neplanavo naudojo KP  tongue.gif ir tikrai laikėsi visu reikalavimų, o bendradarbė laukiasi dabar, nors turėjo spiralę doh.gif .

Manau čia jau kaip lemta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vat as irgi taip galvoju - jei jau Dievas duos "netyciuka", niekur nedingsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute11 @ 2007 04 01, 13:50)
Sveikos,

Nežinau kaip ten del tų kelių valandų g.gif , manau KŽ poveikis tikrai veikia, tik žinau tiksliai, kad nei žiedas, nei kokia kita priemonė nėra patikima 100 proc. verysad.gif , PVZ: mano drauge pries dvi savaites pasigimde sunu , neplanavo naudojo KP  tongue.gif ir tikrai laikėsi visu reikalavimų, o bendradarbė laukiasi dabar, nors turėjo spiralę doh.gif .

Manau čia jau kaip lemta  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o man tiesiog atrodo, kad paprasciausiai nepakankamai istirta... gal KZ, KP, KT "kontaktuoja" su kokiais nors preparatais ir dingsta ju poveikis.. kaip kad kt su vitaminais ir pan.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 30, 06:42)

O kam išsiimti "tam" reikalui? g.gif Nei man nei jam KŽ tikrai netrukdo ir nei vienas jo nejaučiame. Ir parašyta net kad KŽ jausti neturi. O dėl tos savaitės tai tikrai saugotis nereik. Saugotis reikia tik pačią pirmąją naudojimo savaitę. Jei per pertrauką reiktų saugotis, tai kokia tada būtų jo paskirtis? Tas pats kaip prezervatyvas smile.gif Kadangi KŽ yra hormoninis, tai veikimas panašiai kaip KT. tik reik laikytis visų instrukcijų ir viskas turėtų būt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 30, 07:42)

hormonai is KZ issiskiria nuo organizmo silumos, o kadangi hormonu kiekis labai mazas, tai per 3val baigiasi jie organizme doh.gif . viskas sumazeja daugiau nei po 3val, nuo 60min neturetu nieko atsitikt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 30, 07:42)

hormonai is KZ issiskiria nuo organizmo silumos, o kadangi KZ turi labai mazas hormonu dozes, tai po 3val ju organizme nebelieka. nuo 60min neturetu nieko blogo but mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sejle @ 2007 04 02, 09:43)
o man tiesiog atrodo, kad paprasciausiai nepakankamai istirta... gal KZ, KP, KT "kontaktuoja" su kokiais nors preparatais ir dingsta ju poveikis.. kaip kad kt su vitaminais ir pan..  blush2.gif

zinau, kad naudojant KZ pataria vengti preparatu su eziuole, nes KZ poveikis susilpneja atrodo per pus doh.gif . idomu kaip veikia kiti preparatai ar vaistai g.gif
Atsakyti