QUOTE(ruutka @ 2007 03 20, 21:14)
šiaip nuolaida nemaža. pirkau pleistriukus (paprstus. pirštam klijuot ), tai gavosi lito nuolaida. žiedui apie 6 (ar net daugiau) nuolaida gavosi. nepatiko tik tas, kad camelijoj žiedas beveik 45lt kainavo . tai su nuolaida beveik 39 lt gavosi . eurvaistinej be nuolaidos tiek kainuoja
Eurovaistinej KZ 40.99 lt kainuoja tai is principo pirksiu is Camelios, nes jau kortele turiu
Papildyta:
QUOTE(AuryteJ @ 2007 03 19, 12:07)
Pabandžiau ir aš tą žiedą, daktarė po gimdymo labai rekomendavo, tik va kad jį įsidėjus pirmą mėnesinių dieną, kaip kad man pasakė daktarė ir parašyta instrukcijoj, taip ir nebaigiau sirgti O kai pasakiau daktarei ji man sako tai nieko tokio baigsi, čia tik šalutinis poveikis, bet nieko blogo Tada nutariau pasitarti su kita ginekologe, tai ji man pasakė, kad iš tiesų dar reikėjo papildomai tą mėnesį pagerti KT, kad būtų pakankamas hormonų kiekis, nes KZ yra labai mažas hormonų kiekis Bet aš atvirai pasakius jį išsiėmiau ir nusprendžiau, kad kontracepcija ne man
Na, pirmasyk girdziu, kad galima naudoti KZ ir KT 2 in 1... kai isidejau pirmasyk KZ antraja menesiniu diena, jos iskart baigesi...na, buvo patepliojimu vos-vos...tik papildomai saugotis prezervatyvais savaite reikejo...