Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis makšties žiedas

QUOTE(ruutka @ 2007 03 20, 21:14)
šiaip nuolaida nemaža. pirkau pleistriukus (paprstus. pirštam klijuot biggrin.gif), tai gavosi lito nuolaida. žiedui apie 6 (ar net daugiau) nuolaida gavosi. nepatiko tik tas, kad camelijoj žiedas beveik 45lt kainavo  schmoll.gif . tai su nuolaida beveik 39 lt gavosi  schmoll.gif . eurvaistinej be nuolaidos tiek kainuoja  doh.gif

Eurovaistinej KZ 40.99 lt kainuoja smile.gif tai is principo pirksiu is Camelios, nes jau kortele turiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AuryteJ @ 2007 03 19, 12:07)
Pabandžiau ir aš tą žiedą, daktarė po gimdymo labai rekomendavo, tik va kad jį įsidėjus pirmą mėnesinių dieną, kaip kad man pasakė daktarė ir parašyta instrukcijoj, taip ir nebaigiau sirgti  g.gif  O kai pasakiau daktarei ji man sako tai nieko tokio baigsi, čia tik šalutinis poveikis, bet nieko blogo  g.gif  Tada nutariau pasitarti su kita ginekologe, tai ji man pasakė, kad iš tiesų dar reikėjo papildomai tą mėnesį pagerti KT, kad būtų pakankamas hormonų kiekis, nes KZ yra labai mažas hormonų kiekis  doh.gif  Bet aš atvirai pasakius jį išsiėmiau ir nusprendžiau, kad kontracepcija ne man  schmoll.gif

Na, pirmasyk girdziu, kad galima naudoti KZ ir KT 2 in 1... g.gif kai isidejau pirmasyk KZ antraja menesiniu diena, jos iskart baigesi...na, buvo patepliojimu vos-vos...tik papildomai saugotis prezervatyvais savaite reikejo...
Atsakyti
Čia su kokia kortele taikoma ta nuolaida Eurovaistinėj? Maximos? Kad savaitgaliais tai girdėjau, o darbo dienom irgi?
O KŽ Camelijoj be recepto parduodamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fleurette: 21 kovo 2007 - 07:58
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 21, 07:58)
Čia su kokia kortele taikoma ta nuolaida Eurovaistinėj? Maximos? Kad savaitgaliais tai girdėjau, o darbo dienom irgi?
O KŽ Camelijoj be recepto parduodamas?

Eurovaistinej su Maxima kortele darbo dienom 10 proc.bet KZ akcijine kaina iki kovo pabaigos Eurovaistinej, tai nei Maxima kortele negalioja, nei Eurolitu neima. o Camelia kortele kainuoja 0.50 ct, duoda 15 proc. nuolaida. tik visa beda, kad jei perki paskutine minute (diena), tai gali neturet...mazai uzsako matyt... man taip buvo...na, dabar is anksciau teks paieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 21, 09:19)
Eurovaistinej su Maxima kortele darbo dienom 10 proc.bet KZ akcijine kaina iki kovo pabaigos Eurovaistinej, tai nei Maxima kortele negalioja, nei Eurolitu neima.

Aišku. Kokia ta kaina, gal kuri žinot? t.y. minėtoji 40.99 Lt.? Jei taip, tai su Camelijos kortele gaunasi pigiau, 39 Lt. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 21, 10:12)
Aišku. Kokia ta kaina, gal kuri žinot? t.y. minėtoji 40.99 Lt.? Jei taip, tai su Camelijos kortele gaunasi pigiau, 39 Lt. unsure.gif

Taip. Eurovaistinej akcijine kaina 40.99 Lt. tai kaip ir sakai, Camelioj pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 03 21, 00:46)
Na, pirmasyk girdziu, kad galima naudoti KZ ir KT 2 in 1... g.gif kai isidejau pirmasyk KZ antraja menesiniu diena, jos iskart baigesi...na, buvo patepliojimu vos-vos...tik papildomai saugotis prezervatyvais savaite reikejo...

Matai kiekvienos moters organizmas į kontracepciją reaguoja skirtingai, ir pati ginekologė man pasakė, kad vieną mėnesį kartu su žiedu man reiktų pagerti mažai hormonų turinčias tabletes, kad susitvarkytų organizme hormonai ir daugiau nebūtų užsitęsusių mėnesinių ar terliojimų ax.gif O tavo organizmui matyt pakako to hormonų kiekio, kiuris yra KZ
Atsakyti
Taip. Eurovaistinej akcijine kaina 40.99 Lt. tai kaip ir sakai, Camelioj pigiau mirksiukas.gif

kazkur skaiciau kad Ukmerges g. Eurovaistinej KZ kainuoja 36lt. pati ten nepirkau, bet jei kam arti pabandykit biggrin.gif
Atsakyti
Man pigiau visgi Camelijoj mokėti 39 Lt. (tuo labiau kad MB visad pusę sumos, skiriamos kontracepcijai, padengia wink.gif ), o specialiai važiuoti į Ukmergės g. neapsimoka - benzas irgi kainuoja cool.gif
Vat. Kadangi KT keičiu KŽ, nes nuo KT, manau, per PMS'ą pasidariau ypatingai dirgli (o t.y. vienas iš šalutinių poveikių), gal yra čia tokių, kurios dėl tokios pačios priežasties pasirinko KŽ? Ir ar KŽ situaciją pagerino?
Atsakyti
As KZ pasirinkau, o tiksliau man rekomendavo gydytoja,butent del sios priezasties, nes nuo KT as buvau kaip nesava, sudirgusi, pikta, nervuota, tai atsiliepe net santykiams su namiskiais, todel pabandziau KZ , tai va jau 1.5 metu ir viskas thumbup.gif , nuotaika gera, savijauta taip pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ingute11 drinks_cheers.gif Būtent dėl to dirglumo, kuris tapo pastebimas, deja, ne man vienai irgi nusprendžiau pabandyti KŽ, tiksliau, draugas pasiūlė bigsmile.gif (nes gydytoja, vėliau kitas gydytojas, vis naujus KT siūlydavo, o apie KŽ nė mur mur blink.gif ) Nes jau 1 mėn. jį vartojau, nepatiko tik tai, kad sekso metu mes abu jį jaučiam, tai teks išsiimti ir po visko vėl įdėti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 23, 09:37)
ingute11  drinks_cheers.gif Būtent dėl to dirglumo, kuris tapo pastebimas, deja, ne man vienai irgi nusprendžiau pabandyti KŽ, tiksliau, draugas pasiūlė bigsmile.gif (nes gydytoja, vėliau kitas gydytojas, vis naujus KT siūlydavo, o apie KŽ nė mur mur blink.gif ) Nes jau 1 mėn. jį vartojau, nepatiko tik tai, kad sekso metu mes abu jį jaučiam, tai teks išsiimti ir po visko vėl įdėti... cool.gif

Jei jaučiat akto metu, reiškia, kad negerai įsidėjai, nes turėtumėt nejausti, aš kai jį buvau įsidėjus mes jo nejautėm, o ir daktarė sakė, kad gerai įsidėjus jo turi nejausti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuryteJ: 23 kovo 2007 - 13:09
Na nežinau, šiaip vaikščiodama, sėdėdama ir pan. jo visai nejaučiau, na panašiai kaip ir tamponą kai gerai įsidedi, jis nesijaučia. Bet akto metu maniškis sakė, kad jo pasididžiavimas į tą žiedą lyg ir trinasi šonu ax.gif Aš pati per aktą nejausdavau to žiedo, tik MB diskomfortą jausdavo.
Ar tik man vienai taip? Nu giliau įkišti neidavo, gal šįkart reikės draugo paprašyti, gal jo pirštai ilgesni blush2.gif
Atsakyti