Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

Alissa drinks_cheers.gif Maniau, kad tik man vienai jis jaučiasi unsure.gif Bet, anot instrukcijos, juk nieko tokio, jei sueitis vyksta išėmus KŽ? Svarbu KŽ neišimti ilgiau kaip 3 valandoms, ar ne?
Dar norėjau paklausti: įsidėjus KŽ pirmą natūralių mėnesinių dieną, tai mėnesinių nesustabdo? t.y. jos vyksta kaip ir visad, ir baigiasi kaip visada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 28, 06:22)
Alissa drinks_cheers.gif Maniau, kad tik man vienai jis jaučiasi unsure.gif Bet, anot instrukcijos, juk nieko tokio, jei sueitis vyksta išėmus KŽ? Svarbu KŽ neišimti ilgiau kaip 3 valandoms, ar ne?
Dar norėjau paklausti: įsidėjus KŽ pirmą natūralių mėnesinių dieną, tai mėnesinių nesustabdo? t.y. jos vyksta kaip ir visad, ir baigiasi kaip visada? g.gif

taip, jos vis dar vyksta ir baigiasi kaip visada biggrin.gif paskui dar gali pateplioti bigsmile.gif
Atsakyti
Aišku, aš neseniai įsidėjau, galvoju, ar neužsitęs tie kraujavimai pas mane unsure.gif Nepamenu, kaip buvo pernai vasarą, kai buvau įsidėjus KŽ. Bet visgi tas KŽ juk neskatina jokio kraujavimo, tiesiog aš jį įsidėjau tada, kai tas "procesas" buvo jau prasidėjęs, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 28, 08:23)
Aišku, aš neseniai įsidėjau, galvoju, ar neužsitęs tie kraujavimai pas mane unsure.gif Nepamenu, kaip buvo pernai vasarą, kai buvau įsidėjus KŽ. Bet visgi tas KŽ juk neskatina jokio kraujavimo, tiesiog aš jį įsidėjau tada, kai tas "procesas" buvo jau prasidėjęs, ania? bigsmile.gif

nu taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, del ziedo issiemimo sueities metu niekur neskaiciau. Bet esu girdejus, kad ne viena gudruole taip padaro. Tai man irgi atrodo kaip ir logiska isimti ji, jei parasyta, kad gali buti isimtas be jokiu pasekmiu maziau 3 valandu. is esmes juk nera skirtumo, kada isismsi, vistiek hormonu skaicius islieka tas pats. Bet pati nebandziau. smile.gif. O del menesiniu, tai taip, jei isidedi pirma diena, tai viskas vyksta kaip visada be ziedo, baigiasi irgi normaliai. Man, atsimenu, kai geriau kontraceptikus ar naudojau zieda, menesines buvo labai reguliarios. Labai tiksliai prasidedavo ir skausmu nebuvo jokiu, kaip paprastai pirma diena, bet vistiek atsisakiau. Netiko man kontracepcija.
Atsakyti
QUOTE(Alissa @ 2007 03 28, 13:32)
Sveikutes, del ziedo issiemimo sueities metu niekur neskaiciau. Bet esu girdejus, kad ne viena gudruole taip padaro. Tai man irgi atrodo kaip ir logiska isimti ji, jei parasyta, kad gali buti isimtas be jokiu pasekmiu maziau 3 valandu. is esmes juk nera skirtumo, kada isismsi, vistiek hormonu skaicius islieka tas pats.  Bet pati nebandziau. smile.gif. O del menesiniu, tai taip, jei isidedi pirma diena, tai viskas vyksta kaip visada be ziedo, baigiasi irgi normaliai. Man, atsimenu, kai geriau kontraceptikus ar naudojau zieda, menesines buvo labai reguliarios. Labai tiksliai prasidedavo ir skausmu nebuvo jokiu, kaip paprastai pirma diena, bet vistiek atsisakiau. Netiko man kontracepcija.

Na taip, is esmes juk nera skirtumo, kaip rasai, bet kazi, kaip is tikruju? neimanoma pastoti taip?... cia anksciau kazkuri buvo rasiusi, kad su KZ pastojo... tik idomu, del kokiu priezasciu... unsure.gif
Atsakyti
Va va, tas mane irgi domina labai,. žinot, vaikų nesinorėtų dabar turėti, tuo labiau už tą KŽ toookius pinigus suplojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 29, 06:40)
Va va, tas mane irgi domina labai,. žinot, vaikų nesinorėtų dabar turėti, tuo labiau už tą KŽ toookius pinigus suplojus doh.gif

Taigis, kad taip, man galioja lygiai tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 28, 23:22)
Na taip, is esmes juk nera skirtumo, kaip rasai, bet kazi, kaip is tikruju? neimanoma pastoti taip?... cia anksciau kazkuri buvo rasiusi, kad su KZ pastojo... tik idomu, del kokiu priezasciu... unsure.gif

kazkokiam puslapy skaiciau, kad visur rasoma, jog KZ patikimumas 99%, nors istikruju tik 92% g.gif . gal kazkas pateko i tuos 8%?..
Atsakyti
QUOTE(ruutka @ 2007 03 29, 18:56)
kazkokiam puslapy skaiciau, kad visur rasoma, jog KZ patikimumas 99%, nors istikruju tik 92%  g.gif . gal kazkas pateko i tuos 8%?..

tai turbut kad ax.gif nes kaip kitaip paaiskinsi g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 29, 20:08-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 03 29, 20:08)
tai turbut kad ax.gif nes kaip kitaip paaiskinsi  g.gif

siaip man daktare patare naudotis kokiom nors kitom apsisaugojimo priemonem kai issiimi zieda. kadangi jau po 3val be ziedo galima pastot, tai labai laisvai galima nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
Susigundžiau naudoti, paskaitinėjusi smile.gif Nusibodo kiekvieną rytą prisiminti išgerti KT. Be to vyrą matau retai mirksiukas.gif, o spralės negaliu įsidėti dėl žaizdelės.

Ar KŽ parduoda be recepto?
Atsakyti