Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(Fleurette @ 2007 03 23, 14:16)
Na nežinau, šiaip vaikščiodama, sėdėdama ir pan. jo visai nejaučiau, na panašiai kaip ir tamponą kai gerai įsidedi, jis nesijaučia. Bet akto metu maniškis sakė, kad jo pasididžiavimas į tą žiedą lyg ir trinasi šonu ax.gif Aš pati per aktą nejausdavau to žiedo, tik MB diskomfortą jausdavo.
Ar tik man vienai taip? Nu giliau įkišti neidavo, gal šįkart reikės draugo paprašyti, gal jo pirštai ilgesni blush2.gif

Laba,
Del to kad jis neturi jaustis, nei sueities metu, nei siaip, tai man ir gydytoja sake, mums jis netrugdo - nesijaucia thumbup.gif , bet manau vertetu paklausti visgi gydytojos ar tai normalu, ar tiesiog jis blogai idetas g.gif , visgi pasikonsultuok biggrin.gif

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
O idomu kaip jis toms,kurios turi "erozija",na gimdos kaklelio zaizdele.Ar jos nedirgina.Tarkim ,kiek zinau spirales tokiais atvejais nelabai...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 03 09, 16:17)
Naudojau metus laiko KZ tai del patogumo super, bet siaip man netiko, kuo toliau tuo blogiau jauciausi, galvos skausmai tapo nepakeliami, svorio priaugau 4 kg ir taip sunkiai jauciausi, o dar nuotaika vis blogejo ir blogejjo, vos ne iki isterijos smile.gif
kazkaip bandziau save itikinti kad ne nuo to, bet ryzausi issiimti ir paziureti kas pasikeis ir visi simptomai baigesi, nei galvos neskauda ir nuotaika puiki, ir visas kuno tinimas praejo per tris dienas dingo 2 kg.
Jau beveik kaip menesis nenaudoju ziedo ir jauciuosi taip puikiai, kad nezinau ar kada is vis naudosiu kontraceptikus, nes pries tai naudojus buvau KT tai daresi panasiai, gydytoja tada patare padaryt pertrauka ir pabandyti zieda, bet tas pats
verysad.gif

As irgi naudojau KZ metus laiko, viskas butu super, jei ne prasidejusi nuolatine pienlige ir pusles uzdegimas. Is pradziu galvojau, kad tas pusles uzdegimas del persalimo, bet kai jokie vaistai nebepadedavo ir geriau pasidarydavo tik dienai kitai, pasiskaiciua dar karta apie jo sukeliamus salutinius poveikius ir pamaciau, kad del visko kaltas jis.Vienzo, teko atsisakyti "jo paslaugu"... verysad.gif Beje, dar ir svorio priaugau pertuos metus, nors is pradziu galvojau, kad cia kalta isigyta masina, bet kad jau menuo kaip nebevartoju, ir lygtais pamazu pradedu jo atsikratyti....
Atsakyti
QUOTE(MEDUNE @ 2007 03 25, 01:44)
O idomu kaip jis toms,kurios turi "erozija",na gimdos kaklelio zaizdele.Ar jos nedirgina.Tarkim ,kiek zinau spirales tokiais atvejais nelabai...

As taip pat turiu zaizdele ax.gif Sakiau savo ginekologei, kai teko naudot, ji sake galima. Tik tiek, kad man tepliojo pastoviai, kol KZ idetas budavo doh.gif Manau vis tiek dirginama zaizdele, tai ir pakraujuodavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2007 03 25, 10:39)
As taip pat turiu zaizdele ax.gif Sakiau savo ginekologei, kai teko naudot, ji sake galima. Tik tiek, kad man tepliojo pastoviai, kol KZ idetas budavo doh.gif Manau vis tiek dirginama zaizdele, tai ir pakraujuodavo unsure.gif

Siaip tikrai atrodo gan patogu,bet tame ir reikalas,kad turint zaizdele baisoka.Vistiek manau ,kad diena is dienos ,gali sudirginti.
Atsakyti
as KZ naudoju jau beveik metus.pati geriausia apsisaugojimo priemone.nuo LOGESTO kas tik nesidare doh.gif ir svoris augo,ir bloga buvo,apie nuotaika isvis nekalbu,nes buvau pikta kaip sirse,krutine tino.zodziu pakeiciau ir dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute11 @ 2007 03 23, 20:18)
jis neturi jaustis, nei sueities metu, nei siaip

Sorry, nu bet aš vis tiek biškį kažko nesupratau. Visų pirma, jis man šiaip nesijaučia, nei sėdint, nei gulint, nei kitoj pozoj biggrin.gif Antra, va šiandien, dėdamasi KŽ, specialiai pasižiūrėjau tuos paveiksliukus instrukcijoj, nugi tas žiedas vis tiek lieka makšty, tik aš jį "nugrūdu" į patį galą. Tai jei MB vyriškas pasididžiavimas yra toks pat ar šiek tiek ilgesnis už mano makštį, natūralu, kad akto metu jis jaus, kaip KŽ liečiasi prie jo organo šono ir į jį trinasi. Nežinau, ar suprantamai parašiau, bet man neaišku, kaip mes galim jo nejausti akto metu, jeigu ir šiaip, be žiedo, MB manyje "atsiremia" - juk aš to KŽ už makšties ribų vis tiek nepaslėpsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 21:32)
Sorry, nu bet aš vis tiek biškį kažko nesupratau. Visų pirma, jis man šiaip nesijaučia, nei sėdint, nei gulint, nei kitoj pozoj biggrin.gif Antra, va šiandien, dėdamasi KŽ, specialiai pasižiūrėjau tuos paveiksliukus instrukcijoj, nugi tas žiedas vis tiek lieka makšty, tik aš jį "nugrūdu" į patį galą. Tai jei MB vyriškas pasididžiavimas yra toks pat ar šiek tiek ilgesnis už mano makštį, natūralu, kad akto metu jis jaus, kaip KŽ liečiasi prie jo organo šono ir į jį trinasi. Nežinau, ar suprantamai parašiau, bet man neaišku, kaip mes galim jo nejausti akto metu, jeigu ir šiaip, be žiedo, MB manyje "atsiremia" - juk aš to KŽ už makšties ribų vis tiek nepaslėpsiu smile.gif

Fleurette, vienos ta KZ jaucia, kitos ne. Tas pats ir su vyrais - vienas jaucia, kitas ne... net nzn, nuo ko tai priklauso.... as, pvz., nejauciu jo myledamasi (taip susigyvenau su juo blush2.gif ), o maniskis visad sake, kad nejaucia schmoll.gif bet kai pasimylejom vienasyk be KZ, tai sake, taip maloniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 26 kovo 2007 - 22:04
o mes su vyru akto metu pirmaji karta tikrinom kur tas ziedas pasislepia bigsmile.gif pasirodo, vyriskis ji nustumia i pati gala, ir jis atsistoja visai kitu kampu, nei paprastai stovi - butent isispraudzia i raumenis aplink kakleli.. rolleyes.gif paskui vel atsistoja kaip stovejes - isilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi. @ 2007 03 27, 07:53)
o mes su vyru akto metu pirmaji karta tikrinom kur tas ziedas pasislepia  bigsmile.gif  pasirodo, vyriskis ji nustumia i pati gala, ir jis atsistoja visai kitu kampu, nei paprastai stovi - butent isispraudzia i raumenis aplink kakleli..  rolleyes.gif paskui vel atsistoja kaip stovejes - isilgai smile.gif

oho lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 22, 11:58)
Man pigiau visgi Camelijoj mokėti 39 Lt. (tuo labiau kad MB visad pusę sumos, skiriamos kontracepcijai, padengia wink.gif ), o specialiai važiuoti į Ukmergės g. neapsimoka - benzas irgi kainuoja cool.gif
Vat. Kadangi KT keičiu KŽ, nes nuo KT, manau, per PMS'ą pasidariau ypatingai dirgli (o t.y. vienas iš šalutinių poveikių), gal yra čia tokių, kurios dėl tokios pačios priežasties pasirinko KŽ? Ir ar KŽ situaciją pagerino?

o man kaip tik nuo KZ pms'as psidare tragedija angel_sadangel.gif bash.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 26, 22:32)

Fleurette, viska jus gerai supratot, ir dar geriau paaiskinot. Vieni gali jausti, kiti ne, ir vienu, ir kitu atveju tai visikai normalu. Ir eiti konsultacijos del to tikrai nereikia. Vieniem gali but tiesiog nemalonu, kai jaucia, bet tai jau kitas klausimai. Tikrai labai logiskai paaiskinot, kad juk negali tas ziedas but isstumtas kazkur kitur. Tiesiog del individualios zmoniu anatomijos, vieniem lytinio akto metu jis papuola "po kojom", kitiem ne. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alissa: 28 kovo 2007 - 01:14